... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

sebastian33
Kraj: Prešovský

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 21. Marca 2020, 10:58

videl by som v tom osobnu pomstu matovicovi, pekne mu to posral pred nastupom a to neviem, ci sa ten s tym nejak popasuje

tom6667
Kraj: Bratislavský

Sobota, 21. Marca 2020, 12:26

obávam sa že nie, ten človek to ma hlboko zakorenené aby na všetko len frflal a pevne verím že nestrávi najbližšie mesiace tým že bude jak chorá vrana dookola verklikovat že prevzal stat v kataklyzmickom stave a riešiť čo sa malo spraviť a nespravilo - namiesto toho aby proaktívne sa už konecne pustil do niečoho...dúfam že sa dokáže vymaniť z tej svojej vďačnej role podfukbustera

filipe46
Kraj: Žilinský

Sobota, 21. Marca 2020, 14:49

tom6667 napísal:
obávam sa že nie, ten človek to ma hlboko zakorenené aby na všetko len frflal a pevne verím že nestrávi najbližšie mesiace tým že bude jak chorá vrana dookola verklikovat že prevzal stat v kataklyzmickom stave a riešiť čo sa malo spraviť a nespravilo - namiesto toho aby proaktívne sa už konecne pustil do niečoho...dúfam že sa dokáže vymaniť z tej svojej vďačnej role podfukbustera

👏🏻
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 21. Marca 2020, 18:28

Jak ja čítam internety, dva týždne a ľudia by si tu kľudne zase zvolili smer. A to aj ľudia z okolia, čo volili Matoviča, teraz chvália Pelleho, že zohnal rúška atď., ak im človek povie, že niekoľko krát predražené, takže taký je trh. Boha aj ja dokážem na Amazone objednať tie rúška lacnejšie ako on, o respiratoroch ffp3 sa ani baviť nemusíme. 🤦🏻‍♂️
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Sobota, 21. Marca 2020, 18:56

asi tak pista, narod holubici tito slovaci. O <=4 roki tu mame Smer2.0, lebo Pelle ma pekne jamky v licach, to staci
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 21. Marca 2020, 19:08

ja som zovsadial pocuval, aki su zrazu ludia k sebe milsi a ohladuplnejsi. nemam s cim porovnavat, dnes som vytiahol paty z domu od nedele prvykrat, a do dalsieho vikendu sa rovnako nechystam, ale na cestach to dnes ludom kurovalo fest, na 30km useku mi 2x z bocnej cesty vyletel chuj a nedal prednost, ale jedno bolo take ltt, ze som skoncil na obrubniku a bol som rad, ze som pneu nesekol, smerovky nedavalo 9 z 10 aut, pri obchode parkovali ako hulvati, proste uplne dno.
v obchode boli len 2 zamestnanci, takze pochopitelne sa cakalo, sedlaci mali v pici jeden dlhy rad k pokladni, stavali sa vlavo, vpravo, predbiehali sa, najviac samozrejme dochodci, uplne na hulvatov, jedna zacala predavacke picovat ako to, ze nema jej znacku cigariet.. ale hlavne dopice, ze tam bol sekuritak. stal tam indiferentne ako manekyn pojebany a nic nevidi, nic nepocuje. Ja som 2x poveda ludom, ze nech pici nestoja 10cm odo mna, nech drzia odstup aspon meter, ale nic z toho.
ak toto potrva este 2-3 mesiace tak to bude ozaj vesele.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Sobota, 21. Marca 2020, 19:26

Natural selection. Nech sa paci..

S tu vladou bohuzial.. pozres komenty a kazdy picuje ale uplne, ze choro picuje na novu vladu ktora este nic ani neurobila. Uplny destilovany hate. Neviem ci sumracna nabrala novych trollov, teraz ked je kazdy doma. Ale skoro sa pyta jebnut tu atomovku a zhasnut svetlo, lebo CO DO PICI VLASTNE CHCETE!? :D

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Sobota, 21. Marca 2020, 20:27

s tou dopravou to mam uplne presne tak isto v TT, obcas vytiahnem auto a idem sa aspon previezt aby mi furt nejebalo z Forzy 4, a kokoti uplne zdivoceli za volantom. Rusko na papuli, smerovka zasadne az po odboceni, dochodci to jebu hlava nehlava krizom cez cesty, sak ide jedno auto za 10 minut tak ma pici, kolobezKari po ceste, skupinky na predadzke po ceste. Na tyzden ludia vybehnu zo zabehnutych stereotypov a hned stredovek.
Na cerpacke cakam v rade 5 metrov od posledneho, nebudem chuj. Dojdem na rad k okienku, a hned nejaka stoka co si tam dosla len cigy kupit 10cm za mnu nalepena.
We need a better plague :/

Obrázok
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Sobota, 21. Marca 2020, 20:35

hlavne, ze vychvaluvany Pelle, co objednal cinske koronatesty ich objednal asi z alzy, lebo ze maju uspesnost 60% aj to len pri ludoch, co uz maju virus aspon 5 dni v tele...
a ze tych ako tak ucinnych testov mame len na 10 dni...pri tom pocte, aky sme testovali doteraz. naokolo to rastie po stovkach, ale u nas furt pohodicka...

ludom jebe este lepsie v dojclande, rano volala mame sesternica z Dojclandu, ze sa rano bola prejst so psom a nepustili ju policajti, ze popri streke asi 200 policajtov prehladavlo trat na x kilometroch. ze rano presiel nakladny vlak a rusnovodic upovedomil dispecing, ze sa mu nieco nezdalo, ze akosi hadzalo s nim. Chcem verit, ze taky responzivny je aj dispecing ZSR, lebo ze nasli na 80 metroch povolene sroby kolajnic, ze niekde uz boli 5cm vychylene, a keby tadial preslo ICEcko tak sa mohlo vykotit
https://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/verkehr-anschlag-auf-ice-strecke-festnahme-wegen-versuchten-mordes-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-200321-99-418948

#edit

ale celkom slusny balik, a hlavne povolenie komercnych testov
https://e.dennikn.sk/1814720/koalicia-zverejnila-vlastne-opatrenia-dane-az-v-septembri-povolia-komercne-testy-otvoria-cast-obchodov-100-eur-na-kazdeho-zamestnanca/?ref=mpm

filipe46

Sobota, 21. Marca 2020, 20:54

Asi to Péleho vystupovanie, to že ťa zapálil ti povie iným spôsobom, vlastne zachránil.
Tak Mate zatiaľ len kritizuje a plače, nepostrehol som od neho nejaký konktrétny plán.
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

boborjelotor

Sobota, 21. Marca 2020, 20:56

konkretny plan som linkol vyssie, je premierom 8 hodin.... nemusis klikat na sorosove media, mozes aj priamo na fakebooku https://www.facebook.com/marianviskupic ... 0822073967

ale aj tak som tvojej vete nepochopil, kto mi co povie inym sposobom a kto ma zachranil?

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Sobota, 21. Marca 2020, 21:03

filipe46 napísal:
Asi to Péleho vystupovanie, to že ťa zapálil ti povie iným spôsobom, vlastne zachránil.
Tak Mate zatiaľ len kritizuje a plače, nepostrehol som od neho nejaký konktrétny plán.
CTJB, este nema ani menovku na dverach a ty uz chces od neho ze ide zavadzat reformy, ci co?
Toto ozaj ako stary napisal, ze sem len atomovku jebnut, lebo v tomto narode je menej logiky ako antikoncepcie v Kollarovom nocnom stoliku..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

filipe46

Sobota, 21. Marca 2020, 21:46

voMacK napísal:
CTJB, este nema ani menovku na dverach a ty uz chces od neho ze ide zavadzat reformy, ci co?
Toto ozaj ako stary napisal, ze sem len atomovku jebnut, lebo v tomto narode je menej logiky ako antikoncepcie v Kollarovom nocnom stoliku..

Prosím? Kto chce reformy? Nemá ani jasný plán na to čo tu je ako prvé koronu, ako píšem stále iba kritizuje ale nijak sa nevyjadril

Edit: až teraz som si všimol boborov post ok, beriem
Naposledy upravil/-a filipe46 v Sobota, 21. Marca 2020, 22:20, upravené celkom 1 krát.
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

boborjelotor

Sobota, 21. Marca 2020, 21:52

mjch

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Sobota, 21. Marca 2020, 22:04

filipe46 napísal:
Prosím? Kto chce reformy? Nemá ani jasný plán na to čo tu je ako prvé koronu, ako píšem stále iba kritizuje ale nijak sa nevyjadril

Este raz a pomaly - je vo funkcii asi tak dlho, kolko tebe trvalo napisat prispevok. Co od neho cakas? Cely svet je z korony pici. Cakas, ze zrovna Matovic najde univerzalne riesenie? Halooo....toto je stav, aky moderny svet este nezazil. Najblizsie sme k niecomu podobnemu boli pocas WW2.....
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 245 neregistrovaných