Druhy poprdkavac
BMW X5 M57D30 teda T2 preco to prislo lebo bolo blizko a za par eur tak preco to nevyskusat
- taka klasika cernota von aj dnu
- vrci to pekne na taku skrinu to celkom potiahne a po rovine to ide a kedze ja som rovinkar to staci a zakrutu prejdem aby som neskoncil ako winterpekac drifteři.
- klasicka vybava jedine co mna zaujalo z vybavy su tie sedacky lamane prifukovacie bocnice s vyhrevom a fukanim , el nastavitelny volant , velka navi a dsp hudba, ambient interier aj vonkajsie klucky, softclose a ono funguju zatial vsetky , cierny strop , a vyhrev zadnej lavice a roletky ,
- ako by to bolo keby som neskusil dake kodovanicko . doplnit rychlost do BC, el sklapanie zrkadiel cez dialkove, pipanie pasov off , doplnenie mierky oleja do CCC , dvojite blikanie vystraznych a klasika us svietenie, vypnutie oznamenia otvorenia dveri , oznamenie nizkej teploty vonku , komfotne blikanie smeroviek namiesto 3x na 5x , predlzenie zobrazenia nastavenej rychlosti tempomatu
- potom klasika cina povymienat plasty okolo volica automatu a idrive bo sa to osuchane a okolo ovladacov okien soferova strana.
- madla dveri ok lebo je to presite
- opravene vyduchy ventilacie lebo sak sa nedali ovladat to bolo polamane to opravila china zase
- umrel altik tak sa dal repasnut uz to opat vrci nova bateria a kodovanie samozrejme sa rozparoval ews to cez inpu poriesene.
- instalacia androidu to hotovo moze sa carplejovat
- posledna uprava bola budiky do stylu M5 do bieleho podkladu nie neoslnuje ved stale je mozne si to stlmit podla potreby
- dalsia vec co bude predna naprava isto tycky stabilizatora to vzdali uplne uz ..
- inak to fici pohodicka klop klop