... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Bikemann

Re: Policia CR - Skusenost

Piatok, 4. Decembra 2009, 23:32

cretino napísal:

za co taku pokutu?

to je dlha historka , a taka no ehm :oops: no horko tazko sa to platilo :D ale ponaucenie kvalitne ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 4. Decembra 2009, 23:36

ja viem :) nepoviem...pisal to tu uz ..ked si otvorite jeho pribeh v uvodnej stranke to ma napisane:)
e46 330i
e28 544i

Markoo1
Auto: E46 318d
Kraj: Bratislavský

Sobota, 5. Decembra 2009, 00:18

Ja môžem pridať čerstvú skúsenosť s našimi, pred troma hodkami v BA. Odbáčal som z hlavnej doľava na vedľajšiu, a nevšimol som si prikázaný smer rovno, boli tam prerušované čiary, nedoplo mi to. Jasné, náhoda je blbec, po 200 metroch už blikali za mnou, neviem kde boli zašitý, ale boli dobre zašitý :D Omáčku vynechám, proste že to je za 60 ečok, ale na mieste za 30 ečok, tak jasné, taká zľava nie je každý deň, tak som ju využil :D A pri kontrole kufra ich zaújmala lekárnička, "našťastie" bola už 4 mesiace po expirácii ale sľúbil som im že hneď zajtra kúpim novú, tak to mi už nenaúčtovali. Ale celý čas som bol kľudný, milí, asi to pomohlo.
ex E36 325td

piit
Auto: e60 530d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 5. Decembra 2009, 23:39

Raz za rychlost chceli pokutovat.S kamaratom som povedal ze nemam.A ze teda nech vyberem z bamkomatu.Tak som im k obcianke pridal sluzobak.Kym som sa pozrel na kamosa uz mi to podaval nazad a do sekundy tam nebol.Nasi policajti vedu.Je to banda.Cest vynimkam
:D

zmätkar
Auto: e46 320i 110kW

Nedeľa, 6. Decembra 2009, 12:11

Tak ja nemam az tak dobru skusenost s policajtmi v CZ.Siel som na sluzobnom aute bez dialnicnej a ja ze vsak kupim na benzinke pri dialnici.Tak hned na 1vej som zastal a aj som kupil.Sadnem do auta ze ju idem nalepit ale este som ani foliu neodlepil a uz tam boli.Dostal som 500Kč a nadarmo som vravel vsak tu ju mam len ju nalepim.Ze vraj uz som presiel zopar km na dialnici bez dialnicnej a mozem byt rad ze nedostanem 3nasobok ceny dialnicnej.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Decembra 2009, 12:10

Ja nemám dobrú skúsenosť z CZ polišmi........v skratke.....stál som na parkovisku na odpočívadle a prestavkovali sme...pri jihlave....policajti prišli k nám a začal hladať za čo by mi dal pokutu...možno sa mu kamošova odpoveď nepozdávala, keď sa pítali kamoša že čo tu hladáme a on povedal, že či vyzeráme že niečo hľadáme.....))))Prišiel k autu, skontrolovl papiere a dal mi pokutu za prasknuté predné sklo v pravom spodnom rohu.....či bola opravnená,alebo nie tak to neviem.....kto posudi či to bolo zorne pole vodiča.....ale išlo o to že mi dal pokutu v odstavenom aute, keď sme stali na mieste s vypnutým motorom.....ale asi ich sralo, že prehrali futbal deň dozadu s nami....)))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 7. Decembra 2009, 12:45

teda... za odstavene auto by odo mna pokutu nevideli [-X nesoferujem, len tu stojoim prasklo to teraz.... hoci by som tam mal aj hodinu cakat kym zmiznu... proste z principu by som sa nedal :?

Ja mam skusenosti s ceskymi policajtami len dobre, ani to tu nebudem vsetko rozpisovat, radsej :mrgreen:
Ale tak najvacsia haluz:
Kupil som nepojazdny vrak Lady Samary a s kamaratom sme to tahali za Nivou na lane. Bez svetiel, bez baterky, zhrdzavene brzdy.....Aby sa nepovedalo, nahodil som na to SPZky so svojho druheho zigulika, aby to tak nebilo do oci - ako prevencia proti zastaveniu. A co cert nechcel, policia zastavila mna na Nive, nuz kamarat za mnou na lane ci chcel ci nie, musel tiez zastavit. Najprv kontrola dokladov, tie som samozrejme vobec nemal, uz ani neviem co som natrepal, Niva nemala zelenu kartu.... skoro mi oci vypadli ked otvorili kapoty a odpisali si VIN cisla karoserie a SPZky a odisli do dodavky k pocitacu. Zo 10minut sme tam stresovali, co s nami bude ked zistia ze SPZ nesedia s VINkom... a vtedy dosiel policajt, podavajuc mi papiere hovori "nech sa paci, vsetko v poriadku, stastnu cestu"
Tak som na neho este viac vyvalil oci a vypadlo so mna ze "to nemyslite vazne??" Tak skoro vypadli oci aj jemu a ja som mu zacal rozpravat: To auto som tu teraz kupil, nema to znacky, nahodil som tam moje z druheho auta a vy mi poviete ze je to v poriadku?? Tak sa ma len opytal ze preco som tam nahadzoval ine znacky, na co som mu odpovedal, ze "Lebo to zacali nicit vandali a takto to vyzeralo lepsie" Tak mu skoro oci uplne vypadli a ze "To jsem neslyšel, jedte!!"

Akurat na SK som dostal 300e pokutu.... 134km/h mi namerali na 70ke.... asi ich sralo ze idem tolko na zigulaku, doslova mi povedali ze "oni by sa na tom aute tak rychlo ist bali" a kamarat co bol so mnou to okomentoval, ze este stastie, ze tam nestali rano, to som siel 170 :mrgreen:

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 7. Decembra 2009, 13:50

nedajte sa vyprovokovat trapnym bledunkomodrym passatom R36 - tvari sa ze sa chce strasne nahanat... ale oko neni pica, nahanal som sa nim, ale nepredbehol som ho. to ich sralo najviac, potom sa mi snazili ujst no R36 nejaka neslape... hehe - parkrat som ich vyblikal aby sa nepovedalo.

potom to vzdali odbocili na vyjadz este som ich aj pekne pozdravil.

su to inak policajti meraci.

v cechach

cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)

Pondelok, 7. Decembra 2009, 14:26

Peppo, oni ta ale vedia zmerat aj ked ides za nimi.. :D
http://news.auto.cz/aktuality/vw-passat ... licie.html

Po technické stránce jsou vozy ve standardní specifikaci pro model VW Passat R36. Dodány byly vozy ve stříbrné, sytě modré, bledě modré a černé metalíze. Na první pohled je obtížné je rozeznat, bližší zkoumání odhalí kameru a zařízení pro měření rozdílu rychlosti vozidel u spodního okraje čelního skla. Podobné zařízení je instalováno také vzadu, tzn. Passaty jsou schopny měřit rychlost vozidel jedoucích před nimi i za nimi. Měření rychlosti protijedoucích aut není možné.
F11 525d
E70 35d

anetka77
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:41

15000czk 273kmh nahanal som takeho buznu v masserati....ale opravnena pokuta...on dostal este viac nemal dialnicnu...toto dufam nikdy nebudu robit moje deti lebo ich uskrtim

Bikemann

Streda, 9. Decembra 2009, 13:20

cretino napísal:
Peppo, oni ta ale vedia zmerat aj ked ides za nimi.. :D
http://news.auto.cz/aktuality/vw-passat ... licie.html

tento system maju v testovani uz aj slovensky policajti :)

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 9. Decembra 2009, 13:33

Bikemann napísal:

tento system maju v testovani uz aj slovensky policajti :)

haha popici, ale nezastavili ma, ani vianocny stromcek nepustili...

Bikemann

Streda, 9. Decembra 2009, 23:41

Peppo napísal:

haha popici, ale nezastavili ma, ani vianocny stromcek nepustili...

zrejmne henti tajtrlici to este nemali :D

cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)

Štvrtok, 10. Decembra 2009, 08:20

museli to mat, montovalo sa to ako standardna vybava pre tie policajne R36.. mozno jazdi v takej farbe aj ina R36, ako policajna.. :oops:
F11 525d
E70 35d

zmätkar
Auto: e46 320i 110kW

Sobota, 12. Decembra 2009, 23:55

http://net.boomtv.cz/home/videa/viewvid ... passat-r36 Mali to namontovane ale asi ho nechcely namert len sa chceli pohrat ked sa uz nudili

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných