tak...momentalne mam na M5 obute Nankang NSII Ultra Sport R19. Gumy som dostal zdarma ako "darcek" tak som velmi nerozmyslal a obul ich na auto hned ako sa zodrali Pirelli...co bolo dost rychlo

Pravdupovediac som mal zmiesany pocit z obuvania M5 do Nankangov ale darovanemu konovi sa na zuby nepozera...
Nankang mozem priamo porovnat oproti predoslym pirelli p zero rosso. Na suchej ceste ziadna zmena oproti pirelli, vynikajuco drzia stopu. Auto nepiplo, limity v zakrutach rovnake ako som bol zvyknuty s pirelli.
Za mokra uz boli ale jazdne vlastnosti a spravanie gum o dost horsie. Auto sa smykalo nedotacavym smykom aj pri extremne nizkych rychlostiach a preklzu zadnych kolies nebolo mozne zabranit.
Moj osobny nazor je, ze na vykonnejsie auto, resp. na auto kde planujes jazdit sportovo tieto gumy nepatria. Za sucha ti udrzi vacsina novych gum auto na ceste, samozrejme az na par cinskych vynimiek, ale za mokra a v pripade vody na vozovke sa ukaze co ta guma zvladne. V tomto Nankankg velmi slabo ak nie katastrofalne...