... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
zhmp napísal:Chalani čo tak globálne zhrnutie a nie všelijaké dohady......dá sa to nejak prejebat,alebo nedá???(tie laserove pištole) hmmmmm....![]()
![]()
panslav napísal:podla mna konvexne zrkadlo tiez nepomoze. lebo ked je gulaty tvar tak sa najde jeden bod od ktoreho sa to odrazi priamo naspat na radar....
jedine riesenie je auto bez oblych tvarov - dokonale rovne plochy ostre hrany- podobne ako vyzeraju stealth lietadla USA :)
SnipE_88 napísal:tak uz chapem tych tuning majstrov co si na svoje skodovky pchaju tie spojlere v tvare vysavacov... ved to je vlastne antiradar
netusim ako funguje ten laserovy radar ale podla toho co ste pisali si myslim ze to bude presne to iste ako laserovy snimac vzdialenosti cize vysle luc svetla ktory sa odrazy a vrati spat potom vyhodnoti cas za ktory sa vratil a podla toho vie vzdialenost v nejakom case vysle dalsi a podla tych vzdialenosti urci rychlost priblizovanie sa
logicky si myslim ze prijimac tohto luca bude mat polarizovany filter aby prijimal len odrazene luce (svetlo pri odraze meni smer kmitania o 90stupnov) a nemohlo sa stat ze nejaky magor bude merat oproti a namieri mu jeho luc rovno na prijimac. tymto som si nie celkom isty ale ak je to tak, tak by stacilo dosiahnut aby sa na aute ten luc bud nemenil smer kmitania alebo ho zmenil dvakrat a budeme pre laserove meranie rychlosti neviditelny
druha vec uz je ako to dosiahnut
opravte ma niekto ak sa mylim toto su len vedomosti co mi este zostali zo skoly
a s tou neviditelnostou co volakto pisal ak by som dosiahol aby sa svetlo odo mna neodrazilo ale aby som ho pohltil nebol by som neviditelny ale vypadal by som ako jedna velka cierna machula na neviditelnost treba dosiahnut aby svetlo cezomna bud preslo alebo ho zahnut aby ma obislo nie?
a dalsia vec je iste ze vsetky raary maju policajti rovnake?
R0nnIe napísal:Ak ti mozem poradit, radsej na tuto temu nereaguj, lebo za chvilu ti budu nadavat ze si negramotny idiot. Ja som pisal nieco podobne , tak isto som pisal ze predpokladam ze to funguje ako si popisal ty, a ostal som idiotom, ktory sa picu vyzna. Varujem Ta![]()
![]()
pepo286 napísal:hej .. lenze ty si chcel lamat svetlo elektromag. vlnami alebo odrazat zrkadlom :)
R0nnIe napísal:Mne sa to nezda, radar sa da vyrusit akurat tak zrkadlom, cize je to urcite daky odrb
Hyri napísal:
tak tebe kamoarad vazne ide karta ... napis mi do ss kde to kupujes alebo mi to rovno predaj ...
K2 napísal:.... rusicka laseroveho signalu neexistuje .......