... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
vilkoxs
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 22:33

bedo napísal:
ved ok...ja ani nevravim, ze to je zle...ja tiez vzdy rad pomozem, ked viem, aj 100x to iste, malokedy ma to omrzi...ale tu mi unika nejako pointa. No ale nic, asi sa zamyslam nad vecami, do ktorych ma ostatne nic nie je, ondrej, prajem ti stastnu ruku pri vybere, resp. rozhodnuti, co vlastne jednak chces...a jednak co potrebujes...
No este raz zopakujem...na slovensku je narodny sport stacat kilometre, o*ebavat kolko sa len da, takze aj cukrikove auto moze byt pripravene, namalovane na predaj...takze aj tak sa jedneho dna musi chlapec niekam po nejake vybrat, no a sam tam toho asi vela nenamuti. Ok, tymto koncim svoje OT prispevky. sorry este raz

sak konverzacia o tom to je nie ze potom hadky a ohovaranie jako na poke*i a aj tak by bolo naj ist do nemecka pre dajake fesne auto vyde ta to skoro rovnako este aj lacnejsie a mas to o moo clepsie hoci uz ani nemecko neni to co byvalo sami rumuni rusy poliaci.. :roll: :roll:

bedo

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 22:46

vilkoxs napísal:
sak konverzacia o tom to je nie ze potom hadky a ohovaranie jako na poke*i a aj tak by bolo naj ist do nemecka pre dajake fesne auto vyde ta to skoro rovnako este aj lacnejsie a mas to o moo clepsie hoci uz ani nemecko neni to co byvalo sami rumuni rusy poliaci.. :roll: :roll:

njn...sak som tiez tak kupoval;)) Kua..este ze je to tu pokec a nie nejaka seriozna tema...Len ja sa neviem zbavit pocitu,ze chlapec privysoko rube, takto na prvy krat...ale mozno sa mylim, bodaj by. Kazdopadne ked si to cele skladam dokopy, nevychadza mi to...10rocne auto za 250litrov, aby bolo spolahlive bez dalsich investicii...hm, mozno som len ja paranoik, ale 10rocne auto, nech je ake chce, sa moze pokazit + spotrebaky zacnu...gumy zimne, brzdy, nedajboh napravy, hocico sa moze pokakat...a zobrat pozicku na kupu stareho auta s tym, aby sa nekazilo...no to je fakt tazko. Ja by som si nechal v zalohe aspon 50litrov na opravy...minimalne 50...(niekde som to tu ratal...ja som dal do mojho uz asi 60k a to som vlastne nic dokopy neopravoval...teraz este asi +10k za dalsiu sadu elektronov...a uz sa len modlim, aby mi neumrelo turbo a vstrekovace :? )nic, idem spat, rano do prace, pomoct tymto nemeckym kapitalistom vybudovat trosku ich ekonomiku;)))
e39 530d 01/2002
Obrázok

vilkoxs

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 22:49

bedo napísal:
njn...sak som tiez tak kupoval;)) Kua..este ze je to tu pokec a nie nejaka seriozna tema...Len ja sa neviem zbavit pocitu,ze chlapec privysoko rube, takto na prvy krat...ale mozno sa mylim, bodaj by. Kazdopadne ked si to cele skladam dokopy, nevychadza mi to...10rocne auto za 250litrov, aby bolo spolahlive bez dalsich investicii...hm, mozno som len ja paranoik, ale 10rocne auto, nech je ake chce, sa moze pokazit + spotrebaky zacnu...gumy zimne, brzdy, nedajboh napravy, hocico sa moze pokakat...a zobrat pozicku na kupu stareho auta s tym, aby sa nekazilo...no to je fakt tazko. Ja by som si nechal v zalohe aspon 50litrov na opravy...minimalne 50...(niekde som to tu ratal...ja som dal do mojho uz asi 60k a to som vlastne nic dokopy neopravoval...teraz este asi +10k za dalsiu sadu elektronov...a uz sa len modlim, aby mi neumrelo turbo a vstrekovace :? )nic, idem spat, rano do prace, pomoct tymto nemeckym kapitalistom vybudovat trosku ich ekonomiku;)))

pekne si zhodnotil sak nepoznas ho ale mas pravdu s tymi opravami secko sa kazi sice benziny menej ale aj tak sa kazia treba mat v zalohe n apokuty a opravy minimalne tych 40 to mas pravdu ale tak ked vela nenajazdis tak na pokuty az tak nemusis ale na diely o to viac bo studene starty a potomhned vypat to ublizuje najviac nech sa vydari a predvedie potom svojeho fesaka

ONdr3j
Autor témy
Auto: 528iA
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 22:56

ej chlapi ale ste sa rozhorcili :D

trojliter je uz celkom pekna zakonna poistka, aj disky a gumy treba kapanek vacsie kupovat....oleja viac menit, proste vsetko je viac;)) A nove je nove, mas na to 2 roky zaruku a si bez stresu

no jasne, s poistkou pocitam ale nechapem ako casto sa tie gumy menia? hadam kazdy rok a co olej ako casto ho treba vymienat kazdy tyzden?
a co sa tyka noveho auta, tak fabiu nechcem, jedine oktaviu ale nova stoji viac ako 250 000 co taktiez odpada ale poviem ti to takto kebyze mam na nove tak sa tu vobec nedebatime o dovoze a pod veciac, ale len o motorizacii, ja osobne nemam rad pouzite veci, som PC mechanik a nikdy by som si nekupil nieco pouzite, radsej si priplatim za nove ale to je rozdiel par tisic, pri aute par 100 tisic

investovat stvrt miliona do 10rocneho auta...a dovolim si tvrdit, ze to nebude tvoja posledna investicia do neho

a? sak len kolko ludi tu na fore kupi auto za pod prachy? a ta posledna investicia je samozrejma, nech ma clovek ake kolvek auta, investicie su samozrejme (aspon podla mna)

Len ja sa neviem zbavit pocitu,ze chlapec privysoko rube

ako privisoko rubem? kde mam rubat? na dalsi zigulak? alebo nieco lepsie v podobe skoda rapid alebo staru MBcku? ci co?

10rocne auto za 250litrov

a co mam kupit 15 rocne za 150 ? a je to taka max suma, takze ak kupim za 200 000 tak kupim za 200 000 a svet sa nezruti

Ja by som si nechal v zalohe aspon 50litrov na opravy

a myslis ze nenecham? nevies co sa tu u mna deje tak to prosim nekomentuj a len tak pre zaujimavost neberem len pozicku cisto na auto

no ale uz fakt neviem co povedat na to vsetko, ma uz s toho hlava boli a to este ani len auto nevyberam (zatial sa len rozhliadam) a nemam dilemu ktore zobrat, no bude to taka sranda ako hrom

ale uz to ukoncim, kto nema nieco povedat k teme nech si radsej ....... zahryzne do jazyka 8)
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 23:11

no vidis, ja som ti poradil dobre -750i
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=4035&start=0

ONdr3j
Autor témy

Pondelok, 25. Augusta 2008, 11:09

airbone napísal:
no vidis, ja som ti poradil dobre -750i
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=4035&start=0

pekna (rpiam brutalna) sedma :wink: len ako som pisal hore vyssie tak mi bohato stacila 328ka a ako pozeram nieje v LPG, cize ma potom ta spotreba zabije a nielen mna ale aj mamu :lol: este keby bola v LPG tak mozno ale ta 328 mi bohato stacila, takze skor bude ta 528 ako sedma :wink: ale je to dilema ako hrom
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

alfi666

Pondelok, 25. Augusta 2008, 12:42

Podla mna by si si mal najprv ujasnit, ze co chces ;) lebo momentalne tu lietas medzi 3er az 7er, co su sakra rozdiely... kazdy sa ti tu snazi poradit na 4roch stranach a myslim, ze Bedo ti povedal dobre... jednotlive inzeraty sem zbytocne lepis... jedine scim ti tu ludia vedia poradit, su generalne veci.. ako napr, ze na 328i odchadzalo toto a toto, pricom na 750i odchadzalo nieco ine....
Ty potom odides na konkretne auto, skontrolujes tieto chulostive veci a vies nacom si.... okrem toho, ak budes auto kupovat hoci aj pol roka, aj tak sa ti moze zadarit nepodareny kus... holt ide aj o stastie :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

ONdr3j
Autor témy

Pondelok, 25. Augusta 2008, 17:13

alfi666 napísal:
Podla mna by si si mal najprv ujasnit, ze co chces ;) lebo momentalne tu lietas medzi 3er az 7er, co su sakra rozdiely... kazdy sa ti tu snazi poradit na 4roch stranach a myslim, ze Bedo ti povedal dobre... jednotlive inzeraty sem zbytocne lepis... jedine scim ti tu ludia vedia poradit, su generalne veci.. ako napr, ze na 328i odchadzalo toto a toto, pricom na 750i odchadzalo nieco ine....
Ty potom odides na konkretne auto, skontrolujes tieto chulostive veci a vies nacom si.... okrem toho, ak budes auto kupovat hoci aj pol roka, aj tak sa ti moze zadarit nepodareny kus... holt ide aj o stastie :roll:

o 3kovu radu nemam zaujem ale sorry zle som to napisal, v nedelu som mal moznost zajazdit na tej 328 ale mal som dopisat ze mi bohato staci ten 2.8l motor a nie ze mi bohato staci cele auto (328), uznavam moja chyba :wink:

no tak mi niekto vysvetlite co odchadza na 528 a co napr na 740 alebo coho by som sa mal obavat, dat si na to pozor

no auto teoreticky potrebujem 14.9, max do cca 20.9
EX E39 528iA, r.v.99

airbone

Pondelok, 25. Augusta 2008, 19:39

ONdr3j napísal:
o 3kovu radu nemam zaujem ale sorry zle som to napisal, v nedelu som mal moznost zajazdit na tej 328 ale mal som dopisat ze mi bohato staci ten 2.8l motor a nie ze mi bohato staci cele auto (328), uznavam moja chyba :wink:

no tak mi niekto vysvetlite co odchadza na 528 a co napr na 740 alebo coho by som sa mal obavat, dat si na to pozor

no auto teoreticky potrebujem 14.9, max do cca 20.9

Myslim ze pri rocnom najazde 1000km nemusis spotrebu vobec riesit.
No ale uz ked tu tak lietas hore dole medzi tymi radami, tak vezmi bud 528i alebo 540i - to je taka stredna cesta ked mas dilemu medzi 3er a 7er :wink:

ONdr3j
Autor témy

Pondelok, 25. Augusta 2008, 22:29

airbone napísal:
Myslim ze pri rocnom najazde 1000km nemusis spotrebu vobec riesit.
No ale uz ked tu tak lietas hore dole medzi tymi radami, tak vezmi bud 528i alebo 540i - to je taka stredna cesta ked mas dilemu medzi 3er a 7er :wink:

neber to v zlom ale nie si trosku pribrzdeny? je to niekolko krat hore napisane ze TYCH CCA 1000KM JE ROBENYCH NA ZIGULAKU A PRI BMWcku SA TO NIEKOLKOKRAT ZVYSI neviem presny pocet ale to som si na 100% isty takze nechcem pocut viac o 1000km

3er a 7er
dufam ze si sa sekol lebo o 3ke som v zivote neuvazoval (mozno ale bolo len v teoretickej rovine)
EX E39 528iA, r.v.99

vilkoxs

Pondelok, 25. Augusta 2008, 22:47

na hociakom aute sa ti moze hocico pokazit proste musis mat stastie bao viac na zaciatku viac zainvestovat ale
nechapem jednu vec preco sa kazdy topic skoro na tomto fore meni na urazanie nechapavost a ine urazky to je co uz za modernu vec sak radsej neriiesim a povznesiem sa nie ze urazat co tym docielite ze sa naseriete a ked daco nahodu od seba budete potrebovat ani jeden druhemu v nicom nepomozete sa zobudte

bedo

Pondelok, 25. Augusta 2008, 22:55

ONdr3j napísal:
neber to v zlom ale nie si trosku pribrzdeny?

no loool, tak to sa mi paci...heh, airbone a ze pribrzdeny;))) no pekne pani, zacina to tu naberat konecne na obratkach...joj, tento topic budem sledovat az do konca;))
btw...
ONdr3j napísal:
spotreba nech sa pohybuje tak okolo 10l ale moze byt aj o trosku viac kedze nabeham rocne tak 1000-1500 km

naco to tam pises, ked to neni pravda potom...zbytocne odveci informacia...btw. prispevky sa daju aj editovat, tak ak si sa zle vyjadril, mohol si si to po sebe opravit...taksa necuduj, ze sa toho kazdy chyta, hold je to tam napisane. a prvy prispevok tvori temu...inac...
e39 530d 01/2002

Obrázok

airbone

Pondelok, 25. Augusta 2008, 23:27

ONdr3j napísal:
neber to v zlom ale nie si trosku pribrzdeny? je to niekolko krat hore napisane ze TYCH CCA 1000KM JE ROBENYCH NA ZIGULAKU A PRI BMWcku SA TO NIEKOLKOKRAT ZVYSI neviem presny pocet ale to som si na 100% isty takze nechcem pocut viac o 1000km

3er a 7er
dufam ze si sa sekol lebo o 3ke som v zivote neuvazoval (mozno ale bolo len v teoretickej rovine)

Pocuj kamo, ked sa ti nepaci ze ti tu chce niekto poradit, tak prestan tu na mna vytahovat tie velke pismenka. V jednom clanku pises to a v druhom daco uplne ine, a ja nemam chut citat tie tvoje vyplody do detailov, lebo uz sa v tom nevyzna ani diva svina co vlastne chces. Najprv si sadni na zadok a porozmyslaj co chces a az tak pis. Tak to je ta posledna rada, co si odomna dostal zadarmo. Vela stastia.
Naposledy upravil/-a airbone v Pondelok, 25. Augusta 2008, 23:33, upravené celkom 1 krát.

ONdr3j
Autor témy

Pondelok, 25. Augusta 2008, 23:32

no loool, tak to sa mi paci...heh, airbone a ze pribrzdeny;))) no pekne pani, zacina to tu naberat konecne na obratkach...joj, tento topic budem sledovat az do konca;))

narazal som na to ze uz som to spominal NIEKOLKOKRAT o tych kilometroch, nechapem PROCO TIE KILOMETRE NENECHATE NA POKOJI, TO VAM ZNIE TAK SMIESNE ALEBO NEVIEM CO ?

naco to tam pises, ked to neni pravda potom...zbytocne odveci informacia...btw. prispevky sa daju aj editovat, tak ak si sa zle vyjadril, mohol si si to po sebe opravit...taksa necuduj, ze sa toho kazdy chyta, hold je to tam napisane. a prvy prispevok tvori temu...inac...

ano je je to myslene na zigulak ale o com je to ked su tu 4 strany, to si precitam prvy prispevok a hned nan odpovedam? pricom budem ignorovat 4 strany a potom sa nebodaj cudovat ze sa clovek nad tym rozculuje lebo stale omielate tie kilometre, serte na to, to nech vas nezaujima, je to len cisto MOJA

na hociakom aute sa ti moze hocico pokazit proste musis mat stastie bao viac na zaciatku viac zainvestovat

ano sak co som pozeral tak som videl tie 528ky aj za 150 000 (po prepocte s DE stranok) pricom neznamena ze ja si kupim auta za 250 000 a automaticky to bude znamenat ze bude auto v lepsom stave ako to za 150 000, mozno to bude naopak, ze sa ked si clovek kupi auta za tych 150 + zainvestuje na dake nove veci dajme to mu 50 000 alebo aj 80 000 aby bolo v tip top stave tak to vynde lacnejsie ako 250+nieco
ako si napisal (a aj par dalsich hore vyssie) tak zalezi na stasti na co natrafi :smile:

nechapem jednu vec preco sa kazdy topic skoro na tomto fore meni na urazanie nechapavost a ine urazky to je co uz za modernu vec sak radsej neriiesim a povznesiem sa nie ze urazat co tym docielite ze sa naseriete a ked daco nahodu od seba budete potrebovat ani jeden druhemu v nicom nepomozete sa zobudte

za to ja nemozem (mozno trosku lebo obcas pisem rychlo), ale ked niekto nepochopi nieco ine ja za to nemozem
ale bud kludny je to aj inde nieje len tu :smile:

P.S.: uz sa budem vyjadrovat len k teme, lebo ked si clovek uvedomi ze so 4 stran je tu tak mozno 1 k veci tak je to na 2 veci, cize uz sa budem vyjadrovat len k veci (teda dufam ze ma niekto niecim nevytoci)
EX E39 528iA, r.v.99

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Augusta 2008, 23:56

Aha a ty by si so svojimi skusenostami zobral a isiel do nemecka kupovat E39 za 4-5K ecok? To chcem vidiet aku Ataturkovu pomstu by si dotiahol :lol: . A ked sme uz pri tom, pri 150K kupnej cene v nemecku investujes este tak 8-10K na benzin pre oba vozy (pre cestovny 2x trasa, pre kupovany 1x trasa), cca 15-20K na prihlasenie, rovno mozes zaplatit 10K na poistku, 5K-10K na pokupny servis ako vymena oleja v motore, prevodovke, diferaku, brzdovej a servo kvapaliny, sviecok... To mame do 200K a este sa o nijakom cukriku nebavime, nemas nijak renovovany komplet podvozok (a ZIADNE 200tkm auto ho nebude mat v cukrikovom stave - teda v takom istom alebo lepsom ako funglovka), cestou domou ti moze odletiet kamienok z blbeho nakladiaku do auta a prasknut sklo, zrazu mas 5K vydaj navyse...
A to sa este nebavime o tom ze by sa trocha (zacne hucat lozisko kola) alebo aj viac (rapkat vanos) posralo. Hovorim to preto aby si si nemyslel, ze ked vysolis 150K helmutstane za 10 rocnu E39, tak doma z nej za 200-230K mas o chvilku super cukrik. Na tvojom mieste kupim 528i, alebo 540i (obe predfaceliftove) a to tak ze si ju bud necham od nejakeho seriozneho cloveka (napriklad na cz fore ma v tomto M3Maniac velmi dobru povest) za 200K+ doviest, alebo kupim tuna nejaku klubovku od znameho clena, co to auto bude poznat plno ludi a budu ti vediat nanho dat referencie.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných