... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Politika a ine sr*cky

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 05:19

vam je jedno ake cislo daroval to je ako afroamericanom zapalit kriz v zahrade a tvrdit ze "to je iba nahoda my sme im chceli postavit maj"
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 08:39

sysell neviem čo si nám chcel povedať, lebo nerozumiem, resp. neviem prečítať čo si to napísal.
ale mám dojem, že polovica slovenska nerozumie pojmu "liberálny"...

a BTW asi tak 70 rokov dozadu nackov chytali a rovno ich strieľali za ich zločiny...

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 09:02

sysell napísal:
Miki nehaj tak raz som na zem a vek čítal článok prebraty z ruskej RT kde istý židovský vedec robil výskum že liberálne zmýšľajúci voliči majú poruchu mozgu, moc som tomu neveril ale je to tak.
Vedec? Vyskum? Hej? A kde boli vysledky tej studie zverejnene? ZaV je asi tak hodnoverny zdroj ako Novy Cas a to NC asi este aj urazam..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

k0be
Auto: mam

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 11:16

Boli to len cisla, boli to len uniformy, boli to len reci... Bol to len ukrivdeny Rakusan, bol to len poohybany kriz, boli to len zidia.... A Slovania (ktori ich dokonca z nejakeho zvrateneho dovodu este aj velebia), Africania, Americania, alebo hocikto, kto sa nepodda.
Sud mu, konecne, ulozil trest. Dufam, ze ho po odvolani aj potvrdi. Ideologiam, ktore aj podla nasho zakona, su nebezpecne, sa u nas beztrestne dostava az prilis vela miesta. Taktiez v okolitych krajinach. Potom si ludia myslia, ze to je OK.
Raz sme si stanovili, ze to OK nie je, tak sa k tomu tak spravajme. A ked to nevieme inak, tak aj cez cisla (ktore nahodou tak oblubuju prave zastancovia tychto ideologii).
To, ze na to cele zneuzivaju aj ludi, ktorym sa tie peniaze naozaj hodia je zvratene. Rovnako ako to, ze sa potom odvolavaju na slobodu slova. Ktoru by zatrhli ihned ako by mohli. Ale to uz je ina tema.
ex E39 530iA

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 11:21

Tak potom rovnako nakladat aj s komunistami

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 11:33

No len všelijakými tými príkazmi, zákazmi, cenzúrou, a pod už pomaly nevedomky aj ta EÚ smeruje ku komunizmu. Z jednej strany áno hádzať dlažobne kocky po ženách a malých deťoch je smutné, a malo by sa za to zatvárať. Na druhej strane zatvárať, sankcionovať štáty za názor alebo postoj ku niečomu nech už je hocijaký, to už tu bolo a nikomu sa to nepáčilo.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 11:58

vomarc sarkazmus
kilko ty si chyt pipik a bozaj ma

a ostatni jasne ze to nebola nahoda a je jedno co za kraviny hovorori, tu ma byt kurva sloboda slova a sloboda aj debilov a hotovo, ak ide niekto riesi ze maju byt trestne akoze nejake sifry pre svojich vernych prostednictovm cisla a toto ma byt tresne tak to je uz v riadnej sracke. A keby kotlebu odsudil NS to im len pomoze, zbavia sa toxickeho vodnu daju tam uhrika alebo koho, budu ti ukrivndeni a mozu ist len hore.

boborjelotor

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 12:23

v RT ani zjem aj vlek praudovravnych mediach sa velmi nemaju k tomu, aby svojim citatelom a divakom vysvetlovali ucivo z obcianskej nauky pre 7. rocnik ZS.

Európsky dohovor o ľudských právach a sloboda prejavu
Článok 10 - Sloboda prejavu
1. Každý má právo na slobodu prejavu. Toto právo zahŕňa slobodu zastávať názory a prijímať a rozširovať informácie alebo myšlienky bez zasahovania štátnych orgánov a bez ohľadu na hranice. Tento článok nebráni štátom, aby vyžadovali udeľovanie povolení [color=#0b0080]rozhlasovým, televíznym alebo filmovým spoločnostiam.[/color]
2. Výkon týchto slobôd, pretože zahŕňa aj povinnosti aj zodpovednosť, môže podliehať takým formalitám, podmienkam, obmedzeniam alebo sankciám, ktoré ustanovuje zákon a ktoré sú nevyhnutné v demokratickej spoločnosti v záujme národnej bezpečnosti, územnej celistvosti, predchádzania nepokojom a zločinnosti, ochrany zdravia alebo morálky, ochrany povesti alebo práv iných, zabráneniu úniku dôverných informácií alebo zachovania autority a nestrannosti súdnej moci.

Stale nikto nechape, ze tu nikto nepotlaca slobodu slova ani slobodu vyjadrovania.
Kazdy si mysli, ze si moze hovorit co chce, kde chce. Ano, moze. Ale moze za to byt aj stihany. Cele je to velmi jednoduche.

Len mi nejak nevychadza ta rovnica, kde na jednej strane su vsetci slnieckarski liberali, a na druhej strane sa degenerati biju za absolutne liberalne pravo slobody prejavu bez akejkolvek moznosti postihu. Si to upracte v tej hlave trochu, neda sa byt trochu tehotny.

pablohablo

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 12:59

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:04, upravené celkom 1 krát.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 13:27

sysell napísal:
tu ma byt kurva sloboda slova a sloboda aj debilov a hotovo, ak ide niekto riesi ze maju byt trestne akoze nejake sifry pre svojich vernych prostednictovm cisla a toto ma byt tresne tak to je uz v riadnej sracke. A keby kotlebu odsudil NS to im len pomoze, zbavia sa toxickeho vodnu daju tam uhrika alebo koho, budu ti ukrivndeni a mozu ist len hore.
ale sak sloboda debilov tu je, uplne v pohode si debil a vypisujes tu na forum bez problemov, tak co places.
To ze toho ceckateho dementa chytili zrovna na cisla mozno nie je najstastnejsie (tych propagacii tam bolo viac), z pravneho hladiska to ale asi bolo najjednoduchsie preukazatelne. A konecne aspon signal podobne zmyslajucim kokotkom, ktori si mysleli, ze tato Ydeologia je na vzostupe. Nech si doma honia na fotke fuhrera po nociach a nech drzia picu.

Retardovany Uhrik co nic nie je, nikde nebol, nic nezna urcite nema taku charizmu ako lejdyboy Magianko, takisto ani bravcovy Mino (aj ked poslednu dobu zlepsil verbalny prejav a precitenost, uz to neni len o jebani alaha natvrdo). Hore uz moc nepojdu, lebo vsetkych prijebanych dementnych slovakov uz maju podchytenych (Hlinikova garda FTW!), a tych jednoduchsich, ktori im z vlastnej hluposti/hlupej nevedomosti davali hlasy uz nenalakaju, lebo nemaju na co (navyse uz tito 'jednoduchsi' chapu, ze volici kokotlebu su na smiech).

Inak sa mi paci tvoj vyrok "že tu máme asi najdebilnejsiu vládu aka kedy bola" a zaujimalo by ma akym postupom si sa k tomuto zaveru dostal. Tipujem, ze si si dal pivo so zincicou a to co z teba nasledne vypadlo si isiel pretavit do slov na bmwklub.A sice mame napicu vladu, ale ceckaty degenerat co vyzera jak keby si dal dodatocne zaockovat 14 downowych syndromov tu bude hovorit o biblickom znaku selmy, rusku nosit na brade jak plienku (lebo mu z huby idu len sracky) a pri prvom obvineni sa vykruca jak slizky had od strachu, tak ten by to tu podla teba spasil. A vlastne takemuto cloveku mame nechat priestor, aby nebola cenzura, nech si tie vyplody dalej rozsiruje. To uz je na darwinovu cenu toto uvazovanie, fakt
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 14:31

pablohablo napísal:
Skor je problematicke to kto urcuje co je sloboda prejavu a co je trestne. V idealnom svete je absolutna sloboda prejavu, len tak mas istotu ze za svoje nazory nebudes perzekuovany, potom ale riskujes problemy v spolocnosti sirenim zhubnych myslienok/ideologii. V menej idealnom svete niekto s nejakym svetonazorom a ideologiou urcuje co mozes a nemozes povedat, ako priklad uvediem UK a ich perzekuciu tzv. Hate Speech, kde je dostatok zlych prikladov aplikacie tychto zakonov.
studenti Nauky o spolocnosti v prvom rocniku strednej skoly sa ucia, ze demokracia je kokotina, ale nikto nic lepsie zatial nevymyslel, vyrok, ktory sa parafrazuje 2300+ rokov od filozochujov z Grecka az po Churchilla, ktory hovoril to iste, len stavnatejsim tonom, ked chcel nasrat Betku na trone.
Takze ten svet, o ktorom hovoris, je Utopia. Obavam sa, ze zit v nej mozes len ak si nejake drogy das..alebo naopak nedas, ak mas modzok poskodeny, a potrebujes lieky, aby sa vratil do normalu.
Neviem o tom, ze by sme tu mali krala, dokonca aj prezident u nas moze relativne malo, mame tu nejake instancie v legislative, sudnictve, aj to, ci sa chces riadit europskym pravom alebo nie si neodhlasoval jeden clovek, aj ked paradoxne sa na svoje prava najviac stazuju kokoti, ktori vzdy maju svojho oblubenca, ktoremu by taketo rozkazy dovolili.
Nic krajsie nevystihuje uroven slobody slova v "demokracii" ako vtip z 50tych rokov, ked sa John z Dallasu a Ilja z Moskvy hadaju, kde je vacsia sloboda vyjadrovania. John hovori "ja sa mozem postavit na hlavne namestie v centre mesta a na plne zakricat "prezident Spojenych statov je absolutny debil" a nic sa mi nestane. Ilja odveti "Pche, to ze prezident USA je absolutny debil mozem na Cervenom namesti zakricat aj ja"

k0be
Auto: mam

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 14:47

Abyssko napísal:
Tak potom rovnako nakladat aj s komunistami
Ano
ex E39 530iA

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 16:06

sysell napísal:
kokotov spoločnosť prirodzene vyfilltruje cize blbé nazory su blbe názory
Tu ti musim dat za pravdu, paci sa mi, ze si vlastne dokazom toho, co tvrdis. Len tak dalej =D>
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Štvrtok, 15. Októbra 2020, 19:08

boborjelotor napísal:

2. Výkon týchto slobôd, pretože zahŕňaaj povinnosti aj zodpovednosť, môže podliehať takým formalitám, podmienkam, obmedzeniam alebo sankciám, ktoré ustanovuje zákon a ktoré sú nevyhnutné v demokratickej spoločnosti v záujme národnej bezpečnosti, územnej celistvosti, predchádzania nepokojom a zločinnosti, ochrany zdravia alebo morálky, ochrany povesti alebo práv iných, zabráneniu úniku dôverných informácií alebo zachovania autority a nestrannosti súdnej moci.

Sa čudujem, že ešte nezavreli štadión DACu 🙄
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Piatok, 16. Októbra 2020, 19:42

zas tu praudu potlacaju, kugvy

Od 7. októbra Facebook obmedzil šírenie príspevkov časopisu Zem a vek pre opakované zdieľanie nepravdivých informácií. Odvtedy počet interakcií na príspevok klesol časopisu o viac ako 70 percent oproti prvým deviatim mesiacom roka, píše MediaBrífing.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných