... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE528 napísal:VEC KAZDEHO SOFERA JE TO KYM NEZABIJES TY NIEKOHO ALEBO NIEKTO TEBA KOLI TAKEJ HLUPOSTI AKO JE OTOCIT GOMBIKOM SVETIEL!!!
AK SI ZA VOLANTOM TO CO ROBIS ZDALEKA NIEJE LEN TVOJA VEC!!! LEBO NIESI JEDINY KOHO MOZES ZRANIT ALEBO ZABIT!
SVIETIT BY SA MALO POVINNE A DVOJNASOBNE POKUTY BY MALI TIEZ DOSTAVAT VSETCI CO IM SVIETI NA FABII LEN JEDNO SVETLO! Takym by som rovno pobral papiere
GOOSE528 napísal:Spionator napísal:ja som tiez proti, nech je to dobrovolne ale nie povinne.....
Ked do teba niekto vrazi lebo si ta nevsimol som zvedavi ako budes potom hovorit. Ja svietim furt a vsade a ked vidim ze niekto nesvieti za co i len trosicku znizenej viditelnosti dva krat mu poslem dialkace. Velmi dobre viem ake to je ked ide strieborne auto po dialnici za mnou a nesvieti. Jak je ho na hovno vidno ked sa chystam prejst do laveho pruhu pri predbiehani. Ked by som bol k tomu este trosku unaveny tak by som mu mohol velmi jednoducho vliezt do cesty a bum.
KTO NIEJE UPLNY DEBIL TAK SI TIE SVETLA ZAZNE.
shadow napísal:tomasmad napísal:lupo napísal:.... a prave kvoli nesvietiacim si raz kupim H1 (rozumej Hummer H1) s poriadnym ramom vpredu a ked niekoho prehliadnem, tak to bude mrziet akurat tak jeho
alebo T-815
148 musi byt, klasika oranzova![]()
najbezpecnejsie vozidlo ktore poznam
tomasmad napísal:shadow napísal:tomasmad napísal:lupo napísal:.... a prave kvoli nesvietiacim si raz kupim H1 (rozumej Hummer H1) s poriadnym ramom vpredu a ked niekoho prehliadnem, tak to bude mrziet akurat tak jeho
alebo T-815
148 musi byt, klasika oranzova![]()
najbezpecnejsie vozidlo ktore poznam
ako ta na fotke, koleno na korbe a nahanat baby s kociarmi