boha ty si frajer

pekny booklet
ja som bol tiez v tom, ze ked to je digital tak to dojde len mailom, sranda. Som sa tomu cudoval, ked som to na Datarte videl vypredane, reku asi maju obmedzeny pocet klucov ci co, a ono to je normalne fyzicke :-O
Co je na tom CDcku vlastne?

a kluc bol na Steam ci na GOG?
Na Steame to stoji take prachy lebo predsa Lord Gaben si rad necha zaplatit ("Gabe Newell says that, per employee, Valve is more profitable than Google and Apple"). Bolo to tak, ze Steam si bral 30% z ceny. A to sa niektorym developerom zdalo vela, myslim ze to bol jeden z dovodov preco vznikol Epic store - tam hlasali revenue cut len 12%...
A diky za odpoved ku puzdru na mogbuk
lipo69

kedze vacsina hier vychadzaju ako nedorobky, je preorder ta najvacsia chujovina ktoru mozes spravit v dnesnej dobe. Na cyberbug nas nahuckali, ze to bude vynimka, nuz nebola.
Ale stale lepsie ako kamarat, ktory si to day1 kupil na Playstation 4. Tusim za 60, dosol domo, zapol to, grafika kockata jak prvy tomb rider, nehratelne, vypol to, za par dni to zaniesol naspat a dostal za to 20eur. Sprodano.
Ja keby nestravim 2 hodiny v character creatore, tak by som si to tez refundoval, ale nestihol som no