... všetko o BMW ...
alpina b3 napísal:ver tomu, ze ked si kupis BMW, tak pocet kilometrov, ktore najazdis sa uplne zmeni![]()
budes stale hladat nejaky dovod, aby si sa mohol co i len kusocek povozit, vychutnat si jazdu![]()
no a na tvojom mieste by som asi zhanal nejaku e39 540 s manualom.Ta by ti vydrzala do konca zivota
ONdr3j napísal:no takze som to zuzil na 2 auta na SK
1) http://www.autovia.sk/autobazar/BMW-rad-5-528i-510182 velmi krasne auticko len TA vybava je na ....
asi by to nebolo najlepsie kebyze tu chybajucu vybavu dam tam dodatocne a asi aj s financneho hladiska by to nebolo najlepsie
2) http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id442612.html
tiez krasne ale cierna sa mi paci viac ako strieborna ale vyzera veelmi dobre, no len tu je skoro full vybava (chyba TV+navi) no len je o 100 000 tis drahsie a tak sa mi naskyta teoreticka otazka:
kebyze kupim to cierne za tych 170 000 (neratam ze to znizi) a dam tam vybavu co chcem mat (vyhrievane sedadla, parkovaci asistent, tempomat s ACC, Dažďový senzor, Svetelný senzor, ostrekovace svetiel) tak ma to vynde lacnejsie alebo drahsie ako keby som kupil to strieborne? alebo je to uplne nerealne
P.S. co by stalo prestriekanie strieborneho na ciernu ?![]()
P.S.2 PROSIiM O ODPOVED
ONdr3j napísal:RENAULTKILLER: tak to mas pravdu, ma to ani nenapadlo, mam komplet cele PC v ciernej a nieco striebornej ale ako na tom prach vidno to je hroooza a o otlackoch prstov ani nehovorim, tak si nechcem predstavit co bude na aute, ufff
WooDoo: bola to len teoreticka otazka prestirekat auto![]()
no a ja ti to poviem takto, nemam ziadneho kamarata co sa vyzna do aut, takze sa budem musiet spoliehat na servis ktory ho obhliadne
no hej treba sa zviest len na to nieje cas, na 100% pojdem buduci tyzden obzriet ale ani to neviem kedy sa v tesnam ale takto na prvy pohlad ma viac pichlo to cierne, proste milujem ciernu ale co ma zas odpichne je vybava
pepino: njn ja viem ze blbost ale samozrejme som s oboma hovoril po telefone a obidvaja tvrdili ze auto je v tip top stave, takze ak im aj uverim ostava mi len porovnavat vybavu a aj tu farbu :)
pepino napísal:Je blbost vyberat si ojazdene auto podla farby, vyberaj podla stavu. Ja som tiez chcel cierne, ale dopadlo to inak. Ked za sebou zabuchnes dvere a rozbehnes sa, prestane ta farba trapitJa som prvy mesiac ani radio nezapinal, uzival som si zvuk motora a jazdne vlastnosti.
I-V-K napísal:Presne tak, farba nehra rolu pri jazdenych autach. Co sa tyka farby, ja mam ciernu 525iA a som rad, ked to vyzera ako-tak ciste po jednej jazde po dialnici (blbe musky). Navyse, este k tomu motoru. Siel by som do 2,5l, super motor a tomu mojmu motoru v zivote nic nebolo, dokonca ani len naznaky jemneho presiaknutia oleja, proste vobec nic.
K tym tvojim km...ja urobim tyzdenne cca. 1000km (teda to, co ty za rok). Ak by som mal urobit rocne do 10.000, tak by som chodil na nejakom 6.0l V12 ... ale to by som uz asi siel do MB CL600 (no to za ten peniaz nijako nezozenies).
A teraz k tomu tvojmu vyberu..asi ta sklamem, ale nebral by som ani jedno z nich. Obe boli na 100% burane a nebol to len tukes...a na oboch su diely, ktore na modelovy rok nesedia, takze postupne:
Strieborne: burane najskor zpredu, na volante vidiet, ze airbag bol uz buchnuty, spataky su z faceliftu 2002/3, predna kapota tak isto menena.
Cierne: Cele zle. Nedaj sa zlakat vyzorom. Typek tam dal alpiny kolesa, akoze huste spataky a su tam menene oba narazniky a este k tomu ani tie nie su urobene poriadne (listy, mriezky)...cakal by som, ze aj km boli stocene.
Na to druhe by som zabudol a zober si niekoho, kto sa vyzna a chod pozriet to strieborno modre. Pozeraj na nosniky, ci boli pohnute, zvarane a tak, pozeraj vyrobne cisla jednotlivych dielov, ci sedia (mozu sa lisit max. 2-3 mesiace, urcite nie viac). Mozno to bol len tukes, ale uprimne, pochybujem, lebo na Slovensku zozenies slusne auto velmi tazko...
A este jedna rada...z kluca sa da vytiahnut vela informacii. Plus, ak mas moznost, over si podla VIN, ci sedi vybava s tym, ako islo z vyroby.
Drzim palce nech najdes nieco dobre!
ONdr3j napísal:RENAULTKILLER: njn sak pojdem vyskusam, technik pozre a uvidim, samozrejme ze to sem dam
MERAČ LAKU ? to nepoznam
I-V-K: tak to si ma fakt nepotesil ze by mali byt burane ale ani na sekundu ma nenapadlo sa to spytat, absolutne ma to nenapadlo
musim sa spytat ked budem nabuduce volat
bude to vacsia fuska ako si myslim
RENAULTKILLER napísal:no inak pochybujem o tom ze ani jedno takto stare auto nebolo rozbite.
ide o to v akom rozsahu ked to bol len tukanec jak som mal ja na spodku blatnika a dvri tak to je nic ale ked nosniky boli chytene tak na to nech kasle radsej.
DOST DOBRA POMOCKA BY MU BOLA MERAČ LAKU........
alfi666 napísal:jj... strieborny je na 99% burany z predu, prepadnuty airbag tomu nasvedcuje... predpokladam, ze airbagy svietit nebudu, ale necakal by som, ze su funkcne - samozrejme, vsetko sa da opravit.
Burane auto nemusi byt zasadne zle... ked sa poriadne spravi... Avsak v danom pripade by som neveril dobrej robote, lebo ten kto odfusuje airbagy, tak odfusuje aj vsetko ostatne...
Okrem toho... nevyznam sa presne, ale ak by to mal byt original Mpaket, tak na 39nach nebol iny volant?