... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:Dalo varovanie nezapnem, nemam chut na taketo teraz. Spapam jogurtik s jablckom,pozrem rasta chvalu a idem spata kto mi to vysvetlil?![]()
tak hej podla mojich standartov / standartov zvrhlikov z klubu to nsfw neni, ale onen samotny portal to za nsfw oznacil, tak sa stazujes na nespravnej adrese
edit
abyssko na https://www.roumenovomaso.cz/, nech ti smakuje k tej instantnej ryzi
spekillant napísal:Roumenovo masko k ryzi so zemakmi 10w30 musi chutit, neposlal si ho na efukt. Jake auta mas v semifinalistoch do garaze ? Samozrejme cokolvek kupis ti ja co vlastnim maximalne 1/2 gebrauchtwagen X1 s xdrive bez cuvacej a 1/2 Yamahy v BSM budem zavidiet. Bracho teraz pokukuje po novom aute v rozpocte 20-25k, tak sa ho snazim odvratit od endless money pit zazitku, i ked aj to patri k dospievaniu.a kto mi to vysvetlil?![]()
tak hej podla mojich standartov / standartov zvrhlikov z klubu to nsfw neni, ale onen samotny portal to za nsfw oznacil, tak sa stazujes na nespravnej adrese
edit
abyssko na https://www.roumenovomaso.cz/, nech ti smakuje k tej instantnej ryzi
Fuxxo napísal:automat ci manual? Ale za NLine super cena, vynikajuca zlava.killo inak ta i30 nline bola za 20, skladovka, zlava z 24 :-O velmi zaujimava ponuka..
pablohablo napísal:Ak na to ma, a auto vyuzije pracovne, tak preco nie? Endless money pit by bolo kupit 335ku 2007micku za 14. Ja mam dilemu skrz to, ze najazdim zopar km mesacne, a nema absolutne zmysel aby mi auto za ~20t vacsinu casu stalo na dvore (nemam garaz, to vopred vravim aby si nezavidel (teda garaz mam ale su tam kosacky) ). Plus mame toyotu, takze 2nove auta doma je kokotina tiez, kedze viem tie peniaze aj rozumnejsie investovat.
Roumenovo masko k ryzi so zemakmi 10w30 musi chutit, neposlal si ho na efukt. Jake auta mas v semifinalistoch do garaze ? Samozrejme cokolvek kupis ti ja co vlastnim maximalne 1/2 gebrauchtwagen X1 s xdrive bez cuvacej a 1/2 Yamahy v BSM budem zavidiet. Bracho teraz pokukuje po novom aute v rozpocte 20-25k, tak sa ho snazim odvratit od endless money pit zazitku, i ked aj to patri k dospievaniu.