... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
[font=Calibri Light, sans-serif]SOM NEGATÍVNY[/font]
[font=Calibri Light, sans-serif]Odporúčame vám opätovne sa zúčastniť na celoplošnom testovaní o 7 dní, nakoľko môžete byť v štádiu ochorenia, kedy sa infekcia ešte neprejavila.[/font]
sysell napísal:mam FOBIOU (fabiu?) z hlupych ludi, vsade ich vidim. Si toho kvetnaty priklad, staci precitat tvoje komentare. A kto akoze voli kokotlebu okrem nackov? Pomyleni frustrovani jedinci, ktori za vsetkym vidia sprisahanie voci bielej rase / narodu, cierni migranti im chcu ukradnut kulturu, znasilnit zeny, znicit zivot. Vobec to neni tym, ze su to ludia co mali napicu detstvo, ledva dokoncili ucnovku a su v tomto svete strateni. Naco si priznat, ze si negramotny kkt, ked to mozes zvalit na svet, nato, eu, Gatesa, utecencov. Jak ten klubak s plynovou sedmou - dofackovali ho cigani, preto voli Kotletu. Logika opustila tuto konverzaciu. Uz aj ti jednoduchsi, co kedysi Kokotlebu volili, to prekukli, ze ten clovek ABSOLUTNE nic nespravil, vie iba tliachat o rozpravkach o zidoch, ale pred sudom sa vykruca.Kilko ty mas nejaku fobiou z nackou ze ich vsade vidis alebo co? nackov je tu odhadujem mozno par stoviek, myslis ze nackovia volia kotlebu? ty si uplne mimo, ti mas vlastny svet, ty vidis macku a hovoris si to je ale velky pes. Tak eset raz pre paranoidnych debilkou - povedal som ze to mame zatial najdebilnejsiu vladu.... chapes mojko? ak nie tak citaj dalej: Spominal som kotlebu? no nie nespiominal, bol kotlebna vo vlade? No nie nebol tak si asi zral zicicu a ty a zahmlelo sa ti pred tvojimi ocami ktorere vidia za kazdym rohom naciustu. Takze svoj preslov hovor radsej na vasom spolocne sedeni u doktora alebo na stretnuti antinacistickej sekty..
Abyssko napísal:A uz su aj dane teda pravidla "dobrovolnosti" ? Lebo akosi prestavam stihat vsetko sledovat. Vcera som sa len vytocil a dnes zase cosi neplati, tak cakam kedy sa urodzeny pan konecne vyplace a definitivne rozhodne ako to teda bude. Ak niekto vie, dajte info.No co, kto nejde na celoplosne testovaie