... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
mmracing.sk

benny007
Autor témy

Re: kupa BMW 735 alebo 740

Štvrtok, 22. Januára 2009, 17:22

airbone napísal:
Myslim ze to dopadne tak, ze nebude auto sluzit tebe, ale ty jemu. To chces celu vyplatu minut na auto? Naco ti bude taka lod? Aj ked si mlady mechanik, myslis ze diely si vyrobis sam? A co olej? A co filtre? A co poistka? A co spotrebny material ako brzdy, casti naprav apd apd.... To neni len ze natankujem za pol nadrze a budem sa veselo vozit.... Potom to dopadne tak, ze sa sice budes vozit, ale ked ti nieco odide, alebo bude nejaky problem, tak auto budes musiet zavriet do garazu na nejake tie tyzdne kym zarobis na pozadovanu vec.... Radsej zacni realne uvazovat. Radsej ber nejaku E36ku, nie hned rubes najvyssie ako sa da..... 740i 4,4l..

jasne sak v pohode ja sa len informujem ze co a jak ja tiez nechcem auto co budem mat a jest budem travu popri ceste

Užívateľov profilový obrázok
100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Re:

Štvrtok, 22. Januára 2009, 17:34

Helldiver napísal:
:shock: Tebe by nevadilo ze yebes vsetko do aut? Byvanie, dovolenky, uspory, atd, nic?:)) Podla mna 35k nestaci ani dost dobre na jednu taku sedmu, ale to je uz kazdeho vec ake ma priority, no...

Ale ale pan diver, co sme tu vsetci milionari ? 35 na sedmu staci bohate, zas to neni vesmirna lod...

benny007
Autor témy

Štvrtok, 22. Januára 2009, 17:53

takze mame tu koniec dakujem vsetkym ktory mi poradili alebo aspon nieco napisali a z kazdeho prispevku som si zobral a nad kazdou odpovedou ktoru ste mi poslali som dlho rozmyslal som sa rozhodol ze 7er nieje este pre mna a musim stat s nohami pevne na zemy takze po vsetkych rozhovoroch som sa rozhodol takze to bude 328 dufam ze ked pojdem kupovat take auto este mi pomozete a potom sa vam este ozvem dakujem vam vsetkym

100RM

Štvrtok, 22. Januára 2009, 19:05

Nz, rad som poradil co som vedel. Prajem vela stastia pri kupe, aby si nekupil nejaky vrak a aby si bol nadmieru spokojny so svojim vyberom.

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Januára 2009, 22:15

ale prca :D kazdy hovori ake je bmw super a nekazi sa a vsade, ked sa niekto pyta tak citam len, ked sa ti dodrbe hento tamto nieco :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Piatok, 23. Januára 2009, 00:13

100rm: to je vec priorit cisto, ale suhlasim, mozno som to prehnal, ked kupis dobry kusok co sa ti nebude skoro vobec kazit, tak s 35K platom nanho aj relativne v normalnej dobe nasetris a budes vladat zivit... Ale stojim si za tym ze s 12K platom si neviem predstavit ani jedno, ani druhe. A to sa tu nechcem nijako vytahovat, len hovorim z vlastnych skusenosti ked som sa este na strednej pokusal zivit E30 325i v zlom stave zo zhruba 6500 mesacne, co som daval prakticky cele do auta...
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

Dodik

Piatok, 23. Januára 2009, 19:34

Ono, plat 12 000 Sk ,no je to málo ,ale záleží na momentálnej situácii , lebo nieje jedno mat 12 000 plat a 12 000 plat.
Keď si študent napr. živia ta rodičia (byt,naturálie,nejaké to vreckové) tak uživíš takú sedmu aj s nižším príjmom ale ked už si dospel do fázy, keď si to čo ti platili rodičia hradíš sám + máš nejake vyhliadky do budúcnosti , vážnu známosť ... tak radšej s 12 000 si vezmi taxika ak to je nevyhnutné a na auto sa vykašli momentálne , duplom ako 740i....

100RM

Utorok, 25. Augusta 2009, 12:56

Kazi sa to tak, ako kazde ine porovnatelne auto, neni to ziadny vrak, ale ani ziadny zazrak. Proste auto.

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Utorok, 25. Augusta 2009, 17:47

wlado napísal:
ale predávajú to za cenu zázraku :-k

Troška p+++vinu si povedal..
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Lucushka23

Utorok, 25. Augusta 2009, 19:40

nemyslim ze cena bmwcka sa pohybuje v nejakych neviem akych nedostupnych sumach...

a to ze sa kazi je asi tym ze sa pouziva nie? nic nieje naveky ale preba hovorit o case kolko to vydrzi...

Lucushka23

Utorok, 25. Augusta 2009, 20:09

wlado napísal:

O nedostupnosti sa baviť asi nemá zmysel, každému podľa jeho peňaženky. Skôr ide o porovnanie nových áut podobnej kategórie, no a tam BMW teda patrí k drahým. A prosím neporovnávať s prémiovkami, lebo budeme tam kde sme boli. :D

Ono sa to občas kazí, aj keď to stojí, ale nie o to išlo. Zaujímavé však je, koľko to vydrží, kým sa to pokazí a ako často sa to kazí, prípadne ako rýchlo sa to tak obyčajne opotrebúva. A moja skúsenosť je, že sa to teda kazí/opotrebúva celkom dosť, ak môžem porovnať, tak by som povedal, že ako taká felícia. A keď si odmyslíme piate dvere na felde, tak to aj hrdza rovnako žere. Jednoducho sa to kazí a opotrebúva ako celkom obyčajné auto.

V čom je BMW dobré, sú jazdné vlastnosti, tam je to hodné svojej ceny. Samozrejme bavíme sa o cene za nové auto, nie o jazdenkách.

na jednej strane hovoris o cene novych aut a na druhej o kazivosti.. nemam pocit ze by sa nove bmwcka kazili (cim sa zvysuje ich pociatocna cena) co sa napr o audinach povedat neda...

Lucushka23

Utorok, 25. Augusta 2009, 21:38

wlado napísal:

V bode nula je auto nové. Vtedy si výrobca zaňho vypýta cenu. A zákazník pri kúpe zvažuje, či mu za tú cenu bude auto slúžiť tak, ako si predstavuje. Má teda očakávania výlučne do budúcnosti, iné ani mať nemôže. A pri tom samozrejme uvažuje - rozpadne sa toto auto za 3 roky, za 5, alebo dobre poslúži aj 15? Budem tam musieť stále niečo meniť a opravovať, alebo auto bude skôr spoľahlivé? No a keď sa takto napr. ja zamyslím, tak si poviem, že nechajte si to svoje BMW. :D

Mohli by sme samozrejme brať do úvahy iba poruchovosť áut do 5 rokov veku a do 100.000 km, ale toto odmietam brať ako relevantnú životnosť auta, nehovoriaqc o tom, že ani tu BMW nijako nehviezdi oproti ostatným autám. Nové autá sa jednoducho menej kazia, pochopiteľne.

O cene jazdeniek samozrejme nehovorím nič, s tým výrobca nič nemá, jeho čisto výsledok iracionálných preferencií iracionalnych ľudí, rôznych mýtov, ilúzií a podobne. My, čo si tu kupujeme zodraté BMW sme toho dôkazom. ](*,)

chalan, bud si si vybral zle auto alebo enviem... za pol roka mam 3tie auto a som spokojna

Lucushka23

Utorok, 25. Augusta 2009, 22:26

wlado napísal:
Tam je pes zakopaný, ak más auto 2 mesiace, jednak je malá pravdepodobnost, ze sa prave vtedy nieco pokazi a ak aj nieco odchadza, tak to neriesis, lebo si ho neplanujes nechat. Vsak zasa ja netvrdim, ze kazde 2 tyzdne robim generalku motora, len v porovnani s otcovym 20 rocnym favoritom s nulovou udrzbou sa mi zda, ze sa mi to auto akosi rychlo derie.

neni tam pes zakopany, prve auto islo na totalku, druhe som neplanovala predat, nuz ale podarilo sa, takze to s tym nema nic

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Utorok, 25. Augusta 2009, 23:43

wlado napísal:

A teraz skús nejaké argumenty. Ale nie také, že najazdil som už 5.000 km a nič sa mi nepokazilo. :D

Rozprávaš hovna, najprv o cene a teraz kazivost tu tahas ?
Zato ze si kupil e36 za 500€ ja nemozem, bude sa ti to jebat, kazda auto sa jebe, ci Audi MB hocco bezporuchovy je tak mozno bicykel ako dakto povedal.Vlastne, to máš jedno ci mas nove alebo stare, moze sa dojebat aj nove, nemusi.

A aké argumenty by si rád ? Na E38 mi doposial trebalo menit iba prednú nápravu a este musím vymeniť display-e lebo daktoré pixle sú vyhorené..

Rad by som vedel o comby si rad bavil sa, ci ta cena ako si hovoril, alebo kazivost. vidim ze v tom mas chaos.
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Lucushka23

Utorok, 25. Augusta 2009, 23:51

wlado napísal:
ale výsledok je rovnaký - nebolo veľa času na prejavenie porúch. som zvedavý, ako si bude viesť sedma, predsa len to je niečo iné ako trojka. dúfam, že sa potom priznáš a nebudeš sa tváriť, že žiadne poruchy. :D e65 totiž údajne nie sú bohviečo, vravia v servise, elektronika dáva zabrať.

preco sem tahas e65?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní