... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sysell napísal:Rozpravat o nadhalde a zaroven sa uplne deklasovat kokotinami o sorosovi a pod..Starynovy ty si inak indoktrinovany a zaujaty, absolutne ciernobiele videnie, tazke:
Tem novinar to je daky kkt z dennika n alebo daco podobne ze..:
1. ak by bol kiska scientovlog tak ma zitny pravdu, kiska ale scientoilog nebol bol to a je obyvajny vyjebanec zlodensky sorosova stetka
pistacik11 napísal:Co sa tyka vojakov, a nakupu vybavenia. Ked sa nieco nakupy a navozi na sklad do kasarni, tak hned je inventura a sklad 2 tyzdne zavrety. Ale za tie dva tyzdne tam chodia a nakupuju pani z velenia, stabne krysy a pod. Ved treba maskace dedkovy na ryby, vnukovy kanady, susedovy ponozky a tak. A ked sa sklad otvory, a pride rad na chalanov, co teraz vidame v terene, tak pre nich tam nic moc uz neostalo. Som na vysluhovom cez 10 rokov, ale verim, ze to tak stale funguje.Syselko keby si kus obrátil 2 strany dozadu, videl by si, že napriek tomu, že som volil Matoviča, vôbec sa ho nezastávam. Ale radšej nech to potiahne do konca, ako mať tú zase Smer plus nackov. Je smutné, že jeden rok asi v najhoršej krízy, akú ani naši rodičia nepamätajú ľudia veľmi rýchlo zabudli, čo tu bolo posledných 12r.
Minule som sa hádal s jedným vojakom, picoval na Naďa, že nemajú žiadne vybavenie, nič, prázdne sklady, ako im môže šéfovať niekto s modrou knižkou. Nejak mu uniklo, že 12 tomu šéfovali rôzny ľudia z armády a nakúpili sa len stíhačky. Nechcel počuť, že v novembri schválili 14mil€, na nakúp vybavenia, že to kus potrvá kým sa to vyrobí a naskladní. Hlavne je si zapičovať.
Pellegrini sa tu teraz ide biť, že lockdown, všetko zavreté a pod.. Áno vadí to aj mne, ale aká bude on zmena? V marci to zavrel aj on a to čísla boli oveľa menšie, tak nech nepičuje. A to ako sa mu pol kandidátky bojí, že namiesto 3 kráľov zaklope NAKA ani netreba spomínať. Ide sa biť za Lučanskeho, robiť s neho mučeníka, ale to, že jeho smrť pomohla najmä jemu a Ficovi a na Silvestra strieľal šampus, ako keby skončila Korona neukáže.
Nackovske Kotleby aj škoda spomínať, účňovkarov plná kandidátka, to mi je zmena. Harabin? Kamarát Sadikiho, Mečiarov poskok? Nie dik. Už len čakám, že pustia Černáka, vyjde von, založí si stranu a ľudia budú mať nového super hrdinu, čo zachráni štát.