... všetko o BMW ...
Helldiver napísal:pri plate 12tisic by som kupil od BMW max E30 (stvorvalec) a to este rozhodne nie lestenkovu a ani sa z nej lestenku nesnazil radsej robit... Spocitaj si co ta bude stat rocne benzin + zimne a letne obutie, nejaky nutny servis, poistka....
benny007 napísal:http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id815565.html takze take nieco by ste mi skor odporucili??????????????
aj e36 328i by som sa trochu bal pri tej cene, urcite to nieje auto do ktoreho netreba vrazat peniaze. No, ale treba ist pozriet, mozno ze je dobre Helldiver napísal:Pravda, E36 bude mat prevadzkove naklady zrejme nizssie z dlhodobeho hladiska...
airbone napísal:On sa pomylil pri prechode na euro a napisal zlu menu. Myslel tym, ze zaraba 12000EUR, nie sk.
Helldiver napísal:Urcite by to bolo pri cinziaku zrovna?

eko.fresh napísal:Ked uz si tu spomenul svoj prijem, nebudem ta odradzat ale ja osobne by som si v tomto neveril. Ojazdene bavo si pyta dost penazi.
Benzin, Poistka, Umyvarka, Servis, STK/EK.... Obcas sa pritrafi oprava vacsia, alebo si predstav ze budes chciet kupit na sedmu nove gumy. Alebo nove zimne gumy. Za sumu co udavas kupis tak max. dve a plat v prdely.
Ak uz bmw tak pri 12.000sk by som ja osobne uvazoval nad e30 318i (M10) alebo e36 compct 316i (M43)
Zamerne som sa chcel vyhnut M40
benny007 napísal:keby som mal plat 12000 eur vyplatu tak uz mam davno 750iL zaparkovane pri cinziaku![]()
![]()
eko.fresh napísal:Ked uz si tu spomenul svoj prijem, nebudem ta odradzat ale ja osobne by som si v tomto neveril. Ojazdene bavo si pyta dost penazi.
Benzin, Poistka, Umyvarka, Servis, STK/EK.... Obcas sa pritrafi oprava vacsia, alebo si predstav ze budes chciet kupit na sedmu nove gumy. Alebo nove zimne gumy. Za sumu co udavas kupis tak max. dve a plat v prdely.
Ak uz bmw tak pri 12.000sk by som ja osobne uvazoval nad e30 318i (M10) alebo e36 compct 316i (M43)
Zamerne som sa chcel vyhnut M40