... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:Strieborny novy C mercedes - BA spz (mozu menit) - folie - max. nenapadny.
fuserpietro napísal:
.. ja mám pravidlo tmavých fólií a vždy vyšlo. Akonáhle vidím auto s tmavými fóliami v pastelovej farbe, s väčšou anténkou, tak brzdím. takisto to platí aj pre passat/audi/octavia. kurva ale že budú zberači a vyberači v novom mercedese, no to ma poser.. v piatok som v BA, a dávam pozor aj na mercedesy
Peppo napísal:som kukal jak puk... nejake medvede maju - kuklaci maju ML a G, ale nove strieborne Ccko.. to je novinka.... a radarove...
Peppo napísal:
som kukal jak puk... nejake medvede maju - kuklaci maju ML a G, ale nove strieborne Ccko.. to je novinka.... a radarove...
eko.fresh napísal:
Ten C class je uplne obycajny ? alebo ma nejake speci znaky ? Nejaky AMG paket alebo take neco ??
Peppo napísal:
praveze vyzera dost obycajne - kedze si moc medvede nevsimam tak neviem ktory ma AMG packet a ktory ne...
dodoIPD napísal:Policajti dostali vianocne darceky , nove Kia cee'd , Skody Octavie a presne vozidlo co pouzival packa ako testovacie , tak ho kupili neviem ci to iste alebo ako len podobne , ale asi museli zaplatat rany po tom jak rozbili tu M5 .