... všetko o BMW ...
korado napísal:ahoj, no ja by som si to rád očalunil sám a tú látku, teda ak sa bavime o alcantare ešte neviem kde zoženiemKde budeš čalúnniť strop? Lebo tá látka sa už moc zohnať nedá... či ideš do inej farby a materiálu?
Zeky3 napísal:musim sa priznať, že ak by som mal na to čas, peniaze a priestor bolo by to asi aj moje hobbyNo veru ako si raz povedal, každý má nejaké hobby a ty zbieraš tie 12-válce![]()
Miro kupa E38 napísal:Sorry Miro toto som chcel Koradovi do príbehu napísať, jaksi som sa sekolmusim sa priznať, že ak by som mal na to čas, peniaze a priestor bolo by to asi aj moje hobby
Miro kupa E38 napísal:Dakujem, radost robi uz 5 rokov aj ked niekedy potrapi, a stropnica caka kazdeho casomsqualo ahoj
palec hore, pekne si ju vynovil, prajem nech robí už len radosť,
ten strop čaká aj mňa
korado napísal:Tu jedna pani od Pd to robi sukromne, material co najpodobnejsi, nech sa to aspon ako tak podobaKde budeš čalúnniť strop? Lebo tá látka sa už moc zohnať nedá... či ideš do inej farby a materiálu?
Fuxxo napísal:Aj u nás na strednom východe v pondelok spadlo pár cm 😀snezilo? :-O
Fuxxo napísal:snezilo? :-O