... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Re: Policia CR - Skusenost

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 12:16

slovensko ....za 22kmh 100 €, zeby krive deti mala ta ....jasne hornu sadzbu jebat.....ACAB
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Bikemann

Pondelok, 14. Decembra 2009, 22:29

mi mame s palzom z piatku dobru skusenost na dielnici nas odfotili a namiesto 200 e mi to dal za 40 bez blocku :)

cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Decembra 2009, 23:15

bez blocku sa uz u nas casto nevidi.. ale treba aj stastie asi.. :oops:
F11 525d
E70 35d

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Utorok, 15. Decembra 2009, 08:36

pani, vcera sa mi stala neuveritelna vec. nahanal som sa na obchvate s nejakym ciciakom na citroene - nahanal nieje vhodne slovo, proste on sa chcel nahanat, chvilu som sa nechal tlacit ze akoze je v presile, zrazu pip antiradar - nikde na okolo ziadne podozrive auto, ale slusne som sa zaradil doprava za mercedes, citroen preletel okolo mercedesa - mercedes cvak!! kurwa radar ????

stroboskopy v hmlovkach, modre blikacky v maske a na skle - vzadu sveteleny banner stop policia. kukal som ako hrom do buka ze aka maskovacia technika.

cize pozor

Strieborny novy C mercedes - BA spz (mozu menit) - folie - max. nenapadny.

fuserpietro
Auto: BMW 320 GT
Kraj: Zahraničie

Utorok, 15. Decembra 2009, 08:44

Peppo napísal:
Strieborny novy C mercedes - BA spz (mozu menit) - folie - max. nenapadny.

.. ja mám pravidlo tmavých fólií a vždy vyšlo. Akonáhle vidím auto s tmavými fóliami v pastelovej farbe, s väčšou anténkou, tak brzdím. takisto to platí aj pre passat/audi/octavia. kurva ale že budú zberači a vyberači v novom mercedese, no to ma poser.. v piatok som v BA, a dávam pozor aj na mercedesy :?

Peppo

Utorok, 15. Decembra 2009, 09:30

fuserpietro napísal:

.. ja mám pravidlo tmavých fólií a vždy vyšlo. Akonáhle vidím auto s tmavými fóliami v pastelovej farbe, s väčšou anténkou, tak brzdím. takisto to platí aj pre passat/audi/octavia. kurva ale že budú zberači a vyberači v novom mercedese, no to ma poser.. v piatok som v BA, a dávam pozor aj na mercedesy :?

som kukal jak puk... nejake medvede maju - kuklaci maju ML a G, ale nove strieborne Ccko.. to je novinka.... a radarove...

fuserpietro
Auto: BMW 320 GT

Utorok, 15. Decembra 2009, 09:41

Peppo napísal:
som kukal jak puk... nejake medvede maju - kuklaci maju ML a G, ale nove strieborne Ccko.. to je novinka.... a radarove...

jj, to viem, SUV sa neobávam, z nich nemá radar žiadne.
Zopár mojich postrehov z českých ciest, na ktorých sa pohybujem pravidelne vyše dvoch rokov.
Diaľnica - klasika, tmavomodrý, strieborný, svetlomodrý a čierny passat R36, v okolí Brna ešte tmavomodrá Laguna so starým formátom ŠPZ. Občas natrafíte na neoznačenú pastelovú oktávku.
takisto Mondeo ST220, to sa pohybuje na novej diaľnici z Kroměříža do Vyškova.
Okresky-väčšinou sú to pastelové oktávky, s čiernymi fóliami na všetkých oknách (v čr je to povolené). poznáte podľa antény - zvyčajne sú dve, respektíve jedna o poznanie dlhšia ako klasická.
mesto a dediny-trojnožky, oktávky a fábie, všetko pastel, tmavé fólie.
Policajné strieborné oktávky radary nemajú. Pozor v čr, má právo merať rýchlosť aj mestská polícia, ale úsek kde meria, musí byť vždy označený prenosnou značkou "meranie rýchlosti", odporúčam spomaliť pred značkou, pretože zmrdi stoja väčšinou hneď za ňou, alebo v protismere.

eko.fresh
Auto: bmw

Utorok, 15. Decembra 2009, 09:56

Peppo napísal:

Ten C class je uplne obycajny ? alebo ma nejake speci znaky ? Nejaky AMG paket alebo take neco ??

Peppo

Streda, 16. Decembra 2009, 08:32

eko.fresh napísal:

Ten C class je uplne obycajny ? alebo ma nejake speci znaky ? Nejaky AMG paket alebo take neco ??

praveze vyzera dost obycajne - kedze si moc medvede nevsimam tak neviem ktory ma AMG packet a ktory ne...

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Streda, 16. Decembra 2009, 12:51

Peppo napísal:

praveze vyzera dost obycajne - kedze si moc medvede nevsimam tak neviem ktory ma AMG packet a ktory ne...

Toto som zažil v Chorvatsku, nameralo ma nové C-čko. Napohľad nemalo NIČ :!: A ani keď mi v aute vypisoval pokutu a stál som mu pri dverách, nič som nikde nevidel. Stroboskopy pustil spoza zadného okna (za fóliami), a vpredu žiadna šošovica, proste nič. Ešte to mohol mať zamaskované v MB znaku v maske, tie sa tak zoškaredili (sú plné..)

Obrázok

Peppo

Streda, 16. Decembra 2009, 13:07

takyto ale strieborny

Markoo1
Auto: E46 318d

Streda, 16. Decembra 2009, 22:16

Nebol to tento bývalý čo mal Packa? : http://www.pluska.sk/slovensko/politika ... atovi.html
ex E36 325td

dodoIPD
Auto: BMW

Piatok, 18. Decembra 2009, 12:48

Policajti dostali vianocne darceky , nove Kia cee'd , Skody Octavie a presne vozidlo co pouzival packa ako testovacie , tak ho kupili neviem ci to iste alebo ako len podobne , ale asi museli zaplatat rany po tom jak rozbili tu M5 .

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 19. Decembra 2009, 00:34

dodoIPD napísal:
Policajti dostali vianocne darceky , nove Kia cee'd , Skody Octavie a presne vozidlo co pouzival packa ako testovacie , tak ho kupili neviem ci to iste alebo ako len podobne , ale asi museli zaplatat rany po tom jak rozbili tu M5 .

ja mam s CZ policajtami skusenost len jednu: kratko po zavedeni 50 v obci (u nas vtedy bola este 60) ma capli kusok pred koncom obce (na zaciatku lesa) a vraj "pane ridici, u vas je v obci jeste 60, ze jo.... no u nas se uz jezdi 50". namerali mi nejakych 71 a ze ked som cudzinec tak to bude za 500 Kc, inak by dali ovela viac (a to som nebol na BMW ale na Astre)

na SK mam od februara 2 skusenosti (obe s mojim BMW): 1x v obci 69 kmph za 64 €, vraj menej dat nemoze lebo ma blocky len po 16 €
1x na D2 pri odpocivadle (neviem presne kde to je, je tam kvoli blbemu pripajaciemu pruhu obmedzena rychlost na 100 a nasledne na 80), isiel som v lavom pruhu cca 150 a ked som videl tu 100 vypol som tempomat a trochu pribrzdil, do tej 80 som vosiel asi 120, zamerali ma z policajneho auta odstaveneho na krajnici laserom asi na 500m, inak bol slusny vraj meraju tu 100 a namerali mi 130, tu 80 vraj radsej nemeraju...., nemal som chut sa hadat, takze som si nesiel ani pozriet fotku, bolo to za 50 € (menej vraj nemoze) a este mi nepriamo potvrdil, ze na to miesto ich poslali len zarabat a upozornil ma, ze az pojdem naspat, budu stat v opacnom smere
inak, ten ich laserovy bazmek je pekne sv***tvo zakerne, jedine plus je to, ze to nevie merat v tme - sam som videl ked som isiel v ten isty den naspat, ze o 16:00, ked sa zacalo stmievat (bolo to v novembri) to zabalili

inak ten Packov Mercedes som videl celkom zblizka, zaparkovany, je to strieborne C-Klasse AMG s ciernou (alebo karbonovou) strechou, tmave folie vzadu, na prednom skle stroboskop, za miezkou chladica dalsie blikace, za zadnym sklom svetelny panel, vo vnutri ovladanie majaku a svetelneho panela, ziadnu kameru ani radar som si nevsimol

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 28. Januára 2010, 08:54

Rozdiel českej a slovenskej polície...

Polícia ČR:
Obrázok

Polícia SR:
Obrázok
Obrázok
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných