... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Novembra 2008, 16:39

jariq napísal:
preco vlastny klub ??? ved klub je, nic sa natom nemeni len prihlasovanie novych ludi sa zmeni resp bude tam uzavrety okruh ludi a forum je forum a tiez prejde par zmenami , to je vsetko

"uzavrety okruh ludi" Nemam pocit ze by som patril do tej skupiny vybraných :wink:

Len to som chcel povedať :wink:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

patres
Auto: qupé

Utorok, 25. Novembra 2008, 16:50

GOOSE napísal:
"uzavrety okruh ludi" Nemam pocit ze by som patril do tej skupiny vybraných :wink:

Len to som chcel povedať :wink:

presne moja myslienka.......co to napr.znamena pre nas???

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Utorok, 25. Novembra 2008, 18:07

patres napísal:
presne moja myslienka.......co to napr.znamena pre nas???

zrejme si clenstvo v klube budes musiet zasluzit, forum bude nadalej pre vsetkych, takze so spravnym pristupom sa do klubu dostanes
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

balino
Auto: E36 320iSDN

Utorok, 25. Novembra 2008, 19:36

miky urcite sa tesim na kazdy zraz bmwklubu ked prides a pokecame...jediny ty a kaco ste somnou pokecali co nove a tak na celoslovenskom zraze...ostatni skupinky nevsimacka...to iste aj na carate sa deje pridem pod bmwklub stan a pozdravi ma len kaco...same nove tvare a nikto sa nepredstavi ani nic...stara partia musime drzat pokope!dufam ze sa zase raz stretneme naraz vsetci na niakom zraze m3driver a jeho skupina, markozh a jeho skupina ,skupina ZA,RK,MT,KN,skupina fuserklub BA a budeme spolocne pod stanom bmwklubu :wink:

som zato oddelit...preto sme si vytvorili temu ja vladky a mimo a je to super vec! 8)
E36 sedan 320iSDN rv 97
FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242
http://www.indaclub.sk, http://www.partyveci.eu, http://www.obchodpredeti.sk

jaro

Utorok, 25. Novembra 2008, 21:01

balino napísal:
miky urcite sa tesim na kazdy zraz bmwklubu ked prides a pokecame...jediny ty a kaco ste somnou pokecali co nove a tak na celoslovenskom zraze...ostatni skupinky nevsimacka...to iste aj na carate sa deje pridem pod bmwklub stan a pozdravi ma len kaco...same nove tvare a nikto sa nepredstavi ani nic...stara partia musime drzat pokope!dufam ze sa zase raz stretneme naraz vsetci na niakom zraze m3driver a jeho skupina, markozh a jeho skupina ,skupina ZA,RK,MT,KN,skupina fuserklub BA a budeme spolocne pod stanom bmwklubu :wink:

som zato oddelit...preto sme si vytvorili temu ja vladky a mimo a je to super vec! 8)
tieto skupinky si si zvolil ty,a čo ked ja si zvolim ine skupinky?takže ideme sa tu skupinkovat?nabuduce ked budeš na nejakom zraze tak kludne prid za mnou a povedz mi ahoj ja som balino a ty si kto?a problem je vyriešeny :wink:
BMW F700 GS 2014
BMW 5 (F07) GT 530d xDrive 2010
E46 touring 330xd 150kw 12/2003
E46 touring 320d 110kw 12/2001
E36 touring 316i 75kw 7/1997
E30 sedan 316i 73kw 8/1989

BMino
Auto: modre

Utorok, 25. Novembra 2008, 21:37

balino napísal:

nechcel si napisat KM? :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Utorok, 25. Novembra 2008, 21:38

balino napísal:

hmmm ,s braskom som dosiel na CARAT na jeho alpine a cakal som ,ze sa pozastavi hodne viacej ludi ako to bolo....ved alpina sa tiez nevidi kazdy den ,ale o auto ani tak velmi neslo. islo mi len ,ze tam pokecam s ludmi ake auta maju ,co a ako ,dalsie ich upravy ,sny a pod.no kecal som max. s piatimi ludmi ,ale nikoho neodsudzujem!neskatulkujem!

pre mna neni problem pokecat s hocikym ,aj s tym co nema bawo ,no mne to bolo trapne prist a povedat caf ja som MARIO a tamto je braskov bawor a bla bla ,pripadalo mi to ako chvalenie sa s autom...

takze tym len chcem povedat ,ze take skatulkovanie sa mi moc nepaci ,ako jasne ze nebudem kecat s ludmi co posobia na mna divne ,no ako to bude vyzerat na zrazoch? same skupinky ,blbe pohlady a pod...
na take zrazy ja mozem kaslat z vysoka :(
zrazy su nato ,aby sa ludia zjednocovali a kecali ...myslim ja :wink:
///e34

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Novembra 2008, 23:25

Takze odteraz kazdy clen a uzivatel na fore povinne na zraz prist v tricku s potlacou s vlastnym menom a zivotopisom :twisted:
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

barabas

Utorok, 25. Novembra 2008, 23:33

balino napísal:

balino ja mam pocit ze som tiez s tebou kecal aj s ostatnymi z ba, ale len potom ako som sa dostal ku vam dozadu, akurat pepo, palzo, pezot a este par ludi z ba bolo v stane a pritom bol otvoreny pre vsetkych clenov bmw klubu :(

urcite som sa ta nechcel tymto dotknut ani nikoho.
Naposledy upravil/-a barabas v Utorok, 25. Novembra 2008, 23:41, upravené celkom 1 krát.

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Utorok, 25. Novembra 2008, 23:40

Ja som bol stale na slalome, no:)) Inac, v tomto nevidim nejaky velky problem, tak clovek proste nesmie byt mumak a vediet sa prihovorit, no.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 26. Novembra 2008, 02:00

no jo, necital som celu temu len zaciatok, tak sorry ak toto je ot.
BMWklub.sk je sice fasa, lenze...
Jo, riesia sa tu vacsinou temy ako pokec, fotky, video, vtipy, apd apd...
to je sice sranda a fasa, aj ked tieto temy necitam skoro vobec...
Co sa tyka odbornej stranky fora - technicke problemy, konkretne riesenia, nejaki odbornici ochotni poradit apd apd..... = MUKA.
nanajvys sa riesia primitivne problemy typu "ake gumy mam dat na auto", "naco je tlactiko s napisom XXX v mojom aute", "je lepsie 525TDS alebo skoda felicia 1.9D" apd apd....
Co sa tyka nejakych fundovanych odbornych rad - neobjavuju sa casto.
Chyba mi napriklad rubrika o diagnostike, kodovani a programovani roznych ECU a ine elektronicke zalezitosti...... a ine dalsie temy...... skor tu najdem pokec o fotkach vyzlecenych kuriev na nete...... hmmmm...
Tak aspon pokecame o novych videach, zrazoch a pokecoch.... No vyzera to tak, ze o fundovanu radu musime prosit na inych zahranicnych forach..... Co je smola... ale aj realita naseho maleho slovenska...

Ulman

????

Streda, 26. Novembra 2008, 08:05

Nechodim sem dlho ani nie som clen Vasho klubu, ani velmi nechcem. Tu ten Vas pomer 70-30 v skutocnosti je okolo 85-15. a v realite co som poznal par clenov je to este horsie....na zaciatku som o tomto fore a o klube nevedel nic.....a pacilo sa my to....ale par mesiacov a stacilo.....
320 E21 EX
325i E30 EX
325IX E30 :)

patres
Auto: qupé

Streda, 26. Novembra 2008, 08:37

MEJOGSI napísal:
hmmm ,s braskom som dosiel na CARAT na jeho alpine a cakal som ,ze sa pozastavi hodne viacej ludi ako to bolo....ved alpina sa tiez nevidi kazdy den ,ale o auto ani tak velmi neslo. islo mi len ,ze tam pokecam s ludmi ake auta maju ,co a ako ,dalsie ich upravy ,sny a pod.no kecal som max. s piatimi ludmi ,ale nikoho neodsudzujem!neskatulkujem!

pre mna neni problem pokecat s hocikym ,aj s tym co nema bawo ,no mne to bolo trapne prist a povedat caf ja som MARIO a tamto je braskov bawor a bla bla ,pripadalo mi to ako chvalenie sa s autom...

takze tym len chcem povedat ,ze take skatulkovanie sa mi moc nepaci ,ako jasne ze nebudem kecat s ludmi co posobia na mna divne ,no ako to bude vyzerat na zrazoch? same skupinky ,blbe pohlady a pod...
na take zrazy ja mozem kaslat z vysoka :(
zrazy su nato ,aby sa ludia zjednocovali a kecali ...myslim ja :wink:

No ved tiez som bol na Carate....a pokecali sme aaaaz aaaaz......zopar fotiek mam ...bolo tam myslim dost ludi a vecer vecer sa rozbehla zabava....ja osobne som spoznal dost novych ludi aj z BA a TT a aj inych miest....iked vacsina bola na oficialnom BMW zraze...

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 26. Novembra 2008, 08:51

airbone, neviem ako ty, neodsudzujem ludi ale co poznam ludi co sa vedia sparat v aute tak velmi pc nepoznaju.
k tym otazkam tym sa nevyhnes na hocijakom fore, sam ked som tu v january prisiel som vedel akurat to ze je 3,5,7 a zhruba ze je to auto so zadnym nahonom. ale cital som, dozvedel som sa. myslim ze je lepsie sa 100 krat opytat sa ako 100 krat nieco posrat. hoc niektore temy by som nejak zovseobecnil a dal ich ako dolezite + dal do pravidiel citat ich povinne.

a myslim ze je to este celkom slusny hardcore ze si tu ludia zacnu vlastne softy pre ECU robit ale myslis ze sa ku tomu nedostane? Polovicka fora kupila svoje tatose tento popripade minuly rok, neviem ako oni ale ja mam este 2,5 roka splacania pred sebou cize vystrelky kedy odfajcim motor alebo podobne si musim nechat na neskor, ale nepovedal som ze sa do tejto fazy nedostaneme. neboj vsetko podla mna bude :).
Naposledy upravil/-a jararak v Štvrtok, 12. Júla 2012, 11:35, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Streda, 26. Novembra 2008, 09:42

patres napísal:
No ved tiez som bol na Carate....a pokecali sme aaaaz aaaaz......zopar fotiek mam ...bolo tam myslim dost ludi a vecer vecer sa rozbehla zabava....ja osobne som spoznal dost novych ludi aj z BA a TT a aj inych miest....iked vacsina bola na oficialnom BMW zraze...

ved jasne carat je o inom ako nejaky oficialny bmw zraz....nebol som este na ziadnom a ani tak skoro asi nebudem ,ale uz teraz sa tesim na moj prvy ,verim ze to bude o inom :wink:
p.s. vtedy na carate som mal este asi anglicku naladu... :lol: :lol:
///e34
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 230 neregistrovaných