... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sysell napísal:Vedec? Vyskum? Hej? A kde boli vysledky tej studie zverejnene? ZaV je asi tak hodnoverny zdroj ako Novy Cas a to NC asi este aj urazam..Miki nehaj tak raz som na zem a vek čítal článok prebraty z ruskej RT kde istý židovský vedec robil výskum že liberálne zmýšľajúci voliči majú poruchu mozgu, moc som tomu neveril ale je to tak.
sysell napísal:ale sak sloboda debilov tu je, uplne v pohode si debil a vypisujes tu na forum bez problemov, tak co places.tu ma byt kurva sloboda slova a sloboda aj debilov a hotovo, ak ide niekto riesi ze maju byt trestne akoze nejake sifry pre svojich vernych prostednictovm cisla a toto ma byt tresne tak to je uz v riadnej sracke. A keby kotlebu odsudil NS to im len pomoze, zbavia sa toxickeho vodnu daju tam uhrika alebo koho, budu ti ukrivndeni a mozu ist len hore.
pablohablo napísal:studenti Nauky o spolocnosti v prvom rocniku strednej skoly sa ucia, ze demokracia je kokotina, ale nikto nic lepsie zatial nevymyslel, vyrok, ktory sa parafrazuje 2300+ rokov od filozochujov z Grecka az po Churchilla, ktory hovoril to iste, len stavnatejsim tonom, ked chcel nasrat Betku na trone.Skor je problematicke to kto urcuje co je sloboda prejavu a co je trestne. V idealnom svete je absolutna sloboda prejavu, len tak mas istotu ze za svoje nazory nebudes perzekuovany, potom ale riskujes problemy v spolocnosti sirenim zhubnych myslienok/ideologii. V menej idealnom svete niekto s nejakym svetonazorom a ideologiou urcuje co mozes a nemozes povedat, ako priklad uvediem UK a ich perzekuciu tzv. Hate Speech, kde je dostatok zlych prikladov aplikacie tychto zakonov.
Abyssko napísal:AnoTak potom rovnako nakladat aj s komunistami
sysell napísal:Tu ti musim dat za pravdu, paci sa mi, ze si vlastne dokazom toho, co tvrdis. Len tak dalejkokotov spoločnosť prirodzene vyfilltruje cize blbé nazory su blbe názory
boborjelotor napísal:
2. Výkon týchto slobôd, pretože zahŕňaaj povinnosti aj zodpovednosť, môže podliehať takým formalitám, podmienkam, obmedzeniam alebo sankciám, ktoré ustanovuje zákon a ktoré sú nevyhnutné v demokratickej spoločnosti v záujme národnej bezpečnosti, územnej celistvosti, predchádzania nepokojom a zločinnosti, ochrany zdravia alebo morálky, ochrany povesti alebo práv iných, zabráneniu úniku dôverných informácií alebo zachovania autority a nestrannosti súdnej moci.