... všetko o BMW ...
bedo napísal:ved ok...ja ani nevravim, ze to je zle...ja tiez vzdy rad pomozem, ked viem, aj 100x to iste, malokedy ma to omrzi...ale tu mi unika nejako pointa. No ale nic, asi sa zamyslam nad vecami, do ktorych ma ostatne nic nie je, ondrej, prajem ti stastnu ruku pri vybere, resp. rozhodnuti, co vlastne jednak chces...a jednak co potrebujes...
No este raz zopakujem...na slovensku je narodny sport stacat kilometre, o*ebavat kolko sa len da, takze aj cukrikove auto moze byt pripravene, namalovane na predaj...takze aj tak sa jedneho dna musi chlapec niekam po nejake vybrat, no a sam tam toho asi vela nenamuti. Ok, tymto koncim svoje OT prispevky. sorry este raz
vilkoxs napísal:sak konverzacia o tom to je nie ze potom hadky a ohovaranie jako na poke*i a aj tak by bolo naj ist do nemecka pre dajake fesne auto vyde ta to skoro rovnako este aj lacnejsie a mas to o moo clepsie hoci uz ani nemecko neni to co byvalo sami rumuni rusy poliaci..![]()
bedo napísal:njn...sak som tiez tak kupoval;)) Kua..este ze je to tu pokec a nie nejaka seriozna tema...Len ja sa neviem zbavit pocitu,ze chlapec privysoko rube, takto na prvy krat...ale mozno sa mylim, bodaj by. Kazdopadne ked si to cele skladam dokopy, nevychadza mi to...10rocne auto za 250litrov, aby bolo spolahlive bez dalsich investicii...hm, mozno som len ja paranoik, ale 10rocne auto, nech je ake chce, sa moze pokazit + spotrebaky zacnu...gumy zimne, brzdy, nedajboh napravy, hocico sa moze pokakat...a zobrat pozicku na kupu stareho auta s tym, aby sa nekazilo...no to je fakt tazko. Ja by som si nechal v zalohe aspon 50litrov na opravy...minimalne 50...(niekde som to tu ratal...ja som dal do mojho uz asi 60k a to som vlastne nic dokopy neopravoval...teraz este asi +10k za dalsiu sadu elektronov...a uz sa len modlim, aby mi neumrelo turbo a vstrekovace)nic, idem spat, rano do prace, pomoct tymto nemeckym kapitalistom vybudovat trosku ich ekonomiku;)))
trojliter je uz celkom pekna zakonna poistka, aj disky a gumy treba kapanek vacsie kupovat....oleja viac menit, proste vsetko je viac;)) A nove je nove, mas na to 2 roky zaruku a si bez stresu
investovat stvrt miliona do 10rocneho auta...a dovolim si tvrdit, ze to nebude tvoja posledna investicia do neho
Len ja sa neviem zbavit pocitu,ze chlapec privysoko rube
10rocne auto za 250litrov
Ja by som si nechal v zalohe aspon 50litrov na opravy
airbone napísal:no vidis, ja som ti poradil dobre -750i
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=4035&start=0
alfi666 napísal:Podla mna by si si mal najprv ujasnit, ze co chceslebo momentalne tu lietas medzi 3er az 7er, co su sakra rozdiely... kazdy sa ti tu snazi poradit na 4roch stranach a myslim, ze Bedo ti povedal dobre... jednotlive inzeraty sem zbytocne lepis... jedine scim ti tu ludia vedia poradit, su generalne veci.. ako napr, ze na 328i odchadzalo toto a toto, pricom na 750i odchadzalo nieco ine....
Ty potom odides na konkretne auto, skontrolujes tieto chulostive veci a vies nacom si.... okrem toho, ak budes auto kupovat hoci aj pol roka, aj tak sa ti moze zadarit nepodareny kus... holt ide aj o stastie
ONdr3j napísal:o 3kovu radu nemam zaujem ale sorry zle som to napisal, v nedelu som mal moznost zajazdit na tej 328 ale mal som dopisat ze mi bohato staci ten 2.8l motor a nie ze mi bohato staci cele auto (328), uznavam moja chyba![]()
no tak mi niekto vysvetlite co odchadza na 528 a co napr na 740 alebo coho by som sa mal obavat, dat si na to pozor
no auto teoreticky potrebujem 14.9, max do cca 20.9
airbone napísal:Myslim ze pri rocnom najazde 1000km nemusis spotrebu vobec riesit.
No ale uz ked tu tak lietas hore dole medzi tymi radami, tak vezmi bud 528i alebo 540i - to je taka stredna cesta ked mas dilemu medzi 3er a 7er
3er a 7er
ONdr3j napísal:neber to v zlom ale nie si trosku pribrzdeny?
ONdr3j napísal:spotreba nech sa pohybuje tak okolo 10l ale moze byt aj o trosku viac kedze nabeham rocne tak 1000-1500 km
ONdr3j napísal:neber to v zlom ale nie si trosku pribrzdeny? je to niekolko krat hore napisane ze TYCH CCA 1000KM JE ROBENYCH NA ZIGULAKU A PRI BMWcku SA TO NIEKOLKOKRAT ZVYSI neviem presny pocet ale to som si na 100% isty takze nechcem pocut viac o 1000kmdufam ze si sa sekol lebo o 3ke som v zivote neuvazoval (mozno ale bolo len v teoretickej rovine)Kód: Vybrať všetko3er a 7er
no loool, tak to sa mi paci...heh, airbone a ze pribrzdeny;))) no pekne pani, zacina to tu naberat konecne na obratkach...joj, tento topic budem sledovat az do konca;))
naco to tam pises, ked to neni pravda potom...zbytocne odveci informacia...btw. prispevky sa daju aj editovat, tak ak si sa zle vyjadril, mohol si si to po sebe opravit...taksa necuduj, ze sa toho kazdy chyta, hold je to tam napisane. a prvy prispevok tvori temu...inac...
na hociakom aute sa ti moze hocico pokazit proste musis mat stastie bao viac na zaciatku viac zainvestovat
nechapem jednu vec preco sa kazdy topic skoro na tomto fore meni na urazanie nechapavost a ine urazky to je co uz za modernu vec sak radsej neriiesim a povznesiem sa nie ze urazat co tym docielite ze sa naseriete a ked daco nahodu od seba budete potrebovat ani jeden druhemu v nicom nepomozete sa zobudte