... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hyri

Re: Poznate Laser Interceptor ? Mate skusenost?

Piatok, 27. Februára 2009, 22:57

lupo napísal:

vidis, a preto robi policajta a chce rozoberat auta... ked prvy krat na tom podla neho nerusitelnom laserovom radare dostane chybovu hlasku (ktore asi len kvoli srande popisuje sam vyrobca tychto pristrojov v manuali, ktory ma peknych par stran) kvoli milionpat roznym pricinam a rozoberie prvemu pravne uvedomelemu cloveku auto, tak zisti ake je to byt ponizeny alebo prepusteny zo sluzobneho pomeru a kopat niekde na stavbe jamy.

:D nie to sa nemoze stat :D :D
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Sobota, 28. Februára 2009, 12:48

Ja som nepovedal ze to je pravda..vyzera to tak, ze mi to asi preto hovoril, ze by som take kokotiny nemontoval do auta...mozno preto, kazdy si vie urobit usudok sam. Este som pisal, ze to hovoril po lopate cize trochu porozmyslam v tych fyzykalnych super hlavach co tu mate a jasne ze ti nerozoberie auto ](*,) Pisal som to ked som mal 39-stupnove horucky a vazne sa mi nechcelo sediet v posteli tak som to nejak spisal. :lol
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

lupo
Kraj: Žilinský

Sobota, 28. Februára 2009, 13:12

K2 napísal:
Ja som nepovedal ze to je pravda..vyzera to tak, ze mi to asi preto hovoril, ze by som take kokotiny nemontoval do auta...mozno preto, kazdy si vie urobit usudok sam. Este som pisal, ze to hovoril po lopate cize trochu porozmyslam v tych fyzykalnych super hlavach co tu mate a jasne ze ti nerozoberie auto ](*,) Pisal som to ked som mal 39-stupnove horucky a vazne sa mi nechcelo sediet v posteli tak som to nejak spisal. :lol

ale ved ja chnapem, ty si len predal ako si nakupil :) len milujem superpolicajtov, co asi kukali vela filmov so stevenom segalom a tak trosku zabudaju na princip legality, ktory v ich pripade plati (zvlast ked sa nejaky hrdi ako bude "rozoberat" auta ak dostane chybovu hlasku pri merani)
955 CT-S

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Nedeľa, 1. Marca 2009, 10:12

lupo napísal:
ale ved ja chnapem, ty si len predal ako si nakupil :) len milujem superpolicajtov, co asi kukali vela filmov so stevenom segalom a tak trosku zabudaju na princip legality, ktory v ich pripade plati (zvlast ked sa nejaky hrdi ako bude "rozoberat" auta ak dostane chybovu hlasku pri merani)

Presne nakupil som a nejak som to predal :smile:

nevyznam sa do tych srandiciek...viem, ze tu kazdy druhy ma antiradar ale laserovu rusicku o tom neviem....a preto by bolo najlepsie keby uz niekto napisal ci ma skusenost stym...priklad: meraju 50kmh a ja mam rusicku a idem 80km/h a prejdem okolo kontroly s usmevom na tvari....planujem uz teraz kupu silnejsieho stroja a mam velmi tazku nohu, cize tieto vecicky ma zaujimaju :P
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

lupo
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 1. Marca 2009, 13:41

K2 napísal:
Presne nakupil som a nejak som to predal :smile:

nevyznam sa do tych srandiciek...viem, ze tu kazdy druhy ma antiradar ale laserovu rusicku o tom neviem....a preto by bolo najlepsie keby uz niekto napisal ci ma skusenost stym...priklad: meraju 50kmh a ja mam rusicku a idem 80km/h a prejdem okolo kontroly s usmevom na tvari....planujem uz teraz kupu silnejsieho stroja a mam velmi tazku nohu, cize tieto vecicky ma zaujimaju :P

precitaj si moje prispevky v tejto teme. ak mas rusicku a ides rychlejsie, oznami ti, ze ta meraju a zaroven aktivne zabranuje nameraniu, ty stihnes pribrzdit, vypnes ju, hliadka ti uz namera normalnu (alebo normalnejsiu) rychlost, zastavi ta, vyplatis pripadnu pokutu (ktora je mensia ako ta, ktoru by si dostal bez rusicky) a ides s usmevom dalej.
955 CT-S

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných