... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:to som nekontroloval na kolko fps to ide, nabuduce skusim ked to zapnem..super, tak nech sluzi.
RDR2 ti ide na kolko FPS?
Inak mas tam nainstalovane uz rovno aj drivery/obluzne programy ku komponentom? Ku grafike som ja napriklad pouzival MSI Afterburner - okrem toho ze sluzi na overclock grafiky (to ta asi zaujimat nemusi), ma pekny monitoring a fan control. Funguje s hocijakou kartou,
Fuxxo napísal:MSI afterburner ovlada iba GPU - takze len ventilatory, napatia, takty na grafike. Ked bezi tak si vies nastavit ten monitoring, monitorovat vies aj CPU/RAM/fps. V hrach to ponuka on-screen monitor overlay, ze v rohu uvidis metriky ktore si vyberies (zo zaciatku by som si tam zvolil %vyuzitia cpu, gpu, ramky, k tomu aj teploty, pripadne spotrebu W, a fan speed - nech mas aky taky obraz ake teploty pri akych otackach ventilatora cca dosahujes). Mozno podobne funkcie ponuka aj sw dosky, ja som zvykol pouzivat tento Afterburner lebo to bolo jednoduche nastavit.to som nekontroloval na kolko fps to ide, nabuduce skusim ked to zapnem..
drivery a vsetko je nainstalovane ano, akurat sa musim lognut do tej aplikacie dpc, aby som mal pristup vobec k nejakym nastaveniam, co mi pride uplne na hlavu.. ten afterburner ocekujem, fan control to ma ale len na ventilatory na grafike? alebo vsetky co su v skrini.. lebo trocha nezvyk ze pocitac huci jak lietadlo ked zapnem hrupravdepodobne vymenim tie ventilatory v skrini, lebo co som pozeral reviews, tak to bol jediny downside tej bedne
sluggish napísal:notebuky nesledujem, ale naposledy tu bobor odporucal Lenovo legion, v tej dobe este s AMD cpu a 3060/3070 mobilnymi grafikami. Kamaratom som to odporucil, konfigy v cene okolo 1000 a dobre. Nieco taketo :Chlapci skúsim takto tu, poškulujem po nejakom lepšom notebooku, do cca 1500€, vedeli by ste mi niečo odporučiť?
rád by som tam rozbehal Microsoft flight sim a DCS, :)
spekillant napísal:notebuky nesledujem, ale naposledy tu bobor odporucal Lenovo legion, v tej dobe este s AMD cpu a 3060/3070 mobilnymi grafikami. Kamaratom som to odporucil, konfigy v cene okolo 1000 a dobre. Nieco taketo :
https://www.alza.sk/lenovo-legion-5-pro ... 058165.htm
za 1629
len pozeram ze to uz celkom podrazelo, je tam intel 12gen (netusim ako sa spravaju 12gen mobilne cipy, ale asi to bude lepsie nez starsie generacie ktore sa na AMD nechytali), a potom treba kuknut recenzie, ci mobilna 3060 140w rozbeha MS Flightsim, sa mi zda ze to bola celkom narocna hra. Je tam aj s 3070Ti za 1999, co uz sa mi zda trochu mimo
spekillant napísal:tak isto odporucam, dat good shitseriáu Edgerunners - inak odporucam, brutalne dobre anime,