... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:akurat ze to nebolo z 0 na 60 v sekunde, lebo komikom sa snazil byt asi 10 roki dozadu v cs ma talentlen zavidis, ze tebe vajcia tolko nekikirikaju.
Koza je uplne fenomenalny, ked som jeho videa videl prvy krat som si myslel ze ma fakt nejaku vadu, ta divna artikulacia aj obsahovo pokrivkavajuce. A teraz je z neho polka slovenskych GolfTDI tunerov dosratych, nemas nalepku satanwagen tak ani nesadaj do auta. Mna vzdy zaujme takyto internetovy uspech z nicoho, z 0na60 v sekunde jak by jeden halal clen tohto klubu povedal
pistacik11 napísal:aka krajina taky Doug DeMuro.On mal 50tis + videa aj dávno pred tým ako došiel na svk, čo je na to, že ich robil o autách celkom dosť. cca úroveň Chválu.
Predtým ako sa začal venovať autám, tak tie videa boli dosť vulgarnejsie, že ho ani pista veľmi nesledoval, len občas niečo.
Respektíve ani teraz, iba keď má nejake pre mňa zaujímavé auto.
Voňavku alebo merch by som si teda nekúpil. Ani na zraze jeho som nebol 🤷🏻♂️ ani keď vystrajal so satanom vo spišskej na námestí 😢
spekillant napísal:Vitaj v klube. Bobor na com sa teraz jazdis ? Som volal Teodore v noci nech mi da tip na cisla do Keno10 aby som dal 0-60k a povedala ze na sluzobnej oktavii, tak neviem teraz.tak ak by sa dosral aj v Bentley, je jedno kde, stacilo sledovania.
kriza identity, ze nemam na 6valcove bmw, sa citim menejcenne, vies ako