... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ONdr3j
Autor témy
Auto: 528iA
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 6. Septembra 2008, 10:20

no takze som to zuzil na 2 auta na SK
1) http://www.autovia.sk/autobazar/BMW-rad-5-528i-510182 velmi krasne auticko len TA vybava je na ....
asi by to nebolo najlepsie kebyze tu chybajucu vybavu dam tam dodatocne a asi aj s financneho hladiska by to nebolo najlepsie

2) http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id442612.html
tiez krasne ale cierna sa mi paci viac ako strieborna ale vyzera veelmi dobre, no len tu je skoro full vybava (chyba TV+navi) no len je o 100 000 tis drahsie a tak sa mi naskyta teoreticka otazka:

kebyze kupim to cierne za tych 170 000 (neratam ze to znizi) a dam tam vybavu co chcem mat (vyhrievane sedadla, parkovaci asistent, tempomat s ACC, Dažďový senzor, Svetelný senzor, ostrekovace svetiel) tak ma to vynde lacnejsie alebo drahsie ako keby som kupil to strieborne? alebo je to uplne nerealne

P.S. co by stalo prestriekanie strieborneho na ciernu ? 8)

P.S.2 PROSIiM O ODPOVED :arrow:
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

RENAULTKILLER
Auto: BMW E39 540iA
Kraj: Bratislavský

Sobota, 6. Septembra 2008, 10:32

alpina b3 napísal:
ver tomu, ze ked si kupis BMW, tak pocet kilometrov, ktore najazdis sa uplne zmeni :wink:
budes stale hladat nejaky dovod, aby si sa mohol co i len kusocek povozit, vychutnat si jazdu :D
no a na tvojom mieste by som asi zhanal nejaku e39 540 s manualom.Ta by ti vydrzala do konca zivota 8)

hej vydrzala by mu do konca zivota ale ten by bol pri tom co ma najazdene velmi skoro pri tomto aute. :!: :!: :!:

RENAULTKILLER

Sobota, 6. Septembra 2008, 10:35

ONdr3j napísal:
no takze som to zuzil na 2 auta na SK
1) http://www.autovia.sk/autobazar/BMW-rad-5-528i-510182 velmi krasne auticko len TA vybava je na ....
asi by to nebolo najlepsie kebyze tu chybajucu vybavu dam tam dodatocne a asi aj s financneho hladiska by to nebolo najlepsie

2) http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id442612.html
tiez krasne ale cierna sa mi paci viac ako strieborna ale vyzera veelmi dobre, no len tu je skoro full vybava (chyba TV+navi) no len je o 100 000 tis drahsie a tak sa mi naskyta teoreticka otazka:

kebyze kupim to cierne za tych 170 000 (neratam ze to znizi) a dam tam vybavu co chcem mat (vyhrievane sedadla, parkovaci asistent, tempomat s ACC, Dažďový senzor, Svetelný senzor, ostrekovace svetiel) tak ma to vynde lacnejsie alebo drahsie ako keby som kupil to strieborne? alebo je to uplne nerealne

P.S. co by stalo prestriekanie strieborneho na ciernu ? 8)

P.S.2 PROSIiM O ODPOVED :arrow:

tak to este si asi nemal cierne auto.
ja som mal dve a uz cierne fakt nechcem.
strieborna je najlepsia kvoli udrzbe neni tak spina na nej vidiet.
s ciernym vyjdes z umyvarky a mozes ist umyvat znova

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Sobota, 6. Septembra 2008, 10:42

V tomto ma renaultkiller uplne pravdu, ked som mal delphingrau E30, tak ty vydrzala nalestena fakt dlho, to sa o terajsej ciernej ani nahodou neda povedat, umyjem a navoskujem v autoumyvarke a vydrzi to tak 1-2dni... Ked sa niekto dotkne laku rukou, hned je vidno zretelne otlacok, prach takisto, proste to aby si stale umyval, v zime ani nehovorim...
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

WooDoo
Auto: BMW e34 535iA

Sobota, 6. Septembra 2008, 10:50

Podla mna je blbost priestriekavat povodny lak ak je v dobrom stave. By si musel najst fakt dobreho lakyrnika, aby to vyzeralo dobre. O cene ani nehovorim. Poviem ti jedno k tomu, ze ktore by som ti odporucil. Len tolko, ze zober kamarata, co sa vyzna pozri obidve a ak su v dobrom stave, tak zober to ktore ta najviac pichlo do srdca, aby si potom nemal vycitky, ze keby som mal tamto tak by bolo toto lepsie a tak. Nesed na riti a treba to obehat.
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

pepino

Sobota, 6. Septembra 2008, 11:15

Je blbost vyberat si ojazdene auto podla farby, vyberaj podla stavu. Ja som tiez chcel cierne, ale dopadlo to inak. Ked za sebou zabuchnes dvere a rozbehnes sa, prestane ta farba trapit :lol: Ja som prvy mesiac ani radio nezapinal, uzival som si zvuk motora a jazdne vlastnosti.
E39 530iA titansilber 170 kW
E90 LCI 320xd 130 kW
G30 530xd 195kW
F56 Mini Cooper S

ONdr3j
Autor témy

Sobota, 6. Septembra 2008, 12:21

RENAULTKILLER: tak to mas pravdu, ma to ani nenapadlo, mam komplet cele PC v ciernej a nieco striebornej ale ako na tom prach vidno to je hroooza a o otlackoch prstov ani nehovorim, tak si nechcem predstavit co bude na aute, ufff

WooDoo: bola to len teoreticka otazka prestirekat auto :lol:
no a ja ti to poviem takto, nemam ziadneho kamarata co sa vyzna do aut, takze sa budem musiet spoliehat na servis ktory ho obhliadne
no hej treba sa zviest len na to nieje cas, na 100% pojdem buduci tyzden obzriet ale ani to neviem kedy sa v tesnam ale takto na prvy pohlad ma viac pichlo to cierne, proste milujem ciernu ale co ma zas odpichne je vybava :(

pepino: njn ja viem ze blbost ale samozrejme som s oboma hovoril po telefone a obidvaja tvrdili ze auto je v tip top stave, takze ak im aj uverim ostava mi len porovnavat vybavu a aj tu farbu :)
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

RENAULTKILLER

Sobota, 6. Septembra 2008, 13:03

ONdr3j napísal:
RENAULTKILLER: tak to mas pravdu, ma to ani nenapadlo, mam komplet cele PC v ciernej a nieco striebornej ale ako na tom prach vidno to je hroooza a o otlackoch prstov ani nehovorim, tak si nechcem predstavit co bude na aute, ufff

WooDoo: bola to len teoreticka otazka prestirekat auto :lol:
no a ja ti to poviem takto, nemam ziadneho kamarata co sa vyzna do aut, takze sa budem musiet spoliehat na servis ktory ho obhliadne
no hej treba sa zviest len na to nieje cas, na 100% pojdem buduci tyzden obzriet ale ani to neviem kedy sa v tesnam ale takto na prvy pohlad ma viac pichlo to cierne, proste milujem ciernu ale co ma zas odpichne je vybava :(

pepino: njn ja viem ze blbost ale samozrejme som s oboma hovoril po telefone a obidvaja tvrdili ze auto je v tip top stave, takze ak im aj uverim ostava mi len porovnavat vybavu a aj tu farbu :)

aj mne o obidvoch co som bol pozerat po telefone hovorili ze tip top.
tiez som najprv pozeral cierne lebo sa mi viac pacilo ale ked som to videl na zivo a tie nedostatky,a to uz nehovoriac o tom ze ked som sa previezol po ulici 2 krat tak vyvrela voda cez viecko chladica ani nehovorim,mi doslo zle.potom som utekal hned to druhe strieborne pozriet lebo to bolo v nemecku a nebolo moc casu a z toho som sa skoro spravil ked som zbadal ten rozdiel aj vo vybave a hlavne v stave.
takze sa vykasli na farbu stav je dolezity a to co budes citit,aby si si to potom nevycital ze to druhe bolo lepsie.

I-V-K
Auto: BMW 525iA
Kraj: Nitriansky

Sobota, 6. Septembra 2008, 13:38

pepino napísal:
Je blbost vyberat si ojazdene auto podla farby, vyberaj podla stavu. Ja som tiez chcel cierne, ale dopadlo to inak. Ked za sebou zabuchnes dvere a rozbehnes sa, prestane ta farba trapit :lol: Ja som prvy mesiac ani radio nezapinal, uzival som si zvuk motora a jazdne vlastnosti.

Presne tak, farba nehra rolu pri jazdenych autach. Co sa tyka farby, ja mam ciernu 525iA a som rad, ked to vyzera ako-tak ciste po jednej jazde po dialnici (blbe musky). Navyse, este k tomu motoru. Siel by som do 2,5l, super motor a tomu mojmu motoru v zivote nic nebolo, dokonca ani len naznaky jemneho presiaknutia oleja, proste vobec nic.

K tym tvojim km...ja urobim tyzdenne cca. 1000km (teda to, co ty za rok). Ak by som mal urobit rocne do 10.000, tak by som chodil na nejakom 6.0l V12 ... ale to by som uz asi siel do MB CL600 (no to za ten peniaz nijako nezozenies).

A teraz k tomu tvojmu vyberu..asi ta sklamem, ale nebral by som ani jedno z nich. Obe boli na 100% burane a nebol to len tukes...a na oboch su diely, ktore na modelovy rok nesedia, takze postupne:

Strieborne: burane najskor zpredu, na volante vidiet, ze airbag bol uz buchnuty, spataky su z faceliftu 2002/3, predna kapota tak isto menena.

Cierne: Cele zle. Nedaj sa zlakat vyzorom. Typek tam dal alpiny kolesa, akoze huste spataky a su tam menene oba narazniky a este k tomu ani tie nie su urobene poriadne (listy, mriezky)...cakal by som, ze aj km boli stocene.

Na to druhe by som zabudol a zober si niekoho, kto sa vyzna a chod pozriet to strieborno modre. Pozeraj na nosniky, ci boli pohnute, zvarane a tak, pozeraj vyrobne cisla jednotlivych dielov, ci sedia (mozu sa lisit max. 2-3 mesiace, urcite nie viac). Mozno to bol len tukes, ale uprimne, pochybujem, lebo na Slovensku zozenies slusne auto velmi tazko...

A este jedna rada...z kluca sa da vytiahnut vela informacii. Plus, ak mas moznost, over si podla VIN, ci sedi vybava s tym, ako islo z vyroby.

Drzim palce nech najdes nieco dobre!
ex VW Polo GTI
ex Audi A3
ex Volvo S80 2.5D
BMW 525iA - the best I`ve ever had ;)

RENAULTKILLER

Sobota, 6. Septembra 2008, 13:46

I-V-K napísal:
Presne tak, farba nehra rolu pri jazdenych autach. Co sa tyka farby, ja mam ciernu 525iA a som rad, ked to vyzera ako-tak ciste po jednej jazde po dialnici (blbe musky). Navyse, este k tomu motoru. Siel by som do 2,5l, super motor a tomu mojmu motoru v zivote nic nebolo, dokonca ani len naznaky jemneho presiaknutia oleja, proste vobec nic.

K tym tvojim km...ja urobim tyzdenne cca. 1000km (teda to, co ty za rok). Ak by som mal urobit rocne do 10.000, tak by som chodil na nejakom 6.0l V12 ... ale to by som uz asi siel do MB CL600 (no to za ten peniaz nijako nezozenies).

A teraz k tomu tvojmu vyberu..asi ta sklamem, ale nebral by som ani jedno z nich. Obe boli na 100% burane a nebol to len tukes...a na oboch su diely, ktore na modelovy rok nesedia, takze postupne:

Strieborne: burane najskor zpredu, na volante vidiet, ze airbag bol uz buchnuty, spataky su z faceliftu 2002/3, predna kapota tak isto menena.

Cierne: Cele zle. Nedaj sa zlakat vyzorom. Typek tam dal alpiny kolesa, akoze huste spataky a su tam menene oba narazniky a este k tomu ani tie nie su urobene poriadne (listy, mriezky)...cakal by som, ze aj km boli stocene.

Na to druhe by som zabudol a zober si niekoho, kto sa vyzna a chod pozriet to strieborno modre. Pozeraj na nosniky, ci boli pohnute, zvarane a tak, pozeraj vyrobne cisla jednotlivych dielov, ci sedia (mozu sa lisit max. 2-3 mesiace, urcite nie viac). Mozno to bol len tukes, ale uprimne, pochybujem, lebo na Slovensku zozenies slusne auto velmi tazko...

A este jedna rada...z kluca sa da vytiahnut vela informacii. Plus, ak mas moznost, over si podla VIN, ci sedi vybava s tym, ako islo z vyroby.

Drzim palce nech najdes nieco dobre!

no inak pochybujem o tom ze ani jedno takto stare auto nebolo rozbite.
ide o to v akom rozsahu ked to bol len tukanec jak som mal ja na spodku blatnika a dvri tak to je nic ale ked nosniky boli chytene tak na to nech kasle radsej.
DOST DOBRA POMOCKA BY MU BOLA MERAČ LAKU........

