airbone napísal:tieto svetla hore samozrejme nie su originaly. Myslim ze prazdiny uz skoncili a ako hovori tvoj podpis, mal by si uz to auto mat kupene. Zda sa mi ze vela vymyslas. Asi ti predam svoje auto ked mi slubis ze uz bude od teba pokoj

a co vymyslam????? len vyberam, zatial len obvolavam a pytam sa, nic viac nic menej
a nikto ta neprosi aby si sa co i len sem pozrel lebo potom neviem co pindas ked sem aj tak kuknes a dokonca prispievas
ja na tvojom mieste by som sa ani sem nekukol a nieco pekne si pomyslel, nic viac nic menej a to iste plati aj pre teba BMWpositiv, tiez ta tu nik nenuti pozerat sa co tu pisem a pod
aby som to ujasnil, moja chyba to nieje ze auto este nemam, niekto na bytovom a na katastri ma vela casu lebo kym len dali list vlastnictva tak to trvalo 3 mesiace a + vybavenie pozicky tiez netrva 1 den, k peniazom som sa dostal len minuly tyzden takze tak, moja chyba to fakt nieje a + nemam az tak cas to ist osobne poobzerat
ale ukoncim to, UZ NIKOHO NEPROSIM CO I LEN O PISMENKO, DAKO SA ZAOBIDEM AJ BEZ VAS, TYM CO MI PORADILI TAK VELMI PEKNE DAKUJEM, OSTATNYM TIEZ VELMI PEKNE DAKUJEM
mozete to kludne zamknut