... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
placo7 napísal:2 airbone:
zivo si Ta viem predstavit....tipek s "brejličkami" (nemam nic proti okuliarom - zvacsa su mi taki ludia sympaticky (ty to ale isto nebudes)), ktory nema ani svoje auto a ak Ti ho aj tatko niekedy pozicia, tak nie na noc - lebo sa boji aby si mu ho neroztrieskal. Podla tvojich slov tipujem, ze mas najazdene po noci asi tolko ako ja nacuvane za dna. A ty ides moralizovat ludi co si maju dat a co nie? Apropo - tukni do wikipedie a zisti si za co sa Nobelova cena udeluje a potom vypisuj na fora podobne nezmyslne keci. Ty sa bojis ludi ako som ja - a ja radsej pridam aby som obehol takych weekendovych vodicov ako si TY - aby som sa vyvaroval nejakemu schaoseniu, ktore mozes kludne vyrobit.
2 Rimi:
dalsi prikyvovac......nikdy si nevidel svietit xenon v sosovke. Ani raz sa mi nestalo, ze by mi niekto blikol ze svietim vysoko a oslnujem......nie som tuzer a nemam 8k xenon
2 kamelot:
o bezpecnosti nepis, lebo o nej vela nevies.....Skus zrazit jelena, ktory Ti vbehne do kabiny parohami a potom pis na fore ako si ho nevidel na krajnici......
2 all:
tiez mi vadi, ked vidim xenon, ktory osvetluje (stane sa ze aj origo). Je to ale podobne aj s klasickym svetlom, ktore je nastavene tak ako maju napr. pani airbone a Rimi.
Dakujem za pochopenie

placo7 napísal:2 alfi666:
mno - je dost mozne ze ak natrafim na takych ako ste Vy traja - budem ich musiet exemplarne dat dole. Kedze mi to zakon povoluje urobim to pred policajtom - mozno sa niecomu priuci alebo mi pomoze
 :D:D Fuha, ty budes nejaky tazky frajer, aj 100 kilo mozno mas ked si taky husty
:D:D Fuha, ty budes nejaky tazky frajer, aj 100 kilo mozno mas ked si taky husty  

este sa vidime, cmuk
 este sa vidime, cmuk  

compact napísal:hmm, takze je to asi jasne, bud vyhodim tie HID startery a dam do cocky halogen, alebo sa necham pokutovat
ked tam jebnem 4300k vybojky tak ani nebudu vediet ze mam xenony a...zevraj v noci je snimi lepsie vidiet ako zo 6000k, o com aj trochu pochybujem, opravte ma ak sa mylim
uvidim...som zvedavi ci to stou cockou ukecam
zaujimalo by ma aku by som mohol dostat pokutu a ci zoberu aj TP
Ivanko napísal:Chalani,radšej kašlite na to!!! Čakal by som od Vás, že tu miesto hádania poradíte chalanom ako to urobiť so xenonami aby ich mohli mať ďalej. A nie sa tu hádate.Možno by ste mali poradiť kde zohnať lacno ostrekovače svetiel,popripade kolko stojí dorobenie aut. nastavovania svetiel podľa záťaže auta a popripade dať návod na montáž. Toto by ste tu mali riešiť

Ivanko napísal:Vyzera to tak ze vyberam HID a davam H7. Skoda.

placo7 napísal:ok....oficialne sorry za airbona.....ale ked on ma tak nastval ....Pisali sme spolu s alfi666 cez SS......doslo k zmieru (aspon dufam) takze rovnako dufam, ze aj airbone pochopi, ze forum je preto forum, ze tu mozes vyjadrit svoj nazor....
placo7 napísal:2 airbone:
zivo si Ta viem predstavit....tipek s "brejličkami" (nemam nic proti okuliarom - zvacsa su mi taki ludia sympaticky (ty to ale isto nebudes)), ktory nema ani svoje auto a ak Ti ho aj tatko niekedy pozicia, tak nie na noc - lebo sa boji aby si mu ho neroztrieskal. Podla tvojich slov tipujem, ze mas najazdene po noci asi tolko ako ja nacuvane za dna. A ty ides moralizovat ludi co si maju dat a co nie? Apropo - tukni do wikipedie a zisti si za co sa Nobelova cena udeluje a potom vypisuj na fora podobne nezmyslne keci. Ty sa bojis ludi ako som ja - a ja radsej pridam aby som obehol takych weekendovych vodicov ako si TY - aby som sa vyvaroval nejakemu schaoseniu, ktore mozes kludne vyrobit.
 ) A mas pravdu, takych ludi ako ty sa tak strasne bojim, ze ked nato myslim, tak zistujem ze sedim na takej hnedej kasicke.... Urcite ked raz nahodou budem mat auto ako ty (co to mas? e36ku?), tak sa ti uhnem na ceste, aby si ma mohol obehnut a tak si pritvrdit na svojom mladickom pubertiackom egu. Neviem si ani predstavit aby som sa opovazil takemu tazkemu machrovi ako ty odolavat s mojou skoda 105S. O tom tvojom cuvani, ze si nacuval viac ako ja najazdil naozaj nepochybujem. To musis teda riadne jazdit ak za rok nacuvas viac ako 60tkm.... HMMMM To ta musi aj krk boliet.
 ) A mas pravdu, takych ludi ako ty sa tak strasne bojim, ze ked nato myslim, tak zistujem ze sedim na takej hnedej kasicke.... Urcite ked raz nahodou budem mat auto ako ty (co to mas? e36ku?), tak sa ti uhnem na ceste, aby si ma mohol obehnut a tak si pritvrdit na svojom mladickom pubertiackom egu. Neviem si ani predstavit aby som sa opovazil takemu tazkemu machrovi ako ty odolavat s mojou skoda 105S. O tom tvojom cuvani, ze si nacuval viac ako ja najazdil naozaj nepochybujem. To musis teda riadne jazdit ak za rok nacuvas viac ako 60tkm.... HMMMM To ta musi aj krk boliet.