... všetko o BMW ...
BMWpositiv napísal:...ty wole![]()
![]()
ten chalan čo si xe kúpiť bawo a najazdí ročne menej ako ja na biku, musí určite spávať v knižnici, bo také siahodlhé odpovede som tu už dávno nevidel...
![]()
...no vytrvalý je ako keňský bežec...![]()
![]()
ONdr3j napísal:co sa tyka servisu tak rad by som pocul hlavne od LUCENCANOV konkretny tip na servis kde si davaju robit auta (ak si to nerobia sami, pripadne nejaky znamy) s ktorym su spokojny
ONdr3j napísal:vilkoxs: toto si myslel? http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id442612.html ak hej tak mas pravdu je to pekne auto
a takto sa mi to paci, ohodnotene konkretne auto a nie vrtanie v mojich kilometroch![]()
ONdr3j napísal:bedo: ale to je samozrejme ze to musim sam obvolat, obehat a pod, ale ja sa absolutne do toho nerozumiem a zial ani nemam ani len znameho/kamarata/s rodiny co sa do aut rozumie tak aby ho vedel okontrolovat po technickej stranke
a s tymi linkami som myslel tak ze ak niekto najde zaujimave auto tak nech ho sem da
ako by som to mal riesit inak ako cez forum, to nechapem![]()
vilkoxs: no tak to mi je jasne ze to moze byt len pozlatko to co vidim, prirovnal by som to k jablku, navonok vyzera super, tak akurat co po nom slinky idu ale vo vnutri je to zhnite, plne cervov a pod
takze to len osobne
bedo napísal:heh...no citam tvoju temu od zaciatku, ale neda mi...asi sa moc nudim tento vikend;) Tak teraz mi vysvetli, ze co dosiahnes, ked ti napr. vilkoxs povie, ze hento bmw je super...pojdes ho kupit? Ako poznas, ze je motoricky a podvozkovo ok, ked sa do toho vobec nerozumies??? Nechcem sa ta vobec dotknut, no asi to s ladou neporovnas...(fakt nic osobne, sam som mal predtym fiat ritmo;))))...ale zase odjazdil som kopu firemnych aut a aut z pozicovne za posledne 3 roky...ale aj tak, ja som mal kamosa, cosa ako tak vyznal+auto slo este v nemecku do servisu na obhliadku pred kupou) No to mi povedz, ze co spravis;))) Tak bud do risknes, alebo si najdi niekoho, kto ti hold s tym pomoze, vsak kludne aj na fore, co ja viem, mozno by ti s tym niekto pomohol...osobne obehat...
No ja to vidim u teba v zasade takto:) Bud si najdi niekoho kto sa do toho rozumie a nech ide s tebou a ty vyberaj podla farby:))) Alebo kua nekupuj ojazdene auto...kup si novu fabiu, alebo swifta (moc dobre auticko inac) Nechcem tie tvoje kilometre rozmazavat...ale uvedom si, ze na cca trojliter je uz celkom pekna zakonna poistka, aj disky a gumy treba kapanek vacsie kupovat....oleja viac menit, proste vsetko je viac;)) A nove je nove, mas na to 2 roky zaruku a si bez stresu. Ako nechcem ta odhovarat od bmw...bozechran, ja uz ine auto nekupim;) Ale kua treba si aj zratat,ze ci sa ti to vobec oplati, investovat stvrt miliona do 10rocneho auta...a dovolim si tvrdit, ze to nebude tvoja posledna investicia do neho...tak len aby si potom fakt nejazdil 1000km rocne, lebo nebude bud na opravy/benzin/cojaviem co...
Kazdopadne nepoznam ta, nepoznam tvoju financnu situaciu ani sa ta nechcem nejako dotknut, ok? Vsetko v klidku;)...nic, rozhodni sa ako je tebe lepsie, hlavne aby to bolo mudre rozhodnutie;)
vilkoxs napísal:Bedo ale sak ja vyjadrujem iba svoj nazor a chalan cel aby sme sa vyjadrili ja neviem co mu mam napisat ze volal som mu je to OK choj si pon proste svoj nazor povedat aby sa nehnam zbytocne niekam kilometre pre nejaky srot