ONdr3j
Autor témy

Sobota, 6. Septembra 2008, 14:04

RENAULTKILLER: njn sak pojdem vyskusam, technik pozre a uvidim, samozrejme ze to sem dam ;)
MERAČ LAKU ? to nepoznam

I-V-K: tak to si ma fakt nepotesil ze by mali byt burane ale ani na sekundu ma nenapadlo sa to spytat, absolutne ma to nenapadlo :(
musim sa spytat ked budem nabuduce volat

bude to vacsia fuska ako si myslim :evil:
EX E39 528iA, r.v.99

RENAULTKILLER

Sobota, 6. Septembra 2008, 14:07

ONdr3j napísal:
RENAULTKILLER: njn sak pojdem vyskusam, technik pozre a uvidim, samozrejme ze to sem dam ;)
MERAČ LAKU ? to nepoznam

I-V-K: tak to si ma fakt nepotesil ze by mali byt burane ale ani na sekundu ma nenapadlo sa to spytat, absolutne ma to nenapadlo :(
musim sa spytat ked budem nabuduce volat

bude to vacsia fuska ako si myslim :evil:

merac laku ti ukaze kolko ma hrubku lak alebo ci je prelakovany alebo dokonca gitovany diel.ale na to potrebujes niekoho kto to ma a rozumie sa tomu.
mne to dost pomohlo pri rozhodovani sa........

alfi666

Sobota, 6. Septembra 2008, 15:19

jj... strieborny je na 99% burany z predu, prepadnuty airbag tomu nasvedcuje... predpokladam, ze airbagy svietit nebudu, ale necakal by som, ze su funkcne - samozrejme, vsetko sa da opravit.

Burane auto nemusi byt zasadne zle... ked sa poriadne spravi... Avsak v danom pripade by som neveril dobrej robote, lebo ten kto odfusuje airbagy, tak odfusuje aj vsetko ostatne...

Okrem toho... nevyznam sa presne, ale ak by to mal byt original Mpaket, tak na 39nach nebol iny volant? :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

I-V-K

Sobota, 6. Septembra 2008, 18:57

RENAULTKILLER napísal:
no inak pochybujem o tom ze ani jedno takto stare auto nebolo rozbite.
ide o to v akom rozsahu ked to bol len tukanec jak som mal ja na spodku blatnika a dvri tak to je nic ale ked nosniky boli chytene tak na to nech kasle radsej.
DOST DOBRA POMOCKA BY MU BOLA MERAČ LAKU........

Mas pravdu, merac laku je dobra vec. Co sa tyka tych buranych aut, pri tom veku je normalne, ze sa voz dostal do nejakej mensej kolizie a bol meneny nejaky ten naraznik, svetlo. Nedavno som predal Volvo S80. Mali sme ho doma od 0km 8 rokov a za cely zivot to malo dva tukesy. Raz obetou bola smerovka vpredu a druhy raz zadne svetlo + mi nejaky ko*ot odtrhol na ulici spatne zrkadlo. Ale to je asi unikat pri tom veku a kilometroch (300.000). :smile:

Ale kazdopadne, dovolim si povedat, ze ani jedno z tych aut by som podla tych fotiek nesiel ani len pozriet! Strata casu a penazi!
ex VW Polo GTI
ex Audi A3
ex Volvo S80 2.5D

I-V-K

Sobota, 6. Septembra 2008, 19:07

alfi666 napísal:
jj... strieborny je na 99% burany z predu, prepadnuty airbag tomu nasvedcuje... predpokladam, ze airbagy svietit nebudu, ale necakal by som, ze su funkcne - samozrejme, vsetko sa da opravit.

Burane auto nemusi byt zasadne zle... ked sa poriadne spravi... Avsak v danom pripade by som neveril dobrej robote, lebo ten kto odfusuje airbagy, tak odfusuje aj vsetko ostatne...

Okrem toho... nevyznam sa presne, ale ak by to mal byt original Mpaket, tak na 39nach nebol iny volant? :roll:

Ani ja nie som nejaky expert, ale co sa tyka toho M-paketu mas pravdu. Navyse by to malo mat M na listach prahov, myslim, ze sa tam davali aj hlinikove obruby okoli budikov... a kto si kupi M paket bawo bez sportovych sedaciek (ak sa to da)??? A preco su tam tie spatne zrkadla, ktore sa zacali davat az na konci roku 2002 ked je to 99? Ked pozries facelift 01, tam su este hranate...

PS: Paci sa mi ten zaber na pravy airbag, ze nebol buchnuty (to znamena, ze spolujazdec asi vtedy nesedl v aute :lol: )
ex VW Polo GTI
ex Audi A3
ex Volvo S80 2.5D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných