... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Policia CR - Skusenost

Štvrtok, 28. Januára 2010, 10:00

V Ivanke pri Dunaji dali novu stopku, vcera tam ty buzeranti boli zase o 23:36...

Užívateľov profilový obrázok
chefino
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 28. Januára 2010, 10:15

Toto je ten buzerantský prístup našej polície, z toho mi je fakt na :-& =P~
Toto isté urobili otcovi, keď nám pri dome cez noc vyrástla stopka, on sa vracal z práce a hneď ho zkásli. Snažil sa im vysvetliť, že tu 20 rokov tá stopka nebola a tudiž namiesto na chodník a stĺpiky radšej pozerá popod autá, či mu nevybehne niečo do cesty, no nepochodil. Blbosť kvitne v zelených sadoch, po celý rok.

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 28. Januára 2010, 10:46

No neviem chlapci, ale väčšinou mi pripadá, že tie pokuty boli aj oprávnené (vysoká rýchlosť atd).. :P Ked sa chcete naháňať tak treba ísť na okruh :wink:

Kedže sa už 6ty rok zdržujem prevažne v ČR tak môžem porovnať cz vs sk policajtov a je pravda, že v ČR sú trošku humánnejší a chápavejší, ale tiež to nie je "země zaslíbená".. cocotnáč sa nájde aj tam aj tam, ale na Slovensku je toho viac :smile: Pripadá mi, že v ČR si viac robia svoju robotu (kontrolujú či nebolo auto kradnuté a pod), zatiaľ čo u nás som natrafil skôr na policajtov casherov a buzerantov - proste treba vybrať peniaze..
Inak reál skúsenosť s cz policajtami: Zastavili nás s kamošom na Fuegu, skontroloval doklady, popýtal sa na výfuk, že "čo to tam je za rúrú od komína", odpoved bola - to je origo, dovoz zo Švajcu :lol: Vedel, že keby chcel tak sa môže v tom aute viac povŕtať a našiel by niečo za čo by mohol cashovať, ale v pohode, vrátil doklady, poprial pekný deň a dovi, dopo.. Proste robil svoju robotu a zbytočne nebuzeroval..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

BimmerBob
Auto: BMW 316i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 1. Februára 2010, 00:55

SK, Trnavský kraj: Na perifériu obce namiesto 50, -> 70. Prekročenie pov. rýchl. o 20 km/h + absencia emisnej kontroly: 40€ . Ešteže si nevšimli nezapísané rozmery kolies a pneu. :-({|= Chcel som sa ohradiť: ,,Svojou jazdou som nikoho neobmedzil ani neohrozil". Žena ma ubrzdila, inak to mohlo byť aj za viac... [-o<
Len lietanie je krajšie? To sme sa tiež domnievali.
BMWe36 /316i/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných