... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
hpbaxxter
Auto: BMW 330d Touring E46
Kraj: Žilinský

Re: e46 320d 110kw - spotreba

Štvrtok, 11. Februára 2010, 08:26

ano rudinko, mame bmw, prva vec co sa v tomto vlakne riesi su dieselove motory, takze svoje nazory na benzin tu nedavaj.
ja nepotrebujem mat auto namiesto topnych kachli, pozri si do slovnika slovko "efficient" a to viacmenej kazdy ROZUMNY vodic od auta tiez chce.

vidim, ze sa ti nechcelo citat o co tu islo, nestazovali sme sa tu na to ze to vela zerie, ale ze pocitana spotreba je odlisna od ukazovanej na BC a ta je ina ako udava vyrobca a to v podstatnej miere.

mozno pre teba 30% je zanedbatelna vec, ale verim ze si stastny po kazdom natankovani do tvojho coooloveho bmw

RudinkoNR
Auto: E36 320i 150/PS
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 11. Februára 2010, 08:28

Mimo napísal:
:lol: :lol: dobrý **** :lol: :lol: nemám na benzín no ano :lol: jeb už na to, píšeš sem úplne zbytočne..
auto používam vtedy keď ho potrebujem..
ja osobne mám u zadku kolko mi to žerie.. ani som to nikdy nerátal.. ked sa ma niekto opýta tak poviem 8-12, podla nohy
takže nie som z tých čo by to nejako extra trápilo :!: tak si tu neotváraj papulu a SKÚS POCHOPIŤ, že niekoho tá spotreba zaujíma.. ak teba nie tak sklapni a vypisuj niekde inde... :wink:

tak na keru picu sa tu ozyvas??ked nepatris mezdi TYCH???

mne zerie aj 15 L a mam statocne v pici....MAM BMW!!!!pocitam s tym ... ostatni nech rozmyslaju nad FIATFOROM.....

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 11. Februára 2010, 08:30

:D nejaké mindráky chlapče...
si v časti fóra "Rady a návody"
čo tu pomohol tvoj prvý príspevok? HOVNO
len si sa chcel pochváliť,ež tebe to je jedno kolko to žere a že nech si ostatní kúpia bicykel nie? :lol:
skrátka NEVIEŠ POCHOPIŤ o čo tu ide :wink: a myslím,že stačilo

RudinkoNR

Štvrtok, 11. Februára 2010, 08:33

Mimo napísal:
:D nejaké mindráky chlapče...
si v časti fóra "Rady a návody"
čo tu pomohol tvoj prvý príspevok? HOVNO
len si sa chcel pochváliť,ež tebe to je jedno kolko to žere a že nech si ostatní kúpia bicykel nie? :lol:
skrátka NEVIEŠ POCHOPIŤ o čo tu ide :wink: a myslím,že stačilo

:D :D :D :D :D :D :D :D
ja raz z toho zdochnem :D neries komu som ja pomohol :D myslim , ze o tom viem viac ako ty

RudinkoNR

Štvrtok, 11. Februára 2010, 08:35

hpbaxxter napísal:
ano rudinko, mame bmw, prva vec co sa v tomto vlakne riesi su dieselove motory, takze svoje nazory na benzin tu nedavaj.
ja nepotrebujem mat auto namiesto topnych kachli, pozri si do slovnika slovko "efficient" a to viacmenej kazdy ROZUMNY vodic od auta tiez chce.

vidim, ze sa ti nechcelo citat o co tu islo, nestazovali sme sa tu na to ze to vela zerie, ale ze pocitana spotreba je odlisna od ukazovanej na BC a ta je ina ako udava vyrobca a to v podstatnej miere.

mozno pre teba 30% je zanedbatelna vec, ale verim ze si stastny po kazdom natankovani do tvojho coooloveho bmw

pozri nebudem na teba utocit...ale co sa da uz len riesit na dieslovom motore??? :D ved zerie podstatne mene nez benzin. a odchylka 1-2 litre je iba od nohy.

