teda... za odstavene auto by odo mna pokutu nevideli

nesoferujem, len tu stojoim prasklo to teraz.... hoci by som tam mal aj hodinu cakat kym zmiznu... proste z principu by som sa nedal
Ja mam skusenosti s ceskymi policajtami len dobre, ani to tu nebudem vsetko rozpisovat, radsej
Ale tak najvacsia haluz:
Kupil som nepojazdny vrak Lady Samary a s kamaratom sme to tahali za Nivou na lane. Bez svetiel, bez baterky, zhrdzavene brzdy.....Aby sa nepovedalo, nahodil som na to SPZky so svojho druheho zigulika, aby to tak nebilo do oci - ako prevencia proti zastaveniu. A co cert nechcel, policia zastavila mna na Nive, nuz kamarat za mnou na lane ci chcel ci nie, musel tiez zastavit. Najprv kontrola dokladov, tie som samozrejme vobec nemal, uz ani neviem co som natrepal, Niva nemala zelenu kartu.... skoro mi oci vypadli ked otvorili kapoty a odpisali si VIN cisla karoserie a SPZky a odisli do dodavky k pocitacu. Zo 10minut sme tam stresovali, co s nami bude ked zistia ze SPZ nesedia s VINkom... a vtedy dosiel policajt, podavajuc mi papiere hovori "nech sa paci, vsetko v poriadku, stastnu cestu"
Tak som na neho este viac vyvalil oci a vypadlo so mna ze "to nemyslite vazne??" Tak skoro vypadli oci aj jemu a ja som mu zacal rozpravat: To auto som tu teraz kupil, nema to znacky, nahodil som tam moje z druheho auta a vy mi poviete ze je to v poriadku?? Tak sa ma len opytal ze preco som tam nahadzoval ine znacky, na co som mu odpovedal, ze "Lebo to zacali nicit vandali a takto to vyzeralo lepsie" Tak mu skoro oci uplne vypadli a ze "To jsem neslyšel, jedte!!"
Akurat na SK som dostal 300e pokutu.... 134km/h mi namerali na 70ke.... asi ich sralo ze idem tolko na zigulaku, doslova mi povedali ze "oni by sa na tom aute tak rychlo ist bali" a kamarat co bol so mnou to okomentoval, ze este stastie, ze tam nestali rano, to som siel 170