... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:tak vieme, ze vkus s peniazma neprichadza, ze jo. Najst 50 geissenovcov-mojsejsovcov co nosia spicate topanky z hadej koze v dnesnej dobe nie je ziadny problemVerím, že už je vypredané aj napriek tejto ustrelenej cenovke
rapidwinner napísal:v pohode bro, sny su na to aby sa plnili, chod si za tym, drzim ti palceAsi je lepsie byt kokot
spekillant napísal:kokoti ste obidvajav pohode bro, sny su na to aby sa plnili, chod si za tym, drzim ti palce
a ked budes mat kokotsky 1z50 kybel doma, potom mi mozes napisat ze sa ma nepytas na nazor :)
spekillant napísal:GR86ku si musel objednat naslepo ak si nejaku chcel. Dostal som mail, ked sa dala objednat, ale nie vyskusat. No a niektori ju objednali bez toho. A kedze kvoty boli skoro hovno - CZ trh dostal na tento rok az 6ks, SK trh bol na tom asi podobne, tak to nebol problem vypredat aj s buducorocnou produkciou a dovi, kedze toyota povedala, ze jebe europske limity a nebude robit uz homologizaciu.Auta za tristvrte mega tu adorujete, ale ze GR86tka na SVK este ani nebola predstavena ale uz je vraj vypredana ignorujete