Hoky
Auto: BMW 320d/100 kW

Štvrtok, 11. Februára 2010, 09:08

A zase si to nepochopil :!: :!: :!: ](*,) ](*,) ](*,)
Tu ide o rozdiel reálnej spotreby podľa výpočtu od tej, čo ti ukazuje palubák ako priemerku na displeji. To sa tu hlavne rieši, tak neviem, čo sa tu nad tým vzrušuješ...
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 11. Februára 2010, 09:13

A mam taku otazku, pri tychto novsich modeloch, e46,e39.e38 a novsie pri zastaveni rucicka aktualnej spotreby padne na 0. U mna,e34, ide hore cez 30 a aj je to poznat staci ze vynulujem priemerku, prejdem par km a postojim tak 10min a spotreba ide hore aj o 0,5l. Preto by som chcel vediet ci je to aj na tychto novsich tak isto a ci to nemoze mat ptoom vplyv na ten BC ze skresluje tak hodnotu na nizsiu.
Nur Original ist Legal.

hpbaxxter
Auto: BMW 330d Touring E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 11. Februára 2010, 11:28

no tieto novsie modely statie nejak extra neriesia, proste to nepocitaju, myslim, ze sa to uz ani neoznacuje ako aktualna spotreba, ale "ekonometer" ak sa nemylim
na e46tke viem iba ze ked stojim, tak to rata do priemernej rychlosti, ta pada dole
a priemerna spotreba sa mi zda ako by ratal iba celkovy nabeh kilometrov od nulovania a mnozstvo spotrebovaneho paliva, preto, ak po nabehani 600km od nulovania zacnes behat 80km/h na dvojke, tak s priemernou spotrebou to nespravi nic....na dojazde sa to ale ukaze...a mozno nemam pravdu, od rudinkaNR si ale odpoved neprosim ;-)

RudinkoNR

Štvrtok, 11. Februára 2010, 13:13

aku dopoved este odomne cakas?? :D ved som Ti hned odpisal

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 11. Februára 2010, 16:43

hpbaxxter napísal:
no tieto novsie modely statie nejak extra neriesia, proste to nepocitaju, myslim, ze sa to uz ani neoznacuje ako aktualna spotreba, ale "ekonometer" ak sa nemylim
na e46tke viem iba ze ked stojim, tak to rata do priemernej rychlosti, ta pada dole
a priemerna spotreba sa mi zda ako by ratal iba celkovy nabeh kilometrov od nulovania a mnozstvo spotrebovaneho paliva, preto, ak po nabehani 600km od nulovania zacnes behat 80km/h na dvojke, tak s priemernou spotrebou to nespravi nic....na dojazde sa to ale ukaze...a mozno nemam pravdu, od rudinkaNR si ale odpoved neprosim ;-)

Cize je to zavisle na pocte prejdenych km a spotrebovanom palive. To by ale aj v pripade tych novsich modelov kde ekonomer pada pri stati na 0, malo zmenit priemernu spotrebu ak prejdes po vynulovani len par km a zastavis aspon na 15min s nastartovanym motorom by mala ist hore spotreba.
Pretoze si skor myslim ze ked sa ti to v tom pripade ako popisujem nebude priemerka menit tak je na to iny vypocet u novsich modelov, napr z prejdenych km a aktualnej spotreby, si zober ze ked ju vynulujes pocas jazdy tak ti zacne hned ukazovat spotrebu priemernu a nie az po chvile, cize to podla mna rata, aspon v mojom pripade je to tak, z aktualnej spotreby a k tomu pridava aj tie kilometre. Nie z mnozstva spotrebovaneho paliva.
Ale pokial by mohol spravte niekto ten test ze vynulujete, prejdete par km a potom zastavite apson na 10 min ci pojde hore spotreba.
Nur Original ist Legal.

durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 11. Februára 2010, 16:55

Milosss napísal:
Ale pokial by mohol spravte niekto ten test ze vynulujete, prejdete par km a potom zastavite apson na 10 min ci pojde hore spotreba.

jasne ze to tak funguje, rata to aj ked auto stoji.

alfi666

Piatok, 12. Februára 2010, 10:19

Ale chlapci, trochu ste sa rozbehli ;)...netreba natolko prezivat ;)

Tato tema uz asi nikam nevedie, vsetci a hlavne RudinkoNR sa trochu ukludni a nebude si tu dokazovat aky je bohaty ked mu nevadi, ze jeho auto zerie 100 litrov ;)

Zamykam ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných