... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jariq napísal:preco vlastny klub ??? ved klub je, nic sa natom nemeni len prihlasovanie novych ludi sa zmeni resp bude tam uzavrety okruh ludi a forum je forum a tiez prejde par zmenami , to je vsetko
patres napísal:presne moja myslienka.......co to napr.znamena pre nas???
balino napísal:tieto skupinky si si zvolil ty,a čo ked ja si zvolim ine skupinky?takže ideme sa tu skupinkovat?nabuduce ked budeš na nejakom zraze tak kludne prid za mnou a povedz mi ahoj ja som balino a ty si kto?a problem je vyriešenymiky urcite sa tesim na kazdy zraz bmwklubu ked prides a pokecame...jediny ty a kaco ste somnou pokecali co nove a tak na celoslovenskom zraze...ostatni skupinky nevsimacka...to iste aj na carate sa deje pridem pod bmwklub stan a pozdravi ma len kaco...same nove tvare a nikto sa nepredstavi ani nic...stara partia musime drzat pokope!dufam ze sa zase raz stretneme naraz vsetci na niakom zraze m3driver a jeho skupina, markozh a jeho skupina ,skupina ZA,RK,MT,KN,skupina fuserklub BA a budeme spolocne pod stanom bmwklubu![]()
som zato oddelit...preto sme si vytvorili temu ja vladky a mimo a je to super vec!
balino napísal:miky urcite sa tesim na kazdy zraz bmwklubu ked prides a pokecame...jediny ty a kaco ste somnou pokecali co nove a tak na celoslovenskom zraze...ostatni skupinky nevsimacka...to iste aj na carate sa deje pridem pod bmwklub stan a pozdravi ma len kaco...same nove tvare a nikto sa nepredstavi ani nic...stara partia musime drzat pokope!dufam ze sa zase raz stretneme naraz vsetci na niakom zraze m3driver a jeho skupina, markozh a jeho skupina ,skupina ZA,RK,MT,KN,skupina fuserklub BA a budeme spolocne pod stanom bmwklubu![]()
som zato oddelit...preto sme si vytvorili temu ja vladky a mimo a je to super vec!
balino napísal:miky urcite sa tesim na kazdy zraz bmwklubu ked prides a pokecame...jediny ty a kaco ste somnou pokecali co nove a tak na celoslovenskom zraze...ostatni skupinky nevsimacka...to iste aj na carate sa deje pridem pod bmwklub stan a pozdravi ma len kaco...same nove tvare a nikto sa nepredstavi ani nic...stara partia musime drzat pokope!dufam ze sa zase raz stretneme naraz vsetci na niakom zraze m3driver a jeho skupina, markozh a jeho skupina ,skupina ZA,RK,MT,KN,skupina fuserklub BA a budeme spolocne pod stanom bmwklubu![]()
MEJOGSI napísal:hmmm ,s braskom som dosiel na CARAT na jeho alpine a cakal som ,ze sa pozastavi hodne viacej ludi ako to bolo....ved alpina sa tiez nevidi kazdy den ,ale o auto ani tak velmi neslo. islo mi len ,ze tam pokecam s ludmi ake auta maju ,co a ako ,dalsie ich upravy ,sny a pod.no kecal som max. s piatimi ludmi ,ale nikoho neodsudzujem!neskatulkujem!
pre mna neni problem pokecat s hocikym ,aj s tym co nema bawo ,no mne to bolo trapne prist a povedat caf ja som MARIO a tamto je braskov bawor a bla bla ,pripadalo mi to ako chvalenie sa s autom...
takze tym len chcem povedat ,ze take skatulkovanie sa mi moc nepaci ,ako jasne ze nebudem kecat s ludmi co posobia na mna divne ,no ako to bude vyzerat na zrazoch? same skupinky ,blbe pohlady a pod...
na take zrazy ja mozem kaslat z vysoka
zrazy su nato ,aby sa ludia zjednocovali a kecali ...myslim ja
patres napísal:No ved tiez som bol na Carate....a pokecali sme aaaaz aaaaz......zopar fotiek mam ...bolo tam myslim dost ludi a vecer vecer sa rozbehla zabava....ja osobne som spoznal dost novych ludi aj z BA a TT a aj inych miest....iked vacsina bola na oficialnom BMW zraze...