... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
adko
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: kupa BMW 735 alebo 740

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 19:32

poruchovost auta je vemi individualny pojem ... a sedmicka s favoritom sa neda porovnat .. uz len e 38 s e65 sa neda porovnat .. staci otvorit v kufri skrinku kde su poistky .. guce kablov a tak .. je to mala elektraren kto ma a videl viem o com hovorim .. dalsia vec ak sedmicku tak poriadnu vybavu a nie ako je na slovensku zvykom social edition .. hlavne ze mame velku krabicu s dieslovym motorom ktory ledva ide a bez vybavy ale mame sedmicku no :) cize .. cim lepsia vybava ci viac caciek tym vacsia tendencia ze sa nieco pokazi a vacsia nachylnost k poruchovosti to je snad jasne a logicke nie ?
ked niekto rozmysla ci patku alebo sedmicku a co sa menej kazi takych ludi nechapem .. kupte si auto na ake mate ktoreho servis a udrzbu zvladnete bez problemov a mate vystarane .. auto ma byt prostriedok ale nie ten do ktoreho nasypete kazdu druhu vyplatu ... osobne si neviem predstavit zeby som zarabal tisic eur a kupil by som si sedmicku .. tolko miniem na benzin mesacne a aj viac :) ..ano nadobudacia cena e65 je uz zaujimava ale zaujimave su potom aj naklady prevadzkove ked sa nieco poserie .. to auto je urcene pre istu triedu ludi .. a nie pre instalaterov skladnikov pripadne zamestnancov call centra ..
osobne som mal dve sedmicky jedna uz je prec 760.. s tou problem nebol absolutne .. mala 280 tisic nabehnutych kazdpadne bola pisana na firmu servisovana v bavari a bolo jedno ci pride faktura 50 tisic alebo 200 ..
a ked kupite take auto ojazdene musite ratat s investiciami pretoze ono sa tam kazit veci zacnu .. vid moja druha sedma :) to bolo nahradne vozidlo za dva roky spravilo 50 tisic a potom stalo povacsine v garazi .. ja som si ho vzal s 93 tisic km ..auto videlo viac ludi poniektori hned povedali klasicku vetu to je stocene to musi byt stocene .. logicky asi nebudem stacat auto sam sebe resp svojej firme ze ano ale nevadi :)) o to tu nejde .. po 6 tisic odisla vodna pumpa .. tiez povedali ze odist nemoze niektori ... odist moze cokolvek kedykolvek podla mna :) hrkoce nieco v motore .. resp tam v priestore neviem co ci nejaky kompresor alebo ki fras v bavari uz su zo mna zufaly nevedia pist nato co to je .. chyby to nepise ziadny .. troska aj pevodovka trhne sem tam buchne .. zrejme treba vymenit olej .. co je v aut servise pre info cca 500 euro pre info poniektorym .. no takze to tak zratam 2000 eur a bude to v suchu vymeneny olej v motore prevodovke doladeny podvozok .. brzdy a auto bude ok :) ono v podstate ide ako hodinky na par takychto drobnosti :)pre mna su to bezne veci v poslednej dobe sa moc nudim asi to bude malym vytazenim v praci tak oxidujem na klube a pozeram si rozne manualy suciastky a tak ...
takze hosi a hosky kluci a klucky .. mat sedmicku je krasne .. ale porozmyslajte aj nad tym ci fakt mate nato a je to auto pre vas .. aby sa nestalo ze vambude stat vrak pred domom ..

p.s. ono je aj otazne ko kolko robi km .. ked urobite 500 km mesacne to je v pohode auto vam bude sluzit dlho ak je v dobrom stave lenze ked urobite osem tisic km mesacne ako ja niekedy .. tak sa vam moze dodrbat kde co aj kazdy treti mesiac :) a potom sa moze zdat ze auto je kazive :) takze aj od toho zalezi ..

a este si neodpustim pre tych co tu porovnavaju 5ku a 7ku :) 5ka v plnej vybave bude vzdy len chudobny pribuzny 7cky v plnej vybave :) kto ma viem o com hovorim :)
moja 745 je chudobny pribuzny oproti mojej byvalej 760 ke :) a to mam v 745 slusnu vybavu od dynamic drive po cez soft close po aktivne komfort sitze vzadu .. :)

momodels
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 20:01

To je snad kazdemu jasne, ze 5 nikdy nebude tak luxusna ako 7 z logickych dovodov ale ked uz niekto porovnava tak vo svojej triede ani sedma nie je ziadny benchmark tak treba ostat pri zemi :wink:

adko

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 20:07

momodels napísal:
To je snad kazdemu jasne, ze 5 nikdy nebude tak luxusna ako 7 z logickych dovodov ale ked uz niekto porovnava tak vo svojej triede ani sedma nie je ziadny benchmark tak treba ostat pri zemi :wink:

bavime sa o bmw :) a sedma vplnke je fajn zrovnatelna s hoc cim vo svojej triede .. podla mojho skromneho nazoru:)
rolls je uz auto inej kategorie aj bentley trebars :)bmw je ludovejsie vozitko :) ale zas niekde to pouzivaju bezne na taxiky no :)))

momodels

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 20:09

adko napísal:

bavime sa o bmw :) a sedma vplnke je fajn zrovnatelna s hoc cim vo svojej triede .. podla mojho skromneho nazoru:)
rolls je uz auto inej kategorie aj bentley trebars :)bmw je ludovejsie vozitko :) ale zas niekde to pouzivaju bezne na taxiky no :)))

Ani jedno z nich som nemyslel ale neva, hlavne je, ze si s nou spokojny :wink:

adko

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 20:15

momodels napísal:

Ani jedno z nich som nemyslel ale neva, hlavne je, ze si s nou spokojny :wink:

a co si myslel ? myslel si porovnanie bmw s audi mb jaguar .. a tak?:)
spokojny .. ebnem to z utesu asi coskoro :) rozmyslam nad kupou novej .. cakal som len kym zacnu robit 760 tku :)
i ked k tejto zelenej krasotinke mam svojsky vztah a bude mi ju luto predat ... mozno ju dam frajerke :)))

momodels

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 20:28

adko napísal:

a co si myslel ? myslel si porovnanie bmw s audi mb jaguar .. a tak?:)
spokojny .. ebnem to z utesu asi coskoro :) rozmyslam nad kupou novej .. cakal som len kym zacnu robit 760 tku :)
i ked k tejto zelenej krasotinke mam svojsky vztah a bude mi ju luto predat ... mozno ju dam frajerke :)))

To uz by bolo OT a debata na dlhsie ale myslel som len triedu S, ktora vzdy mala co sa tyka jazdneho komfortu (co je v tejto triede najdolezitejsia vec) ale aj inych malickosti navrch. Dokonca ani najnovsia F01 ju nezosadila z tronu aj ked si to niektori nadsenci myslia. Tym si MB nejak extra nezastavam ale jazdil som s tymito novymi autami a z mojho skromneho pohladu som ako amater z tejto oblasti rozdiel rozpoznal. Ono ak vies anglicky a nemecky, nie je problem najst si nazory zahranicnych renomovanych zurnalistov, novinarov a majitelov tychto aut, ze to asi nebude ojedinely nazor. Ale ako som uz pisal, ak je majitel spokojny, nie je co riesit. Kazdemu podla svojej chuti, len nech si potom stastny majitel nemysli, ze ma najlepsie auto na Svete lebo sa vzdy najde nieco lepsie.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 3. Septembra 2009, 22:07

wlado máš 100% pravdu mamut meďák je viac zrovnateľná s luxusnou izbou v hoteli ako s inými autami, zato e38 mala navrch v jazdných vlastnostiach
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

adko

Piatok, 4. Septembra 2009, 06:45

wlado napísal:
Niekto tu porovnával e65 s favoritom? :D

Čiže aj sociálne vydanie má jednu veľkú prednosť - viacej jazdíš a menej servisuješ. :D A pán je tuším zástancom populárnej teórie, že nafta patrí do traktora, či tak nejako. Ale už aj ujo Porsche pochopil, že ľudia peňaženkami hlasujú trochu odlišne a hodil naftu aj do Cayenne.

Inak toto fórum je skôr ľudoch, ktorí kupujú autá, ktoré si ako nové kúpiť nemôžu, takže zrejme vyslyšaný nebudeš. :D Je však úplne pochopiteľné, že človek rozmýšľa pred kúpou aj nad poruchovosťou a to aj pri novom aute. O tom sú napríklad toľko diskutované rebríčky spoľahlivosti. Takže také, že má to veľa elektroniky a preto nás nevyrušuje, že sa to kazí, to asi nie. Tak na to hľadia možno tí, čo si kupujú autá z našich daní.

Ujo porsche nic nepochopil jednoducho sa drzia toho co trh vyzaduje a nas sedliacky sk trh vyzaduje diesel.Ved staci sa pozriet vsade naokolo .. audi vacsinou 3.0tdi oblubena motorizacia a u bmw 3.0 d :) Hej diesel patri do traktora presne tak.Kazdopadne proti dieslu nemam ziadne vyhrady nove moderne diesle su v pohode mame v audi 4.2 diesel.Kazdopadne kupit jazdeny diesel je uz ina hudba ako novy.Tam su servisne naklady vyssie ale tiez je otazne aky je to motor ake auto atd.Ako diesle v porsche je uplna sedlacina to si mozu kupovat iba sedliaci na SK.Kazdopadne nechapem logiku poniektorych ak nato nemam alebo chcem setrit kupim si vochcaviu 2.0tdi.Naco si kupuju luxusne drahe auta?A prave tie luxusne drahe auta su o tej vybave a komforte ktory ta vybava poskytuje.Automobilky nezarabaju az tak na samotnom predaji aut ale prave na doplnkovej vybave najma tu v europe.

Ja viem ze toto forum je o ludoch ktori si skor kupuju ojazdene auta a nie nove.Prave preto poniektori by si mali uvedomit co znacka bmw znamena.A prave preto upozornujem ze ano jazdenky maju zaujimave ceny ale sedmicka je stale luxusne auto a od toho sa potom odvija cena suciastok a servisu.Ak to nechcu lepit niekde v garazi.Auto ma sluzit to znamena vozim sa ked sa pokazi dam do servisu.Poruchovost auta je individualna s elektronikou som ani na jednej e65 nemal problem ani minimalny a to tolko pisu o opto kabloch a o poruchovosti prvych modelov vysokej.Zavisi to zrejme od mnohych faktorov.Kazdopadne clovek ktori si kupi auto za styri miliony a viac neriesi kraviny ako poruchovost atd .. paci sa kupim si bodka.Potom su a la slovenska sedlac co ich prijem je sto tisic a za 80kupia na leas sedminu novu samozrejme v socialke s dieslom :)
Auto je najhorsia investicia nenavratna ktora iba cuca peniaze .. takze max 10% prijmu .. alebo niektorym auto zaraba a je nevyhnutne pre nich ho mat aby mohli pracovat.
Kazdopadne ako zacina tato tema chalan tu pisal ze zaraba 12tisic a rozmyslal o kupe sedmicky.Mne sa to zda velmi usmevne pretoze ja keby som zarobil 12tisic teraz 400ojro tak si ani neviem predstavit zeby som si nejake auto kupil.Ja dam minimalne tisicku iba na benzin .. a to nehovorim o udrzbe atd.A viac ako 10% prijmu do auta davat nemienim.Ale ako som napisal sedmicka je lakava zalezitost staci ze sa clovek prevezie v dobrom kusku a ... ono to chyti :))Lahko si na take auto clovek zvykne cozeby nie:)

adko

Piatok, 4. Septembra 2009, 07:03

momodels napísal:

To uz by bolo OT a debata na dlhsie ale myslel som len triedu S, ktora vzdy mala co sa tyka jazdneho komfortu (co je v tejto triede najdolezitejsia vec) ale aj inych malickosti navrch. Dokonca ani najnovsia F01 ju nezosadila z tronu aj ked si to niektori nadsenci myslia. Tym si MB nejak extra nezastavam ale jazdil som s tymito novymi autami a z mojho skromneho pohladu som ako amater z tejto oblasti rozdiel rozpoznal. Ono ak vies anglicky a nemecky, nie je problem najst si nazory zahranicnych renomovanych zurnalistov, novinarov a majitelov tychto aut, ze to asi nebude ojedinely nazor. Ale ako som uz pisal, ak je majitel spokojny, nie je co riesit. Kazdemu podla svojej chuti, len nech si potom stastny majitel nemysli, ze ma najlepsie auto na Svete lebo sa vzdy najde nieco lepsie.

Ja si vobec nemyslim ze mam najlepsie auto na svete .. vzdy je to len auto :)
Mercedes je fajn mal som s500 novy model do februara tohoto roku:)Ale bmw mam radsej:)Mam na oboch dost najazdene tak to viem docela objektivne posudit:)Mercedes mal lepsi podvozok airmatic maju premakany proste.Kazdopadne tiez je rozdiel porovnavat s500 s bmw 760 v total plnke:)Myslim si ze kazde auto takejto triedy v slusnej vybave ma jazdny komfort velmi dobry a je jedno o aku znacku ide.Tie auta su aj dimenzovane nato ze vzadu sa vezie pohodlnejsie pretoze je to auto urcene na vozenie sa vpravo vzadu :)
Osobne poviem k tomu ze som sa viezol castejsie v lexuse ls600h a toto auto ma oslovilo najviac:)Len to auto malo taku vybavu ktoru si da mozno 5% zakaznikov:)U kazdej znacky ten strop z modelu kupuje velmi male percento zakaznikov skor ide o prestiz danej automobilky.Audi uz napr rezignovala a model w12 myslim ze stiahla z trhu.Chcu sa asi uberat cestou .. nizky objem a tfsi motory.Jazdil som na takych dvoch autach nizkoobjemovych ono papierovo to ma celkom slusne vela kw .. ale realna jazda natom .. nic moc :) 8 alebo 12 valcov je ina hudba iny pocit ine vsetko .. :)

adko

Piatok, 4. Septembra 2009, 07:41

wlado napísal:
Ujo Porsche nieže nič nepochopil, ujo Porsche pochopil, čo žiada trh. A môžem ti garantovať, že to neurobil preto, aby na Slovensku predal o 10 Cayenne viac. (*,) A len tak mimochodom, najväčším prejavom sedláctva je označovať iných za sedlákov. :D

Máš pravdu, diesel sa oplatí nový, potom už vôbec. Možno do tanku alebo do veľkého nákladiaku sa oplatí vždy, tam sa to na spotrebe vráti rýchlo. Ale ľudia si ho nekupujú iba kvôli spotrebe, ale aj kvôli priebehu krútiaceho momentu.

Ukáž mi takého, čo rozhadzuje peniaze vidlami a nerieši poruchovosť. Prosím, prosím. :D Poruchovosť nie je totiž iba o peniazoch, ale aj o tom, či sa vrátiš na odťahovke a či auto bude jazdiť, alebo zavadzať v servise.

Ved a co som napisal?Ze Porsche sa drzi toho co trh chce.Kazdopadne diesel v Porsche co ja viem .. ale doba je zla :)
No tu na sk si ho vacsinou kupuju z inych dovodov ako z toho ze to ma krutak .. tie dobre silne diesle tiez nema kazdy praveze ak sa pozries na okoloiduce auta tych je tiez male percento ... vacsinou ludia kupuju tie "obycajne" diesle.

Vies ludia ktori riesia velke peniaze nemaju cas riesit auto lietadlo a peetchoviny maju ine starosti.Cas je pre nich vzacny:)Ale to mozno pochopis casom:)Auto je pre nich krabica na presun z bodu A do bodu B.Taky clovek si vyberie znacku vybavu to sa mu paci kupi to a vybavene.A logicky asi ked kupujes auto v cenovej kategori niekolko milionov nove ratas s tym ze sa Ti to nerozpadne.Samozrejme pokazit sa moze cokolvek.Ale ak kupujem nieco nove ratam s tym ze to bude aj adekvatne fungovat.No a niektori ludia maju niekolko aut a maju sofera takze ich nezaujima co sa s autom deje.Pre nich iba pride a odvezie ich ked sa pokazi sofer da do servisu a vozia sa na druhom nahradnom :)Mimochodom vies ak si kupis novu sedmicku za 5mega tak ked sa Ti nahodou pokazi tak Ti automaticky daju nahradne vozidlo danej kategorie. A tak ... :)

adko

Piatok, 4. Septembra 2009, 07:50

wlado napísal:

Ujo Porsche nieže nič nepochopil, ujo Porsche pochopil, čo žiada trh. A môžem ti garantovať, že to neurobil preto, aby na Slovensku predal o 10 Cayenne viac. (*,) A len tak mimochodom, najväčším prejavom sedláctva je označovať iných za sedlákov. :D

Máš pravdu, diesel sa oplatí nový, potom už vôbec. Možno do tanku alebo do veľkého nákladiaku sa oplatí vždy, tam sa to na spotrebe vráti rýchlo. Ale ľudia si ho nekupujú iba kvôli spotrebe, ale aj kvôli priebehu krútiaceho momentu.

yo a wlado k tomu dieslu ono poznam par ludi co maju diesle klasicke 3.0tdi a ani nenajazdia nejak moc km ale myslia si ako sa im to vyplati a usetria :) Ojazdeny diesel so 150 tisic km by som uz nechcel napr .. nad dieslom ked tak by som rozmyslal pri rocnom najazde 60tisic km a viac povedzme s vyhladom ze auto budem mat tri roky max.Ked je to nove mam zaruku atd .. zjazdim dam do pecka ...

Zajo
Auto: E38 740iA

Piatok, 4. Septembra 2009, 07:57

No, adko ma vo vela veciach pravdu, ale jeho filozofia nie je prilis konvencna. Niekto utraca na auto 10% niekto 110%. Zivot je otazkou priorit. A slovensky BMW klub tvori prevazne stredna az nizsia stredna vrstva si myslim, co konec koncov je slovensky standard, je to smutne ale pravdive. Takze ked niekto ma 725 v nafte tak ok, iked je to ruhanie :smile: Zijme na slovensku, cize to nas ospravedlnuje.

No a suhlasim ze porsche a nafta je kacirstvo. Moderne TDI je sitce OK, ale stale je to polnohospodarsky motor. Sportova znacka musi mat sportove srdce. Su to len blaznive poziadavky moderneho trhu. A tie naftove porsche sa budu predavat urcite len na slovensku :lol:
([OO\ [lllllllll][lllllllll] /OO])

adko

Piatok, 4. Septembra 2009, 08:19

Zajo napísal:
No, adko ma vo vela veciach pravdu, ale jeho filozofia nie je prilis konvencna. Niekto utraca na auto 10% niekto 110%. Zivot je otazkou priorit. A slovensky BMW klub tvori prevazne stredna az nizsia stredna vrstva si myslim, co konec koncov je slovensky standard, je to smutne ale pravdive. Takze ked niekto ma 725 v nafte tak ok, iked je to ruhanie :smile: Zijme na slovensku, cize to nas ospravedlnuje.

No a suhlasim ze porsche a nafta je kacirstvo. Moderne TDI je sitce OK, ale stale je to polnohospodarsky motor. Sportova znacka musi mat sportove srdce. Su to len blaznive poziadavky moderneho trhu. A tie naftove porsche sa budu predavat urcite len na slovensku :lol:

Ja to chapem ze niekto dava na auto 110% kazdy mame ine priority presne tak.Pamatam aj ja casy ked som dal na auto tych 110% prve:)Ale odvtedy ubehlo mnoho rokov a rozmyslam uz uplne inak.Na slovensku je trend ze clovek zarobi 15milionov za 10kupi barak za 4auto a ostane mu milion vo firme na dalsi biznis .. potom sa nahodou nieco stane a zrazu nema z coho platit prevadzku domu auta atd ... co viem vela aj novsich aut nielen bmw a nielen v tom diesli ma kopec ludi ktorych prijem je 100tisic a 70daju prave na leasing auta .. maju drahe novsie auto mozu robit vodu:)A ked nieco tak nemaju ani na benzin poriadne.Ja si radsej zijem tak ako mozem ked na take auto nemam nekupim si ho.Radsej pojdem dva krat do mesiaca na vylet tri krat rocne na dovolenku a nemusim sa pozerat ci si dam veceru za 20eur alebo za 50 a ci dva krat alebo sedem krat do tyzdna.Je to o tych prioritach niekto da peniaze do auta niekto do motorky niekto do zien:)))
Kazdopadne polozme si otazku kolky z vas si mozu dovolit zo svojho prijmu ist s nejakou ich e38 4litrom povedzme 6krat za mesiac do kosic?:)
Preto podotykam ze je smiesne ak ma niekto bmw radu 7 s prijmom 500eur v hrubom.Naco mi je auto ked si musim rozpocitat ze mozem ist na nom do roboty a spat a raz za frajerkou:)To su auta pre ludi pre ktorych je benzin ta posledna polozka ..
Ja nemam problem sa zobrat v piatok a ist do tatier len tak na vikend.Pripadne kde kolvek.A nema problem prezit ked dam o 10tisic na benzin viac :)O com je zivot mat nieco pekne a luxusne pred domom.Mimochodom osobne keby som nemal dostatok financi radsej si kupim auto za 30tisic eur nejaku octaviu alebo passat namiesto sedmicky a idem na 10dovoleniek.Je to pre mna aspon osoznejsie.Preto si nekupujem auto kazdy rok nove ale podla potreby.Balit bloncky nato nemusim ani robit vodu.
Co vsimam sledovat v poslednej dobe tak najkretenskejsi jazdia prave mladsi vodici na polorozpadnutych rarohach pripadne firemnych dodavkach a inych "sportovych" autach.To su najvacsi pirati a nie postarsi pankovia na sedmickach:)Taky si nepotrebuje dokazovat nieco .. :)
Uplne zboznujem ked idem 110 medzi dedinami kdesi na polorozpadnutej ceste a nejaky idiotko na golfe 1.4fsi ma musi stoj co stoj predbehnut na rovinke .. asi potom nad tym masturbuje .. samozrejme ja si idem 110 default on na prvej zatacke ma vybrzdi lebo by vyletel s tym z cesty:)
A velmi logicke a mile je aj ked idem po moste napr 90 nejaky idiot samozrejme ma predbehne drbne sa predo mnou dupne na brzdy a odboci:) Toto poniektori nazyvaju sportova jazda:)

A presne tak podla mna nafta v porsche nema co robit porsche je isty druh znacky a je to hanba pan porsche sa v hrobe otaca.To ako keby sme povedali ze trh si ziada diesle tak nadrbu do ferrari diesel.Mohol by byt hoc ako moderny kultivovany mat neviem aky vykon ale bolo by to jednoducho smiesne.A priklad porsche to vidno ako funguje globalizacia a potom tlacenie akcionarov do toho co trh ziada.V dnesnej dobe je problem aby si nieco zachovalo svoju tvar najma nieco co sa nevyraba masovo.Musi sa dany produkt prisposobit trhovym podmienkam a poziadavkam ak nechce prist do krachu.

Zajo
Auto: E38 740iA

Piatok, 4. Septembra 2009, 09:08

Tak takym zavodnikom by som skartoval vodicaky. Mna irituju zavodnici na rozpadnutych nexiach, puntach, fabiach atd. To co robia na cestach je uplne nelogicke a primitivne. Este tam sedia ako primitivi nakloneni az na spolujazdcove miesto, kapuca na hlave, okuliare a hudba chrci na plne. Granat by som im tam hodil. A tym pseudo-mafianom tiez.
([OO\ [lllllllll][lllllllll] /OO])

FANDLY

Piatok, 4. Septembra 2009, 20:46

=D> =D> =D> =D> No ja zarobím asi tak 1500 eur som chcel iba vediet kam sa mam uberat lebo ja isto berem auto len som nevedel či zoberem 5 alebo 7.Ale ako počuvam tak asi tu 5 lebo ta sedma by ma zožrala.Aj ked mojím snom je 7 .To je proste Kára jak sa patrí a ja by som ju kúpil len pre ten pôžitok z jazdy je TOTAL RECALL .A suhlasím s tým že PORSCHE DIESEL je TOTAL HOVADINA PRE MNA TATO ZNACKA ZANIKLA LEBO ICH KUPIL VOLKSWAGEN A TEN JA NEZNASAM.Porsche vždy bolo značkou ktorá mala športové autá a nie kosačky i ked dnes su diesle na omnoho inej urovni.Ja som mal tiež bmw a diesel ale nikdy viac benzín je benzín a to je rozdiel jak hovedo.Nuž páni mám chrobáka v hlave a poviem vám že teraz som uplne v zadku.Predtým som čakal veci typu jasne kupuj 7 je to delo alebo tak ale tu sa píše len otom ako sa kazí a aký je drahý servis a to je asi pravda. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní