mys_iak napísal:ako ja som vedel ze za tu cenu clovek nemoze cakat nic svetoborne

ale zase som ocakaval ze tie znacky kupuju stare licencie na pneu od lepsich vyrobcov....
chcel by som este najst porovnanie europskych gum :) lacnejsich vyrobcov barum, matador, kormoran atd...
Ja som teraz tiez googlil lebo sa neviem rozhodnut co obujem ale moj vyber som zuzil na fulda-nemecke, vredestein- holandske a kumho korejske....najprv som chcel pirelli p7 ale situacia sa zmenila budem rad ked budu peniaze na tieto lebo moj debilny rozmer 205/50 r17 total drazoba
Fuldy - s toho dovodu ze mam aj zimne a som prekvapeny s nich celkom aj drzia a na snehu su popici...
Kumho - tie odporucalo aj par ludi s klubu a nasiel som nejake clanky ze su to good pneu, mimochodom davaju sa na niektore specialy pre rally dakar
Vredestein - celkom dobre v testoch a odporucil mi ich znamy mal ich na e46 m3 a vraj drzali perfektne a na vode to vraj tiez nebolo zle ale horsie jak pireli, takisto aj kamos co ma pneu servis vravel ze su to dobre gumy.....