... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:Ono by kludne staci natriet auto farbou, ktora pohlcuje svetlo
Pežot napísal:
Ďalší návod na neviditeľné auto?
Jannci napísal:Ono by kludne staci natriet auto farbou, ktora pohlcuje svetlo
lupo napísal:
podla tvojej reakcie usudzujem, ze si nedaval pozor na fyzike![]()
![]()
ronnie je odbornik no.1, ked on napise, ze to musi byt ako zrkadlo, tak to musi byt ako zrkadlo!!!
![]()
![]()
![]()
R0nnIe napísal:Vcera som robil mensie pokusi na starkynom aute, zatial to nieje dokonale ale zacina to vyzerat slubne.
BMino napísal:jak u debilov, niekedy sa cudujem ako niektory ludia mohli skoncit strednu skolu
druha tema o vodiku, to iste
BMino napísal:jak u debilov, niekedy sa cudujem ako niektory ludia mohli skoncit strednu skolu
druha tema o vodiku, to iste
lupo napísal:
ze mino![]()
![]()
![]()
ronnie, ale deee, ja sa neurazam a uz tym duplom na internete nie, na TKS je cca 10 000 registrovanych debilov, takze toto ma urcite nerozhadze. ale dobra rada pre teba - predtym ako nieco napises, skus si aspon zaklady fyziky pozriet trebars na wikipedii (aj ked aj na wiki su popisane mnohe bludy), aspon zo seba nespravis blbca.
lupo napísal:chlape, ty si naozaj taky jebnuty, alebo sa nim len robis? lebo ak sa len robis, tak ti to ide super, musim uznat.
pre modov/adminov: mozno by vo svetle poslednych prispevkov typu "jazdi uz niekto na vodik" alebo tohto tu bolo celkom vhodne zaviest kratky test IQ pri registracii, vyhli by sme sa podobnym plodnym debatam.
pripadne spravit sekciu pre tych, co mali z fyziky znamky 4 az 6 (leo ronnie nemal ani 5ku, ked tak citam jeho odpovede), kde by normalni ludia nemali pristup.