... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Mimo napísal::lol:dobrý ****
![]()
nemám na benzín no ano
jeb už na to, píšeš sem úplne zbytočne..
auto používam vtedy keď ho potrebujem..
ja osobne mám u zadku kolko mi to žerie.. ani som to nikdy nerátal.. ked sa ma niekto opýta tak poviem 8-12, podla nohy
takže nie som z tých čo by to nejako extra trápilotak si tu neotváraj papulu a SKÚS POCHOPIŤ, že niekoho tá spotreba zaujíma.. ak teba nie tak sklapni a vypisuj niekde inde...
Mimo napísal::D nejaké mindráky chlapče...
si v časti fóra "Rady a návody"
čo tu pomohol tvoj prvý príspevok? HOVNO
len si sa chcel pochváliť,ež tebe to je jedno kolko to žere a že nech si ostatní kúpia bicykel nie?![]()
skrátka NEVIEŠ POCHOPIŤ o čo tu idea myslím,že stačilo
hpbaxxter napísal:ano rudinko, mame bmw, prva vec co sa v tomto vlakne riesi su dieselove motory, takze svoje nazory na benzin tu nedavaj.
ja nepotrebujem mat auto namiesto topnych kachli, pozri si do slovnika slovko "efficient" a to viacmenej kazdy ROZUMNY vodic od auta tiez chce.
vidim, ze sa ti nechcelo citat o co tu islo, nestazovali sme sa tu na to ze to vela zerie, ale ze pocitana spotreba je odlisna od ukazovanej na BC a ta je ina ako udava vyrobca a to v podstatnej miere.
mozno pre teba 30% je zanedbatelna vec, ale verim ze si stastny po kazdom natankovani do tvojho coooloveho bmw
hpbaxxter napísal:no tieto novsie modely statie nejak extra neriesia, proste to nepocitaju, myslim, ze sa to uz ani neoznacuje ako aktualna spotreba, ale "ekonometer" ak sa nemylim
na e46tke viem iba ze ked stojim, tak to rata do priemernej rychlosti, ta pada dole
a priemerna spotreba sa mi zda ako by ratal iba celkovy nabeh kilometrov od nulovania a mnozstvo spotrebovaneho paliva, preto, ak po nabehani 600km od nulovania zacnes behat 80km/h na dvojke, tak s priemernou spotrebou to nespravi nic....na dojazde sa to ale ukaze...a mozno nemam pravdu, od rudinkaNR si ale odpoved neprosim
Milosss napísal:Ale pokial by mohol spravte niekto ten test ze vynulujete, prejdete par km a potom zastavite apson na 10 min ci pojde hore spotreba.