Pozeram ze som dako zabudol pisat, auto robi radost stale, postupili sme na 460000km, minulu zimu sa menilo celne okno lebo kamienok... takze uz neni original ale co narlbim, prebehla vymena hrdzavych dveri za 4 zachovale kusky co som par rokov dozadu kupil, ale dal som ich nalakovat aj tak, kupil som nove dverove listy a ked uz som sa do tych dveri pustil, tak som si zaumienil ze padne aj na dalsiu "must have" vec a to dvojite okna

takze okna aj gumene tesnenia dodal Korado aj tak som ho este musel par krat obtazovat telefonatmi ohladne rozoberania atd, za co mu velmi pekne dakujem za jeho ochotu poradit. Po vymene dveri, som menil este PP blatnik ktory uz tiez hrdzavel. Dalsia kapitola je webasto, ktore som skladal s 3 kupenych kusov a aj tak stale nejde ale to zas na jesen budem riesit. Jak prislo tento rok teplejsie pocasie som zacal pouzivat klimu ale isla slabo tak ze dam naplnit ale pre istotu kuknem pod kapotu a pozeram ze remen dako navolno, pozriem lepsie a kladka nikde

sponovak ulomilo, ale nasiel som ho pod motorom nastastie a aby to nebolo vsetko dako bol vyoseny a vydral dieru v hlinikovej konzole co drzi sponovak, takze sa kupoval hned komplet samozrejme oem, do rezervy som kupil ladvinky, dalej som obnovil svetla, predne kryty som kupil cez ebay z DE, predne smerovky oem a nakoniec radost pre penazenku zadne lampy taktiez oem, doteraz som mal cinske kktiny a cez ne zatekalo do auta a vyberanie ziaroviek katastrofa... po nahodeny zadnych svetiel to auto vyzera ako nove a neviem sa nan vynadivat, welcome back to 1999

a cez zimu som si doma sam repasol bbs-y, takze po 75000km vyzeraju stale paradne . Koniec hlasenia