... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Pežot

Re: Poznate Laser Interceptor ? Mate skusenost?

Štvrtok, 12. Februára 2009, 20:58

Jannci napísal:
Ono by kludne staci natriet auto farbou, ktora pohlcuje svetlo

Ďalší návod na neviditeľné auto? :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 12. Februára 2009, 21:00

Pežot napísal:

Ďalší návod na neviditeľné auto? :mrgreen:

pozor, ale neplati pre radary ruskej vyroby

lupo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 12. Februára 2009, 21:03

Jannci napísal:
Ono by kludne staci natriet auto farbou, ktora pohlcuje svetlo

podla tvojej reakcie usudzujem, ze si nedaval pozor na fyzike :lol: :lol: :lol: ronnie je odbornik no.1, ked on napise, ze to musi byt ako zrkadlo, tak to musi byt ako zrkadlo!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
955 CT-S

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe

Piatok, 13. Februára 2009, 10:23

lupo napísal:

podla tvojej reakcie usudzujem, ze si nedaval pozor na fyzike :lol: :lol: :lol: ronnie je odbornik no.1, ked on napise, ze to musi byt ako zrkadlo, tak to musi byt ako zrkadlo!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lupo mam pocit ze si sa urazil, HLBOKO SA TI OSPRAVEDLNUJEM :oops:

R0nnIe

Piatok, 13. Februára 2009, 10:26

Vcera som robil mensie pokusi na starkynom aute, zatial to nieje dokonale ale zacina to vyzerat slubne.

Obrázok

pepo286

Piatok, 13. Februára 2009, 10:34

:D :D :D
E46 320D Touring 100kW (2001)

pepo286

Piatok, 13. Februára 2009, 10:43

R0nnIe napísal:
Vcera som robil mensie pokusi na starkynom aute, zatial to nieje dokonale ale zacina to vyzerat slubne.

Obrázok

ked uz budes cestovat v case .. nakup mi nejake akcie IBM ;)
E46 320D Touring 100kW (2001)

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 13. Februára 2009, 14:31

podla man to normalne funguje, druha vec ze je to nezakonne... Vsetci na fore sa tu policajtov bojite, tak nemajte nasrate;)

BMino
Auto: modre

Piatok, 13. Februára 2009, 14:33

jak u debilov, niekedy sa cudujem ako niektory ludia mohli skoncit strednu skolu
druha tema o vodiku, to iste
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

R0nnIe

Piatok, 13. Februára 2009, 15:17

BMino napísal:
jak u debilov, niekedy sa cudujem ako niektory ludia mohli skoncit strednu skolu

Ospravedlnujem sa za vsetkych nevzdelany na tomto fore, ze tu riesime pre kazdeho jasnu vec :D

lupo

Piatok, 13. Februára 2009, 17:12

BMino napísal:

ze mino :D :D :D

ronnie, ale deee, ja sa neurazam a uz tym duplom na internete nie, na TKS je cca 10 000 registrovanych debilov, takze toto ma urcite nerozhadze. ale dobra rada pre teba - predtym ako nieco napises, skus si aspon zaklady fyziky pozriet trebars na wikipedii (aj ked aj na wiki su popisane mnohe bludy), aspon zo seba nespravis blbca.
955 CT-S

R0nnIe

Piatok, 13. Februára 2009, 20:14

lupo napísal:

ze mino :D :D :D

ronnie, ale deee, ja sa neurazam a uz tym duplom na internete nie, na TKS je cca 10 000 registrovanych debilov, takze toto ma urcite nerozhadze. ale dobra rada pre teba - predtym ako nieco napises, skus si aspon zaklady fyziky pozriet trebars na wikipedii (aj ked aj na wiki su popisane mnohe bludy), aspon zo seba nespravis blbca.

Myslim ze sa na wiki pozerat nemusim,nenapisal som ziadnu blbost. Pokial radar funguje na principe laseru neojebes ho a zato by som dal aj ruku do ohna. Ano je mozne ze udajne laserove radary nepracuju na principe laseru,ale len sa tak kokotsky volaju. Inteligentnejsi clovek by si vsimol ze o neviditelnom aute sme srandovali :D Pozri sa na internet ty, a ak mi najdes princip cinnosti antiradaru ktory dokaze oblbnut laserovy luc, tak sa ti ospravedlnim v kazdej rubrike tohto fora.

lupo

Piatok, 13. Februára 2009, 21:30

chlape, ty si naozaj taky jebnuty, alebo sa nim len robis? lebo ak sa len robis, tak ti to ide super, musim uznat.

pre modov/adminov: mozno by vo svetle poslednych prispevkov typu "jazdi uz niekto na vodik" alebo tohto tu bolo celkom vhodne zaviest kratky test IQ pri registracii, vyhli by sme sa podobnym plodnym debatam.

pripadne spravit sekciu pre tych, co mali z fyziky znamky 4 az 6 (leo ronnie nemal ani 5ku, ked tak citam jeho odpovede), kde by normalni ludia nemali pristup.
955 CT-S

BMino
Auto: modre

Piatok, 13. Februára 2009, 22:17

lupo napísal:
chlape, ty si naozaj taky jebnuty, alebo sa nim len robis? lebo ak sa len robis, tak ti to ide super, musim uznat.

pre modov/adminov: mozno by vo svetle poslednych prispevkov typu "jazdi uz niekto na vodik" alebo tohto tu bolo celkom vhodne zaviest kratky test IQ pri registracii, vyhli by sme sa podobnym plodnym debatam.

pripadne spravit sekciu pre tych, co mali z fyziky znamky 4 az 6 (leo ronnie nemal ani 5ku, ked tak citam jeho odpovede), kde by normalni ludia nemali pristup.

ber to tak, ze niekto cerpa informacie z knih a wikipedia a inemu staci youtube :lol:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Piatok, 13. Februára 2009, 22:34

Lupo, ale Ronnie zas az taku picovinu nenapisal (mozno to zrkadlo, no dobre no). Ale - laser je skutocne iba bodove meranie, tzn luc sa zameria na automobil /radovo 1cm2/ a na zaklade odrazu a doby navratu luca sa vyhodnocuje rychlostr meraneho subjektu. Nasledne fotak robi foto. Presne preto sa neda LIDAR pouzit v hmle, pretoze laser proste strati svoju intenzitu sumovym rusenim. Neexistuje osvedcena metoda na vyrusenie luca, to by si sa musel jammerom trafit presne na miesto, kde sa zameral aj policajt a v rychlosti nanosekund dokazat dekodovat frekvenciu luca a sfazovat ho jammerom, aby meraci signal dostal chybnu odpoved. Ak by si chcel rusit cely predok auta, potreboval si generator jak zeleznicny vagon.

vseobecne sa skor pouziva polarizacna folia na celne sklo prip SPZ pretoze fotaky maju polarizacne filtre, pri pouziti spravnej folie na aute je na policajnej fotke vidiet cierne sklo, prip ciernu SPZ a to nie je relevantny dokaz priestupku.

ak sa mylim, oprav ma.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných