... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Re: Pneumatiky GoodRide

Utorok, 31. Januára 2012, 10:11

no mne už tiež gumy dosluhujú tak rozmýšľam na ďalšími a zatiaľ to vidím tak,že na predok pôjdu

http://pneumatiky.heureka.sk/matador-mp ... 5-r17-91y/
vraj sú mäkšie a celkovo za tú cenu dobré pneumatiky čo držia sucho/mokro v testoch celkom fajn

no a na zadok
http://pneumatiky.heureka.sk/goodyear-e ... 0-r17-91y/
možno ťažký priestrel ceny oproti tým matadorom no ale keď som videl testy :mrgreen:

testy pozerám na http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/
Obrázok

Bengalll
Auto: zobrala leasingovka
Kraj: Žilinský

Utorok, 31. Januára 2012, 11:51

Zdravím, ja mam sice na svojom aute Bridgestone Potenza a zimu Fulda, ale moj dobry kamoš ma na AUDI A6 na leto Wanli 235/45R17 a je spokojny, predtym mal Yokohamy a že nejake zmeny nepocítil jeho brat na A4 1,8T má take iste Wanli už asi 3roky a neda na ne dopustit aj keď jazdieva málo. Často chodievam s kamošom do roboty, a chodi ako jebnuty aj v kolajoch plnych vody.Je pravda že ma quatro. Keď mi moje gumy doslužia kupim si wanli. A teraz ma ukamenujte.
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 31. Januára 2012, 13:16

Bengalll nikto ta tu kamenovat nebude, kludne si tam daj aj drevene kolesa :mrgreen:

..srandujem.. je pravda, ze kvalita cinskych pneumatik isla hore, ale stale si myslim, ze za dazda a za zlych podmienok sa ten cenovy rozdiel prejavi a mozno si potom clovek povie, ze usetrenych 100€ na gumach za to nestal - zial potom uz byva neskoro :roll:
F11 525d
E70 35d

bjukemen
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 31. Januára 2012, 20:54

..wanli je blato neviem ako možete nad tym aj uvažovať a dať si to na auto,mali sme a hned sme sa na nich vyjebali do priekopy,na vode to nedrži a až niekto tvrdí že drží tak poroadnu pneu na aute ešte nemal,radšej kupim matador ako wanli goodride a podobne šmejdy

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Streda, 1. Februára 2012, 22:44

bjukemen napísal:
..wanli je blato neviem ako možete nad tym aj uvažovať a dať si to na auto,mali sme a hned sme sa na nich vyjebali do priekopy,na vode to nedrži a až niekto tvrdí že drží tak poroadnu pneu na aute ešte nemal,radšej kupim matador ako wanli goodride a podobne šmejdy

Na dodávky sme v robote dávali matador, max. 2 roky výdrž. Teraz na jednej dodávke 3 ročné roadstone (číňaky alebo korejske). Akurát že ta dodávka nedokáže to čo športovejší osobák. Radšej ísť do pneu, ktoré majú lepší marketing. Za sucha sú všetky skoro rovnaké, rozdiel je cítiť za mokra.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných