... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: Slovenská kobra 11

Streda, 17. Júna 2009, 17:05

Mne sa uz fest prestavaju pacit pocinania a principi nasej slovenskej policie. Dost ma sere ake su ich praktiky a este s takymito autami to bude hroza. Opicia sa po nemecku, nic by som na to nepovedal, keby sme aj tu mali neobmedzenu rychlost ale co budu robit na tych autach a motorkach na nasej 50siatke? Len plasit ludi, ktory budu pred nimi utekat. Typek nebude mat stk, zacnu za nim hukat, on sa zlakne a je to tu. Skrs kokotinu niekoho zrazia alebo pozabijaju seba ..... Akoze nechcem povedat ze policia je zbytocna, to nie, je kopec kokotov ktory jazdia jak blazni , najebany nafetovany a podobne.... smutne je ale to ze namiesto toho aby sa policia zameriavala na takychto ludi a snazila sa nas chranit radsej chytaju ciklistov bez prilby, meraju na trojmetrovych usekoch s obmedzenim rychlosti, kde clovek ani nestihne pribrzdit, beru pokuty za velkost kolies (ako keby bolo koleso 205 60 15 mensie ako 205 55 16) na neviditelnych nevyraznych zakazoch , prikazoch a obmedzeniach namiesto toho, aby sa snazili nas chranit a pomahat nam a tieto useky a situacie odstranovali a nie na nich zarabali plus do toho este toto,ze nevies kto je policajt, lebo budu mat civilne auta od skody 120 po veyron. A budu len cakat kedy radar ukaze 91 aby mohli zapnut majak. Ale ja sa im ani necudujem, ved oni su ludia , oni zivia svoje rodiny a seba, maju tak isto konicky ako my ale ked su odmenovany na zaklade toho kolko prinesu eur do statnej pokladnice tak jednoducho ich tam chcu priniest co najviac. Pokial nezacnu byt odmenovany podla toho kolkym nam pomohly, kolko neprehladnych a nezmyselnych znaciek nedali odstranit a od podobnych veci, nemozme cakat ze sa sytuacia niejako zmeni. Toto je moj skromny nazor na tuto situaciu

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Júna 2009, 17:10

R0nnIe napísal:
Mne sa uz fest prestavaju pacit pocinania a principi nasej slovenskej policie. Dost ma sere ake su ich praktiky a este s takymito autami to bude hroza. Opicia sa po nemecku, nic by som na to nepovedal, keby sme aj tu mali neobmedzenu rychlost ale co budu robit na tych autach a motorkach na nasej 50siatke? Len plasit ludi, ktory budu pred nimi utekat. Typek nebude mat stk, zacnu za nim hukat, on sa zlakne a je to tu. Skrs kokotinu niekoho zrazia alebo pozabijaju seba ..... Akoze nechcem povedat ze policia je zbytocna, to nie, je kopec kokotov ktory jazdia jak blazni , najebany nafetovany a podobne.... smutne je ale to ze namiesto toho aby sa policia zameriavala na takychto ludi a snazila sa nas chranit radsej chytaju ciklistov bez prilby, meraju na trojmetrovych usekoch s obmedzenim rychlosti, kde clovek ani nestihne pribrzdit, beru pokuty za velkost kolies (ako keby bolo koleso 205 60 15 mensie ako 205 55 16) na neviditelnych nevyraznych zakazoch , prikazoch a obmedzeniach namiesto toho, aby sa snazili nas chranit a pomahat nam a tieto useky a situacie odstranovali a nie na nich zarabali plus do toho este toto,ze nevies kto je policajt, lebo budu mat civilne auta od skody 120 po veyron. A budu len cakat kedy radar ukaze 91 aby mohli zapnut majak. Ale ja sa im ani necudujem, ved oni su ludia , oni zivia svoje rodiny a seba, maju tak isto konicky ako my ale ked su odmenovany na zaklade toho kolko prinesu eur do statnej pokladnice tak jednoducho ich tam chcu priniest co najviac. Pokial nezacnu byt odmenovany podla toho kolkym nam pomohly, kolko neprehladnych a nezmyselnych znaciek nedali odstranit a od podobnych veci, nemozme cakat ze sa sytuacia niejako zmeni. Toto je moj skromny nazor na tuto situaciu

mudor vravis na zahori meraju v kazdej dedine oprety o tabulu

v zivote som ich nevidel pred kostolom,alebo pred skolou merat.. proste postavia sa namieria radar na tabulu a len cakaju kto vleti do obce 80siatkou.. povyberaju za pol hodinku dennu marzu a idu spat za "dom"
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

palo
Auto: e34

Streda, 17. Júna 2009, 17:18

v malackach je teraz uzavreta hlavna cesta a na obchdzke je 40 a su zasity za stromom skoro kazdy den.samozrejme taj vsetci valia 80.ale chlapci su spokojny ze si vyberu na kavu
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Streda, 17. Júna 2009, 18:03

No tak u nás v dedine dali nedávno 40tku pri školu, čo je dobre a veru že sa tam aj s radarom zašili. Len škoda že v nedelu :-k
Obrázok

alu

Streda, 17. Júna 2009, 18:10

Wajco napísal:
No tak u nás v dedine dali nedávno 40tku pri školu, čo je dobre a veru že sa tam aj s radarom zašili. Len škoda že v nedelu :-k

:lol:
Dokonalost sa da opisat vela slovami alebo aj jednoducho skratit ´´BMW´´

Kto neskoro brzdi,ide dlhsie rychlejsie!!!
Best Motor Worldwide!
Bavarian Machine on Wheels!
Bavarian Murder Weapons!

birki
Auto: 540iA touring

Streda, 17. Júna 2009, 18:23

mne osobne policajt este nikdy nepomohol .. bud ma o peniaze ojebal pravom , nepravom, alebo proste nic nenasiel... lebo hladal drogy :D a to ja nevozim
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

hessy

Streda, 17. Júna 2009, 18:27

R0nnIe napísal:

=D> =D> =D> velmi pekne povedane

wino
Autor témy

Streda, 17. Júna 2009, 18:54

patres napísal:
No neviem ci je RS4 trapna..... [-X

je v porovnani BMW M3 E92 :)

a je to V8 nie V10...

FastHaly
Kraj: Košický

Streda, 17. Júna 2009, 19:18

tiez neviem naco im su RS4 , vsak kde ich vyuziju ,nikde , tak ja v CZ kde nahanali passatmi R32 toyotu yaris 1.0 a boli cely happy ked ju po polhodine zastavili , hlavna vec ze kriza, peniaze nesu, cesty cele donicene ....... ale RS4 si kupia vsak v kuse len obnovuju ten vozovy park , a tie civilne su najhorsie , majak si dnes moze kazdy namontovat a ked zrazu vidis v spetaku auto s majakom v okne ci v ladvinkach ta neves ci to si niekto robi srandu , ci ta zastavi a okradne alebo je to policajt

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe

Streda, 17. Júna 2009, 19:38

FastHaly napísal:
tiez neviem naco im su RS4 , vsak kde ich vyuziju ,nikde , tak ja v CZ kde nahanali passatmi R32 toyotu yaris 1.0 a boli cely happy ked ju po polhodine zastavili , hlavna vec ze kriza, peniaze nesu, cesty cele donicene ....... ale RS4 si kupia vsak v kuse len obnovuju ten vozovy park , a tie civilne su najhorsie , majak si dnes moze kazdy namontovat a ked zrazu vidis v spetaku auto s majakom v okne ci v ladvinkach ta neves ci to si niekto robi srandu , ci ta zastavi a okradne alebo je to policajt

Presne aj toto som chcel napisat, ale nechcel som zas pisat moc dlhy prispevok, ako clovek bude vediet ci je to skutocne policajt. Myslim ze takyto policajti by pokuty nemali vyberat, len davat sek, alebo nieco podobne. Ale to my sme na to blby, my do toho nevidime :D:D

lupo

Streda, 17. Júna 2009, 21:02

maju rs4, c63amg a r36tkove passaty pokial viem. videl som aj policajnu rs6 a nebola Packova... uz len cakam na policajnu r8 ;-)
955 CT-S

wino
Autor témy

Streda, 17. Júna 2009, 21:46

lupo napísal:
maju rs4, c63amg a r36tkove passaty pokial viem. videl som aj policajnu rs6 a nebola Packova... uz len cakam na policajnu r8 ;-)

C63 AMG ? :shock:

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Streda, 17. Júna 2009, 21:57

wino napísal:

C63 AMG ? :shock:

Pecka co, ideme ku Policii \:D/ ?
Speed means freedom of the soul.

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 18. Júna 2009, 00:06

tie passaty som videl v Martine, su modre a boli 2 , radar schovany a je to R36 samozrejme.
C63AMG ma tusim len packa.. pokial viem maju Cayenne biely GTS a Nissan Patrol s polepmi SPP... samozrejme este nejaky ten Transporter so zabudovanym laserom v tom vyklapacom oku.

RS6 som videl uz niekolkokrat v BA ,ale myslim si ze to je skor nejake reprezentacne vozidlo.. a su minimalne dve , jedna s majakmi druha bez (ak ich nedomontovali) samozrejme polepy policia

Ale odomna to nemate :-"

patres
Auto: qupé

Štvrtok, 18. Júna 2009, 07:34

Ahmed napísal:
4.2 L V8 FSI 2xDOHC ak sa ja nemylim :wink:

Mas pravdu .......aj tak sa do Audin neviznam.... :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných