... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 17. Októbra 2020, 11:11

bobor: Kazdy si mysli, ze si moze hovorit co chce, kde chce. Ano, moze. Ale moze za to byt aj stihany. Cele je to velmi jednoduche.

LOL takze slobodu sme mali ja za komancov aj v severnej korei a cine ju maju, tiez mozes povedat co chcel len ta mozu zavrete - kurva to je logika.

Kilko ty mas nejaku fobiou z nackou ze ich vsade vidis alebo co? nackov je tu odhadujem mozno par stoviek, myslis ze nackovia volia kotlebu? ty si uplne mimo, ti mas vlastny svet, ty vidis macku a hovoris si to je ale velky pes. Tak eset raz pre paranoidnych debilkou - povedal som ze to mame zatial najdebilnejsiu vladu.... chapes mojko? ak nie tak citaj dalej: Spominal som kotlebu? no nie nespiominal, bol kotlebna vo vlade? No nie nebol tak si asi zral zicicu a ty a zahmlelo sa ti pred tvojimi ocami ktorere vidia za kazdym rohom naciustu. Takze svoj preslov hovor radsej na vasom spolocne sedeni u doktora alebo na stretnuti antinacistickej sekty.

Sa mi paci ako su ponieiktori ochotni len aby potlacili nazor s ktorym nesuhlasia oberat sami seba o slobody a podobne. Ano zrazu kazdeho trapi pravda, kazdy ma potrebu hodnoti a zakazovat ludom citat veci ktore su nerpavdive... VY KOKOTI uvedomuje si kam to smeruje? Vsak to sme to mali hovada. Ze teraz zakazu to co sa nepaci tebe a kde to skonci? Ako kazdemu zaleni na obycajnom plebsi, ze ci cita pravdivy clanok... vy ste fakt vytreti?
Nahlasuje uzivatelov, clanky apodobne ze su nevhodne, len ked sa vam nbepaci, v zivote by som neklikol na clanok kde sa pisu nazory k torymi maximalne nesuhlasim, mam pici nech si to pisu, ak ked si myslim ze su kokoti tam im to nebudem zakazavat alebo nahlasovat, len taky bolsevici pojebani ako ste vy s tym maju problem.

filipe46

Nedeľa, 18. Októbra 2020, 08:22

VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Nedeľa, 18. Októbra 2020, 09:40

filipe vazne? toto pises? neni ti kokotno? ci to je mimo tovojej mentalnej kapacity ? co ma spolocne debilny foter a blba vychova so slobodou slova? jaj ci podla teba by teraz mala nabehnut policia, nie pockaj Nrodna kriminalna agentura a totho zlozinca zavriet za extremizmus a decko zobrat socialka ze. Decka volakedy nenadavali, ludia nepicoivali, na stadionoch sa nenadava, vlastne to len teraz nejaky exremizmus to vznikol a preto trteba ludom zakazovat hovoriot a filtrovat spravy co mozu citat a ochranit ich pred klamstvom a nepravdami aby neboli chudaci nebodaj zmateni. Len velke media a politici rozhodnu ze co mozes pocut.a co rovno zmazat.
A nevadaj mi tu za priklad tych kokotv co tam prisli robit bordel, je rozdiel vandalizmus vytrznictvo a to ze niekto napsie na facebook iny nazor magor.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 21. Októbra 2020, 11:19

No co, kto nejde na celoplosne testovaie

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Streda, 21. Októbra 2020, 12:37

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:03, upravené celkom 2 krát.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Októbra 2020, 13:30

oo pozor, pan je kajsmentke.

samotne testovanie mi nejak nevadi (pri zlatych streptokokoch som chodil na vytery pravidelne a pohoda, dalsie nanoboty do zbierky sa zidu), ale trosku mam obavy, ako to bude zvladnute organizacne. Vzhladom na to co som pocul o nakazenom personale v TT nemocnici sa skor bojim, aby som to na tych testoch nechytil / aby nebolo vysoke percento false pozitive vysledkov (mozno iracionalna obava, ale vzhladom na stav a kapacity svk zdravotnictva...).

Inak toto si ako interpretovat :

[font=Calibri Light, sans-serif]SOM NEGATÍVNY[/font]

[font=Calibri Light, sans-serif]Odporúčame vám opätovne sa zúčastniť na celoplošnom testovaní o 7 dní, nakoľko môžete byť v štádiu ochorenia, kedy sa infekcia ešte neprejavila.[/font]

Kedze to je iba 'odporucanie', tak na druhe testovanie nemusim prist, bez toho aby som bol v karantene? Lebo prvotne sumy hovorili inak
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Októbra 2020, 13:47

sysell napísal:
Kilko ty mas nejaku fobiou z nackou ze ich vsade vidis alebo co? nackov je tu odhadujem mozno par stoviek, myslis ze nackovia volia kotlebu? ty si uplne mimo, ti mas vlastny svet, ty vidis macku a hovoris si to je ale velky pes. Tak eset raz pre paranoidnych debilkou - povedal som ze to mame zatial najdebilnejsiu vladu.... chapes mojko? ak nie tak citaj dalej: Spominal som kotlebu? no nie nespiominal, bol kotlebna vo vlade? No nie nebol tak si asi zral zicicu a ty a zahmlelo sa ti pred tvojimi ocami ktorere vidia za kazdym rohom naciustu. Takze svoj preslov hovor radsej na vasom spolocne sedeni u doktora alebo na stretnuti antinacistickej sekty..
mam FOBIOU (fabiu?) z hlupych ludi, vsade ich vidim. Si toho kvetnaty priklad, staci precitat tvoje komentare. A kto akoze voli kokotlebu okrem nackov? Pomyleni frustrovani jedinci, ktori za vsetkym vidia sprisahanie voci bielej rase / narodu, cierni migranti im chcu ukradnut kulturu, znasilnit zeny, znicit zivot. Vobec to neni tym, ze su to ludia co mali napicu detstvo, ledva dokoncili ucnovku a su v tomto svete strateni. Naco si priznat, ze si negramotny kkt, ked to mozes zvalit na svet, nato, eu, Gatesa, utecencov. Jak ten klubak s plynovou sedmou - dofackovali ho cigani, preto voli Kotletu. Logika opustila tuto konverzaciu. Uz aj ti jednoduchsi, co kedysi Kokotlebu volili, to prekukli, ze ten clovek ABSOLUTNE nic nespravil, vie iba tliachat o rozpravkach o zidoch, ale pred sudom sa vykruca.
No a este mi kvantifikuj, podla akych kriterii si ohodnotil, ze toto je najdebilnejsia vlada. Cakam podrobnu analyzu a hlavne porovnanie na zaklade vybranych faktorov. Lebo tvoje dusevne vylevy a pocity o tom kto je ako najdebilnejsi si mozes nechat
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Streda, 21. Októbra 2020, 14:27

Staci sa pozriet kde magian byva a hned ti jasne preco siel do politiky. Ked sa pozries na jeho coskoro ex-manzelku mozno sa vyjasni aj volba povolania pred vstupom do politiky. Ked pozries ako sa choval a vykrucal pri svojom nedavnom sude, tak si mozes urobit aj nazor ohladne charakteru.

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 21. Októbra 2020, 15:38

Abyssko napísal:
No co, kto nejde na celoplosne testovaie
A uz su aj dane teda pravidla "dobrovolnosti" ? Lebo akosi prestavam stihat vsetko sledovat. Vcera som sa len vytocil a dnes zase cosi neplati, tak cakam kedy sa urodzeny pan konecne vyplace a definitivne rozhodne ako to teda bude. Ak niekto vie, dajte info.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 21. Októbra 2020, 18:11

Budeme prvy v europe kto tak spravi, bude sa o nas rozpravat 😂

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Októbra 2020, 07:50

ba dum tss... 61:1

Národná kriminálna agentúra dnes skoro ráno zadržala špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. Denníku N to potvrdilo viacero od seba nezávislých zdrojov. Dôvod zadržania zatiaľ nie je oficiálne známy. Kováčik by sa mal nachádzať na polícii v Bratislave.
Okrem Kováčika NAKA zadržala aj ďalšieho vysoko postaveného policajného funkcionára zo špeciálneho útvaru.
Dôvody zadržania súvisia so zločineckou skupinou Takáčovci. Obom hrozí obvinenie, že tejto skupine pomáhali. Zadržanie pravdepodobne súvisí s tým, že sa s políciou rozhodol spolupracovať bývalý riaditeľ Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovít Makó. O tom, že Makó svedčí práve o Kováčikovi špekuloval už portál Aktuality.

futy
Auto: C180w205

Štvrtok, 22. Októbra 2020, 08:02

koľko takýchto kováčikov ešte behá po tej smeráckej bande čo v igelitkách nosia do banky € a nikomu to nevadilo. NAKE asi povolili aby začali niečo robiť, ale furt bude čo upratovať, Deniska tiež zarobila ani nevie ako, Jahnacina aj so synom má tiež viac ako výplatné pásky pustia ...
ale u Kičúúúru sa našiel aspoň jeden charakter, čo sa obesil.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

fritolko
Auto: X3 E83

Štvrtok, 22. Októbra 2020, 08:53

Len aby to nebol sportovy rybolov --> Chytit, odfotit a pustit.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Októbra 2020, 09:04

znizit plat o a zobrat gastrace!

Lipo69

Štvrtok, 22. Októbra 2020, 09:20

prosim ta, ti ani Trnkovy nevedeli povedat dovidenia, vsetko funguje postarom, mafiansky stat pokracuje
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných