... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
hpbaxxter napísal:mali by sme sa stretnut na OMV zlate piesky, dat fullku, prebehnut sa do trnavy a spat ako vlacik na tempomatoch, dat opat fullku, a porovnat kto bude king :-)
TT-SIMIK napísal:Je iné ked meráte spotrebu na kratšom useku,alebo dlhom.....je ine ked natankuješ a vynuluješ priemerku a pohneš sa...a meriaš ja neviem 100km a je iné ked vynuluješ až keď sa rozbehneš.....na nejaku konštantnú.....ja vždy pozrem priemerku ked idem nanovo natankovať a vždy je to ok....+ - nejaké 0,2-0,5 litra...čo je pri 700 km ...jednoo.....
hpbaxxter napísal:a este ked si pridas ku tomu naftu z rakuska za 0,97 evry, tak je to v pohode
Mimo napísal:rudinko... dobré pičoviny.. na čo tu dávaš také príspevky?!? prečo by niekto nemohol riešiť spotrebu? niekomu nie je jedno či to žere 7 alebo 12, niekto najazdí tolko km že mu to jednoducho je jedno... a že prečo si potom vybral bmw? LEBO ! čo sa ty do toho staráš?
Mimo napísal:=D>no nič, aspoň som sa zasmial. vidím,že to nechápeš. bože ludia, niektorí by ste sa tu mali zobudiť...