... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Elring 157.680
Ten selenoid sa zatahuje malo, je tam velmi jemny zavit.. ale moment nikde nieje. Zatahuje sa to momentakom ktory je napojeny na program. Takze mozes bajvoko. Ale ak sa chces vyhnut tomu, ze to vypali dieru do piestu lebo riadiaci ventil tecie je velmi vhodne to dat na stolicu. Ujj ~20€ v pici.
kiski napísal:V hmle nemáš čo robiť s obyčajným denným svietením. Máš si zapnúť odpovedajúcu svetelnú schému, tzn. predné stretávacie a tým pádom aj zadné koncové obrysové, a ak to situácia vyžaduje tak aj hmlové svetlomety.
rrevak napísal:Uuu, tak si sa zobudil.Uuu, tak teda poucky by sme mali zvladnute.
Teraz sa vratme do reality, kedy vnoci stretavam auta bez stretavacich svetlometov a do reality, kedy dnes, som stretol v znizenej viditelnosti (sneh, dazd, neupravena vozovka + frkajuci sneh od auta a povedzme jemna hmla) konkretne 4 auta, na ktore som fakt, ze "natrafil". Toto sa mi len za dnesny den stalo 3x a tie auta mali denne svietenie, t.j. svietli im nejake chabe svetla vpredu.
Nieje jediny dovod, preco by auto, ktore je v pohybe alebo v premavke nemalo mat zapnute svetla, ohorzuje tym seba a inych. Poucky si nechame na inokedy, nakolko kazdy z nas predbiehal cez plnu ciaru, ci siel na 50tke aspon 54kmh :)