... všetko o BMW ...
Helldiver napísal:pri plate 12tisic by som kupil od BMW max E30 (stvorvalec) a to este rozhodne nie lestenkovu a ani sa z nej lestenku nesnazil radsej robit... Spocitaj si co ta bude stat rocne benzin + zimne a letne obutie, nejaky nutny servis, poistka....
benny007 napísal:http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id815565.html takze take nieco by ste mi skor odporucili??????????????
Helldiver napísal:Pravda, E36 bude mat prevadzkove naklady zrejme nizssie z dlhodobeho hladiska...
airbone napísal:On sa pomylil pri prechode na euro a napisal zlu menu. Myslel tym, ze zaraba 12000EUR, nie sk.
Helldiver napísal:Urcite by to bolo pri cinziaku zrovna?
eko.fresh napísal:Ked uz si tu spomenul svoj prijem, nebudem ta odradzat ale ja osobne by som si v tomto neveril. Ojazdene bavo si pyta dost penazi.
Benzin, Poistka, Umyvarka, Servis, STK/EK.... Obcas sa pritrafi oprava vacsia, alebo si predstav ze budes chciet kupit na sedmu nove gumy. Alebo nove zimne gumy. Za sumu co udavas kupis tak max. dve a plat v prdely.
Ak uz bmw tak pri 12.000sk by som ja osobne uvazoval nad e30 318i (M10) alebo e36 compct 316i (M43)
Zamerne som sa chcel vyhnut M40
benny007 napísal:keby som mal plat 12000 eur vyplatu tak uz mam davno 750iL zaparkovane pri cinziaku![]()
![]()
eko.fresh napísal:Ked uz si tu spomenul svoj prijem, nebudem ta odradzat ale ja osobne by som si v tomto neveril. Ojazdene bavo si pyta dost penazi.
Benzin, Poistka, Umyvarka, Servis, STK/EK.... Obcas sa pritrafi oprava vacsia, alebo si predstav ze budes chciet kupit na sedmu nove gumy. Alebo nove zimne gumy. Za sumu co udavas kupis tak max. dve a plat v prdely.
Ak uz bmw tak pri 12.000sk by som ja osobne uvazoval nad e30 318i (M10) alebo e36 compct 316i (M43)
Zamerne som sa chcel vyhnut M40