... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:a menil si ten snimac teploty?.. a inak ten senzor je len tak napchaty do tej hadici od turba?.. to je co za robota?
franzkiller napísal:bol som na diagnostike u semtexa, vsetko viacmenej v poriadku az na netesnosti v sani. a prave toto asi sposobuje ze skutocna spotreba je vyssia. chcel som povodne nastavit ten koeficient, ale povedal mi ze e46-ky by s presnostou spotreby nemali mat problem, ze nech najskor skusim to sanie pozriet. aj mi to dymi cierno ked na to dupnem (bohata zmes). tento tyzden idem na vymenu tesnenia hadice z turba do intercoolera. mimo toho aj separator oleja davam menit - mam v sani olej a prave aj cez tu netesnost to sti von. napisem potom ako som dopadol a ako to ovplyvnilo realnu/ukazovanu spotrebu, resp. malo by to aj vykon o nieco zlepsit a obmedzit ten cierny dym.
takze pred tym ako budes riesit nastavenie koeficientu cez diagnostiku skus tieto veci pozriet, teda najma netesnosti v sani. pripadne som niekde cital ze aj cidlo teploty nasavaneho vzduchu to moze ovplyvnit, a samozrejme vaha.
svanto66 napísal:cauko co je to ten separator oleja?? teda ten si menil?
franzkiller napísal:
hej, ten som menil.
a k tomu co to je - obligatne treba len hladat :) napriklad tu je o tom viac http://www.bmwklub.sk/bmw3/e46-320d-odlucovac-oleja-t13939.html
svanto66 napísal:no jo uz viem :) ten som menil pred 3ma tyzdnami tiez :) a od vymeny sa mi zda ze auto ide lepsie...a aj motor ma lepsi zvuk ako mal..okolo troch tis otacok to znelo ako by bol slabo mazany alebo take nieco...teraz pohodka paradicka odporucam kazdemu vymenit...
franzkiller napísal:co sa tyka spotreby, po mojom uvodnom nadseni to vyzera ze stale ukazuje zle... isiel som dialnica BA - TN - BA cez vikend, podla BC priemerna tak 4.7 l / 100km (pri rychlosti 120-130 km/h) a to aj s behanim po meste ciastocne. realne vsak ubudlo viac paliva, podla toho vychadza priemerka okolo 6.
franzkiller napísal:nasiel som tu na fore podobne hodnoty pri jazde po dialnici. btw ak viete niekto napiste pls kolko vam to zere pri konstantnej jazde po dialnici pri tych 130km/h (mam 5st manual cize vtedy mam tak 2500 otacok / minutu)
franzkiller napísal:
mne sa tiez zda ze ide lepsie, lepsia akceleracia, ale pripisujem to skor tomu tesneniu pri turbe - predtym bolo vo vyssich otackach pocut taky sycavy zvuk ako ked unika vzduch (napr ked sa vypusta pneumatika :) ), teraz uz turbo skoro ani nie je pocut. mam pocit ze uz to aj dymi menej, odskusal som tomu parkrat dat plny a menej hmly za mnou. ale to este odskusam ze kamarat pojde za mnou a v nejakej 100vke na 4ke tomu dam plny.
co sa tyka spotreby, po mojom uvodnom nadseni to vyzera ze stale ukazuje zle... isiel som dialnica BA - TN - BA cez vikend, podla BC priemerna tak 4.7 l / 100km (pri rychlosti 120-130 km/h) a to aj s behanim po meste ciastocne. realne vsak ubudlo viac paliva, podla toho vychadza priemerka okolo 6. co asi nie vsak zle, nasiel som tu na fore podobne hodnoty pri jazde po dialnici. btw ak viete niekto napiste pls kolko vam to zere pri konstantnej jazde po dialnici pri tych 130km/h (mam 5st manual cize vtedy mam tak 2500 otacok / minutu). ide mi o to ze ak mi to zerie tolko kolko ma, ale ukazuje zle tak si dam nastavit ten koeficient asi...
hpbaxxter napísal:no prepisem teda este raz svoje cisla BA-ZA a spat (vratane PB, tak tempomat 130 po dialnici) spotreba 7,1 l/100km (mam 6kvalt)
ak do toho zamiesam jazdenie po BA tak cca 8l/100 km
budiky mi ukazuju konstantne o 30% menej (zajtra mam diag :-)