... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 9. Januára 2021, 17:21

nie keby som stretol stareho pozdravim sa mu a zazelam pekny den apoprajem mu necha sa na veci skusi divat z nadhlad. Obaja chceme to iste aby tu nevladli kokotii len kazdy si myslis ze pravdu ma on, rozmumnejsi casom zisti ze sa mylil, lebo pravdu ma len jeden.a kludne moze povedat ze b oil chuj, ja hovorimz e som bol chuj ked som volil kisku a matovica resp som nebol dostatocne informovany a konal som v tedajlsej najlepsej voli

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 9. Januára 2021, 17:31

Syselko keby si kus obrátil 2 strany dozadu, videl by si, že napriek tomu, že som volil Matoviča, vôbec sa ho nezastávam. Ale radšej nech to potiahne do konca, ako mať tú zase Smer plus nackov. Je smutné, že jeden rok asi v najhoršej krízy, akú ani naši rodičia nepamätajú ľudia veľmi rýchlo zabudli, čo tu bolo posledných 12r.

Minule som sa hádal s jedným vojakom, picoval na Naďa, že nemajú žiadne vybavenie, nič, prázdne sklady, ako im môže šéfovať niekto s modrou knižkou. Nejak mu uniklo, že 12 tomu šéfovali rôzny ľudia z armády a nakúpili sa len stíhačky. Nechcel počuť, že v novembri schválili 14mil€, na nakúp vybavenia, že to kus potrvá kým sa to vyrobí a naskladní. Hlavne je si zapičovať.

Pellegrini sa tu teraz ide biť, že lockdown, všetko zavreté a pod.. Áno vadí to aj mne, ale aká bude on zmena? V marci to zavrel aj on a to čísla boli oveľa menšie, tak nech nepičuje. A to ako sa mu pol kandidátky bojí, že namiesto 3 kráľov zaklope NAKA ani netreba spomínať. Ide sa biť za Lučanskeho, robiť s neho mučeníka, ale to, že jeho smrť pomohla najmä jemu a Ficovi a na Silvestra strieľal šampus, ako keby skončila Korona neukáže.

Nackovske Kotleby aj škoda spomínať, účňovkarov plná kandidátka, to mi je zmena. Harabin? Kamarát Sadikiho, Mečiarov poskok? Nie dik. Už len čakám, že pustia Černáka, vyjde von, založí si stranu a ľudia budú mať nového super hrdinu, čo zachráni štát.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

starynovy

Sobota, 9. Januára 2021, 17:40

Nahodou to nieje tak mimo reality tychto prijebanych štátov. :D Som nedavno zistil, ze Kajinek, ktoreho skutky nepoznam ale je to taky cesky Černák, je vlastne celebrita, robi YT videa a ludia mu tam fajcia kokot aky je mudry, scitany, pravdivy. Uf.

pablohablo

Sobota, 9. Januára 2021, 17:43

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:28, upravené celkom 1 krát.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 9. Januára 2021, 17:44

sysell napísal:
Starynovy ty si inak indoktrinovany a zaujaty, absolutne ciernobiele videnie, tazke:
Tem novinar to je daky kkt z dennika n alebo daco podobne ze..:
1. ak by bol kiska scientovlog tak ma zitny pravdu, kiska ale scientoilog nebol bol to a je obyvajny vyjebanec zlodensky sorosova stetka
Rozpravat o nadhalde a zaroven sa uplne deklasovat kokotinami o sorosovi a pod..
musi jebat
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PKuncik
Auto: F07, N55

Sobota, 9. Januára 2021, 17:49

No do pytle. Takže i u vás jedna půlka nenávidí tu druhou. Kde se vzal takový extrém? A s tím Kájinkem to je pravda. Už má i svůj film. Je to hrdina a má přednášky, občas je v televizi a spousta zaslepenců ho má za hrdinu. Půlka pepíkova se v řit obrálila.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 9. Januára 2021, 17:58

jebat o Sorosovi, to je len vecou nadhladu? sa mi paci, jak tu tento kokotko pravidelne pride a vsetkym nam pripomenie, ako moc je jebnuty. Len tak, nech nezabudneme. Mile.....
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy

Sobota, 9. Januára 2021, 18:00

Tak ono to snad nieje pol na pol, to len kokoti hlasno kricia. Vid. prezidentka Caputova. Dezolati sa mohli hodit o zem aby tu picu! Co si dovolila sa nechat rozviest! Pobehlicu sorosom platenu, nezvolili.. A vidis, je na hrade. A to bol oponent relativne priatelny odbornik,akurat si do toho nechal kecat SMERom.
Vlada to je ine, tam sa kokoti dostanu bezne, pretoze sa rôzne a casto necakane pospajaju, vsak to zname.

PKuncik
Auto: F07, N55

Sobota, 9. Januára 2021, 18:12

Dnes oznámil náš nejvyšší estébák, že už jsme naočkovali 40 tis. lidí. No to je paráda.
1. Nenaočkovali, protože ti lidi dostali jednu dávku ze dvou, takže velký kulový
2. 40 tis od 27.12.
Ale prodat se to musí jako velký úspěch, protože bez něj všichni pochcípáme, když zvolil sám sebe jako vrchního koordinátora očkování v ČR.

sysell

Sobota, 9. Januára 2021, 18:46

Vomack za prve dal som to tam samozrejme sarkastiky ale smutne je ze je to pravka, roki aj ostatni kto si mysli ze tu "SOROS" NEMA VPLYV JE KOKOT a BODKA, to je fakt.
Pistacik, ja si nic nezelam viac aby hysteria akolo posrateho virusu skoncila a aby sme videli nazivo aka je tato vlada neschopna, lebo za rok nic ine nepocujueme, treba aby ludia videli ze je to banda chujov nekompetentnejsia ako smer..
K pelemu je rozdiel zavret stat pred rokom kde sa kazdy bal ist von ze skape na ulici a teraz ked vidno ze virus voci tomu co sme cakali uplne smiesny.Samzorejme povazujem peleho za hrozu a je smutne ze tu bude premierom.
Kotlebovu kandidatku obhajovat nejdem ale to si mozu podat ruku s matovicovou.
Pokial som zistoval tak harabin so sadikim nic nemal a vyhral nejaku sud a odskodne za tento hoax tak to si radsej odpusti. ta strana je odpisana takze netreba moc riesit.

PK nicik nic nove, tu ludia neznasali meciara, potom dzurindu, potom fica teraz psychopata, stale sa ti isti rpesuvaju inde a ojebu ich ini.
Naposledy upravil/-a sysell v Sobota, 9. Januára 2021, 18:55, upravené celkom 1 krát.

starynovy

Sobota, 9. Januára 2021, 18:51

Trumpa zablokoval na trvalo twitter. Z obav, ze dristami bude podnecovat dalsie nepokoje. Sa vtiska otazka prečo tu nikoho nezablokuju.. Lebo to uz hranici s blazincom. :D

sysell

Sobota, 9. Januára 2021, 19:00

stary v amerike je absolutna sloboda slova, mozes hovorit ze je to sukromna firma a ta cenzuirovat moze, ma podmienky bla bla - nejdes riesit toto ale zas je normalne cenzurovat americkeho prezidenta? By som chcel vidoiet tie twety kde burcoval nepokoje. Ak to robil je to trestne nie? To je ozaj fer ze media podporujuce bidea budu robit toto?

A preco nebolokovali ucty ked negri z BLM robili bordel? to by bolo rasisticke? to by sa nehodilo co lebo sak co uskodi trumpovi je len dobre nie? A teraz biden bude lepsi? pre ktoreho je najvacsia hrozba nei cina ale rusko - zas sa tu mame o neico bezpecnejsie

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Sobota, 9. Januára 2021, 19:17

pistacik11 napísal:
Syselko keby si kus obrátil 2 strany dozadu, videl by si, že napriek tomu, že som volil Matoviča, vôbec sa ho nezastávam. Ale radšej nech to potiahne do konca, ako mať tú zase Smer plus nackov. Je smutné, že jeden rok asi v najhoršej krízy, akú ani naši rodičia nepamätajú ľudia veľmi rýchlo zabudli, čo tu bolo posledných 12r.

Minule som sa hádal s jedným vojakom, picoval na Naďa, že nemajú žiadne vybavenie, nič, prázdne sklady, ako im môže šéfovať niekto s modrou knižkou. Nejak mu uniklo, že 12 tomu šéfovali rôzny ľudia z armády a nakúpili sa len stíhačky. Nechcel počuť, že v novembri schválili 14mil€, na nakúp vybavenia, že to kus potrvá kým sa to vyrobí a naskladní. Hlavne je si zapičovať.

Pellegrini sa tu teraz ide biť, že lockdown, všetko zavreté a pod.. Áno vadí to aj mne, ale aká bude on zmena? V marci to zavrel aj on a to čísla boli oveľa menšie, tak nech nepičuje. A to ako sa mu pol kandidátky bojí, že namiesto 3 kráľov zaklope NAKA ani netreba spomínať. Ide sa biť za Lučanskeho, robiť s neho mučeníka, ale to, že jeho smrť pomohla najmä jemu a Ficovi a na Silvestra strieľal šampus, ako keby skončila Korona neukáže.

Nackovske Kotleby aj škoda spomínať, účňovkarov plná kandidátka, to mi je zmena. Harabin? Kamarát Sadikiho, Mečiarov poskok? Nie dik. Už len čakám, že pustia Černáka, vyjde von, založí si stranu a ľudia budú mať nového super hrdinu, čo zachráni štát.
Co sa tyka vojakov, a nakupu vybavenia. Ked sa nieco nakupy a navozi na sklad do kasarni, tak hned je inventura a sklad 2 tyzdne zavrety. Ale za tie dva tyzdne tam chodia a nakupuju pani z velenia, stabne krysy a pod. Ved treba maskace dedkovy na ryby, vnukovy kanady, susedovy ponozky a tak. A ked sa sklad otvory, a pride rad na chalanov, co teraz vidame v terene, tak pre nich tam nic moc uz neostalo. Som na vysluhovom cez 10 rokov, ale verim, ze to tak stale funguje.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 9. Januára 2021, 19:49

to o tom Sorosovom vplyve vies dacim podlozit? nejaky relevantny zdroj, z ktoreho si nadobudol nazor. dik
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy

Sobota, 9. Januára 2021, 20:09

Pravdepodobne na jednom z tychto alebo od jedneho z tychto ustnym podanim v krcme..
Prípadová štúdia číslo 2: Aeronet.cz
Aj keď už toho máte plné kecky, tento príklad nechcem obísť. Český dezinformačný web Aeronet.cz najlepšie ilustruje, v akom informačnom bordeli sa nachádzame (sorry za výraz).
Keď napríklad došlo k vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, Aeronet napísal, že na Slovensko priletel tajomný spolupracovík Georgea Sorosa menom Marcello Fabiani, ktorý tu zorganizuje štátny prevrat. „Je to jeden z architektov Oranžovej revolúcie v roku 2004. Tajomný Marcello sa objavuje všade tam, kde padajú vlády a režimy,“ písal Aeronet.cz.
Úplne bez srandy.
Príbeh o nejakom Sorosovom Talianovi sa prvé dni po vražde šíril slovenským Facebookom. Najprv ho napísal Aeronet, potom sa objavil na stránkach Zem a veku a Hlavných správ, prevzal ho aj Ján Čarnogurský, ktorý napísal, že „osobitnú pozornosť vyvoláva v nás správa, že v týchto dňoch prišiel na Slovensko odborník Georgea Sorosa na farebné revolúcie”.
A viete, kto si tajomného Marcella vymyslel?
Články Aeronetu podpisuje ich autor pod prezývkou „vedoucí kolotoče“. Rozumieme si? Mnohí Slováci už roky nemajú problém zdieľať články, ktoré im píše vedúci kolotoča. Úplne bez srandy.
A teraz im vedúci kolotoča napísal, že sa nedá prakticky obesiť na teplákovej bunde.
Síce nie som patológ, ale viem si aspoň pozrieť mediálny archív.
Rok 2007. Na policajnej stanici v Liptovskom Hrádku sa obesil zadržaný 64-ročný muž, využil na to teplákovú bundu.
Rok 2011. V Prahe vo väzobnej väznici sa na teplákoch pokúsil obesiť Otakar Tomek podozrivý z vraždy deväťročného dievčaťa. O pár dní neskôr v nemocnici zomrel.
Rok 2016. V policajnej cele v Hnúšti spáchal samovraždu muž zadržaný pre krádež, zabil sa pomocou šnúrky z teplákov.
„Človek vo väzení sa môže obesiť aj na rôzne motúzy vyrobené z bielizne či oblečenia,“ rozprával už v roku 2013 Markíze bývalý trestanec.
Lenže vedúci kolotoča tvrdí niečo iné, tak hádajte, čo má väčšiu šancu na zdieľanie. Už chápete, kde sme?
Desiatky tisíc ľudí nedokážu urobiť takúto jednoduchú vec: pozrieť si zdroj informácie. Pozrieť si, že mu to píše akýsi Aeronet.cz, ktorý podpisuje akýsi VK alias vedúci kolotoča.
A keby si dotyčný hodil Aeronet aj do Googlu, tak by zistil, kto je ten vedúci kolotoča, pretože to zistili českí novinári. Aeronet.cz obsluhuje istý Marek Pešl, Čech, ktorý sa prišiel ukryť do Trenčína pred exekúciami. A odtiaľto v pohode dokáže ovplyvniť názory tisícov ľudí, ktorí chcú veriť čomukoľvek, čo je dostatočne ne-mainstreomové.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných