... všetko o BMW ...
matyson napísal:Stefo brnkni sem,je to manik čo predáva pneu s DE,ja spm tam bral tie funglače Goodyear 2ks za 170e.Má napr.funglače Continental sportcontalt2 245/45/R19 komplet 4za 500e.Skús pozrieť koľko stoja na nete. Tel:0905913835
Stefo1248 napísal:odkial je tento maniak?
efendy napísal:
Stevo, s tou firmou mám dobré skúsenosti.
Kupujem od nich pneu už posledné 2 roky.
Najnižšia cena , dovoz zdarma.
Najprv som myslel, že nebudem vedieť dať tie pneu do firemných nákladov, kedže firma je Nemecká (Hannover), ale volal som tam a sú platcami DPH na Slovensku. Takže ani s tým nebol problém.
No a v tých lacných pneu sa až tak nevyznám.
Ja kupujem na Volvo - Yokohama Advan S.T. 275/45 R19 108Y XL RPB
a na BMW - Pirelli P ZERO ROSSO Asimmetrico 225/40 ZR18 92Y XL - a som VELMI spokojný.
matyson napísal:od toho pana som bral pneu uz 3x a maximalna spokojnost jedine minus ze neprezuva ale spominal ze tento rok tam spravi aj pneuservisStefo brnkni sem,je to manik čo predáva pneu s DE,ja spm tam bral tie funglače Goodyear 2ks za 170e.Má napr.funglače Continental sportcontalt2 245/45/R19 komplet 4za 500e.Skús pozrieť koľko stoja na nete. Tel:0905913835
miki012 napísal:od toho pana som bral pneu uz 3x a maximalna spokojnost jedine minus ze neprezuva ale spominal ze tento rok tam spravi aj pneuservis
dasto napísal:co poviete na pneu pirelli P7? ma niekto skusenost? a so strankou http://www.pneumatikypriamo.com? odtial by som chcel kupit
dodoIPD napísal:len tam su "slabe"
Aj to len pri brzdeni .