No neviem chlapci, ale väčšinou mi pripadá, že tie pokuty boli aj oprávnené (vysoká rýchlosť atd)..

Ked sa chcete naháňať tak treba ísť na okruh
Kedže sa už 6ty rok zdržujem prevažne v ČR tak môžem porovnať cz vs sk policajtov a je pravda, že v ČR sú trošku humánnejší a chápavejší, ale tiež to nie je "země zaslíbená".. cocotnáč sa nájde aj tam aj tam, ale na Slovensku je toho viac

Pripadá mi, že v ČR si viac robia svoju robotu (kontrolujú či nebolo auto kradnuté a pod), zatiaľ čo u nás som natrafil skôr na policajtov casherov a buzerantov - proste treba vybrať peniaze..
Inak reál skúsenosť s cz policajtami: Zastavili nás s kamošom na Fuegu, skontroloval doklady, popýtal sa na výfuk, že "čo to tam je za rúrú od komína", odpoved bola - to je origo, dovoz zo Švajcu

Vedel, že keby chcel tak sa môže v tom aute viac povŕtať a našiel by niečo za čo by mohol cashovať, ale v pohode, vrátil doklady, poprial pekný deň a dovi, dopo.. Proste robil svoju robotu a zbytočne nebuzeroval..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
BMW E30 318i...ex