... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
k_michal
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 23. Augusta 2008, 21:35

Mas SS
Obrázok
E36-328i coupe-ex

BMWpositiv

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 02:27

...ty wole :shock: :shock: :shock: ten chalan čo si xe kúpiť bawo a najazdí ročne menej ako ja na biku, musí určite spávať v knižnici, bo také siahodlhé odpovede som tu už dávno nevidel... :shock:
...no vytrvalý je ako keňský bežec... :lol: :lol: :lol:

ONdr3j
Autor témy
Auto: 528iA

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 09:08

BMWpositiv napísal:
...ty wole :shock: :shock: :shock: ten chalan čo si xe kúpiť bawo a najazdí ročne menej ako ja na biku, musí určite spávať v knižnici, bo také siahodlhé odpovede som tu už dávno nevidel... :shock:
...no vytrvalý je ako keňský bežec... :lol: :lol: :lol:

bozeee ludia, mozete uz prestat omielat tie kilometre a radsej sa venovat o co ide v tomto prispevku? alebo vari vidite v nazve "co si myslite o mojich najazdenych km" ? ale zopakujem to este raz, tie km boli spravene na vraku menom LADA 1500 ktore viac neslo ako islo (nemyslim motoricky, to bolo vo vybornom stave ale skor veci okolo), takze prosim prestante to riesit a venujte sa tym autam :)

napr este mi nikto neodpovedal (alebo aspon nevyjadril svoj nazor) na auta co som sem dal linky, myslim ci mozu byt, ci aspon podla textu vyzeraju na 100% a pod :)
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

vilkoxs
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 09:57

Na tvojom mieste berem tu 528 s M paketom najazdene kilometre sedia aj s opotrebovanim koze aj motor je peknucky takze neviem nad LPG by som nespekuloval neni pozitok ale sak je to na tebe

bavo36

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 10:20

Myslím, že 4liter je pre teba zbytočný. Na benzín dáš 1500Sk mesačne (trochu som tie km natiahol) a na zákonnú poistku dalších cca 1000Sk. Myslím, že vhodné pre teba bude 5er do 3000cm3. 523i je rovnako komfortná ako 540i. A rátaj s tým, že cena auta rapídne klesne ked ho budeš predávať. Kolko ťa potom bude v skutočnosti stáť 1km? Aj tu na fóre sa dá najsť napr. cukríková E36. Do Čiech ťa odvezie spoľahlivo a bezpečne. Po meste ideálne. Kúpiš so super výbavou a dobrý ročník. BMW radosť z jazdy (aj 3er)

http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=8998

http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=8318

Záleží len na tvojom rozhodnutí.
Zase E36????

ONdr3j
Autor témy

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 16:04

vilkoxs: toto si myslel? http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id442612.html ak hej tak mas pravdu je to pekne auto
a takto sa mi to paci, ohodnotene konkretne auto a nie vrtanie v mojich kilometroch :wink:

po jazde v michalovom (k_michal) 328i kupe som zistil ze mi ten 2.8 fakt staci takze sa poobzeram po tych 528kach, takze sa obraciam tymto smerom :) este raz dik michal :wink:

a co sa tyka LPG tak neviem, este sa rozhodnem, LPG za 18sk je velmi lakave ale benzin je benzin :twisted:
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

bedo

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 16:24

hm...no ja by som k tomu asi totok povedal...ze linky su velmi pekna vec, ale realita moze byt ina...mal by si tie auta obehat, obtelefonovat...A ze sa tomu nerozumies? No tak si niekoho zavolaj, kto sa rozumie....Ja sa tiez do aut rozumiem bacov ony..a kupil som si 530d v nemecku. S kolegom, ktory sa teda tiez rozumie len tak velmi okrajovo, ziadny automechanik teda nie je...ale nebudem cakat, ze mi tu niekto povie - kup toto auto a vybavene...
NO ale hlavne by si to mal riesit ty,a nie forum za teba...Tot moj nazor...Jo a hlavne nezabudaj, ze kupis starsie auto a vzdy sa moze nieco pokazit...tak si to naplanuj tak, aby si mal este nejaku tu financnu rezervu, ked uz ides na pozicku teda....sorry za OT..ale imho k teme kusok;)
e39 530d 01/2002
Obrázok

Kallon
Auto: VW Passat Variant
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 18:31

ONdr3j napísal:
co sa tyka servisu tak rad by som pocul hlavne od LUCENCANOV konkretny tip na servis kde si davaju robit auta (ak si to nerobia sami, pripadne nejaky znamy) s ktorym su spokojny

... ak ti nevadi ja som zo susedneho okresu. ked budes mat bawo, tak mozem dat nejaky kontakt ze kam nosim menit naplne/robit elektriku a kam podvozok a ine. bawo nie je ziadny strasiak kazdy sikovny mechanik ho zvladne.
8)
VW Passat Variant, 140kW,´18
PEUGEOT 308 SW, 73kW,´16
LADA Granta Liftback, 72kW,´17
LADA Kalina SW, 72kW,´17

EX:
SKODA Octavia Combi, 110kW, ´17
PEUGEOT 301, 68kW,´14
ROVER 25, 63kW, ´00
CITROEN C3 Picasso, 68kW, ´13
SUZUKI SX4, 88kW, ´12
BMW E90 320D, 120kW, ´06
BMW E36/5 318ti, 103 kW, ´97
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, ´82
ŠKODA 120LS, 40,5kW, ´86

vilkoxs

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 21:25

ONdr3j napísal:
vilkoxs: toto si myslel? http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id442612.html ak hej tak mas pravdu je to pekne auto
a takto sa mi to paci, ohodnotene konkretne auto a nie vrtanie v mojich kilometroch :wink:

Jj to som myslel ako ako sa pise aj staru herku sa da nafotit a vycistit tak ze vyzera cukrovo to najhavnejsie ako motor brzdy podvozok nezistis podla obrazku musis si sadnut a odviest sa

ONdr3j
Autor témy

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 21:43

bedo: ale to je samozrejme ze to musim sam obvolat, obehat a pod, ale ja sa absolutne do toho nerozumiem a zial ani nemam ani len znameho/kamarata/s rodiny co sa do aut rozumie tak aby ho vedel okontrolovat po technickej stranke
a s tymi linkami som myslel tak ze ak niekto najde zaujimave auto tak nech ho sem da
ako by som to mal riesit inak ako cez forum, to nechapem :?

Kallon:oki, dik, ak daco tak sa ti ozvem

vilkoxs: no tak to mi je jasne ze to moze byt len pozlatko to co vidim, prirovnal by som to k jablku, navonok vyzera super, tak akurat co po nom slinky idu ale vo vnutri je to zhnite, plne cervov a pod
takze to len osobne
EX E39 528iA, r.v.99

vilkoxs

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 21:46

[quote="O
vilkoxs: no tak to mi je jasne ze to moze byt len pozlatko to co vidim, prirovnal by som to k jablku, navonok vyzera super, tak akurat co po nom slinky idu ale vo vnutri je to zhnite, plne cervov a pod
takze to len osobne[/quote]

presne jako hovoris a na slovensku to plati dvojnasobne

ONdr3j
Autor témy

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 21:51

jj na slovensku je vsetko mozne, aj to co inde nieje mozne u nas to je :) :smile: alebo skor :(
EX E39 528iA, r.v.99

bedo

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 21:59

ONdr3j napísal:
bedo: ale to je samozrejme ze to musim sam obvolat, obehat a pod, ale ja sa absolutne do toho nerozumiem a zial ani nemam ani len znameho/kamarata/s rodiny co sa do aut rozumie tak aby ho vedel okontrolovat po technickej stranke
a s tymi linkami som myslel tak ze ak niekto najde zaujimave auto tak nech ho sem da
ako by som to mal riesit inak ako cez forum, to nechapem :?

takze to len osobne

heh...no citam tvoju temu od zaciatku, ale neda mi...asi sa moc nudim tento vikend;) Tak teraz mi vysvetli, ze co dosiahnes, ked ti napr. vilkoxs povie, ze hento bmw je super...pojdes ho kupit? Ako poznas, ze je motoricky a podvozkovo ok, ked sa do toho vobec nerozumies??? Nechcem sa ta vobec dotknut, no asi to s ladou neporovnas...(fakt nic osobne, sam som mal predtym fiat ritmo;))))...ale zase odjazdil som kopu firemnych aut a aut z pozicovne za posledne 3 roky...ale aj tak, ja som mal kamosa, cosa ako tak vyznal+auto slo este v nemecku do servisu na obhliadku pred kupou) No to mi povedz, ze co spravis;))) Tak bud do risknes, alebo si najdi niekoho, kto ti hold s tym pomoze, vsak kludne aj na fore, co ja viem, mozno by ti s tym niekto pomohol...osobne obehat...
No ja to vidim u teba v zasade takto:) Bud si najdi niekoho kto sa do toho rozumie a nech ide s tebou a ty vyberaj podla farby:))) Alebo kua nekupuj ojazdene auto...kup si novu fabiu, alebo swifta (moc dobre auticko inac) Nechcem tie tvoje kilometre rozmazavat...ale uvedom si, ze na cca trojliter je uz celkom pekna zakonna poistka, aj disky a gumy treba kapanek vacsie kupovat....oleja viac menit, proste vsetko je viac;)) A nove je nove, mas na to 2 roky zaruku a si bez stresu. Ako nechcem ta odhovarat od bmw...bozechran, ja uz ine auto nekupim;) Ale kua treba si aj zratat,ze ci sa ti to vobec oplati, investovat stvrt miliona do 10rocneho auta...a dovolim si tvrdit, ze to nebude tvoja posledna investicia do neho...tak len aby si potom fakt nejazdil 1000km rocne, lebo nebude bud na opravy/benzin/cojaviem co...
Kazdopadne nepoznam ta, nepoznam tvoju financnu situaciu ani sa ta nechcem nejako dotknut, ok? Vsetko v klidku;)...nic, rozhodni sa ako je tebe lepsie, hlavne aby to bolo mudre rozhodnutie;)
e39 530d 01/2002

Obrázok

vilkoxs

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 22:18

bedo napísal:
heh...no citam tvoju temu od zaciatku, ale neda mi...asi sa moc nudim tento vikend;) Tak teraz mi vysvetli, ze co dosiahnes, ked ti napr. vilkoxs povie, ze hento bmw je super...pojdes ho kupit? Ako poznas, ze je motoricky a podvozkovo ok, ked sa do toho vobec nerozumies??? Nechcem sa ta vobec dotknut, no asi to s ladou neporovnas...(fakt nic osobne, sam som mal predtym fiat ritmo;))))...ale zase odjazdil som kopu firemnych aut a aut z pozicovne za posledne 3 roky...ale aj tak, ja som mal kamosa, cosa ako tak vyznal+auto slo este v nemecku do servisu na obhliadku pred kupou) No to mi povedz, ze co spravis;))) Tak bud do risknes, alebo si najdi niekoho, kto ti hold s tym pomoze, vsak kludne aj na fore, co ja viem, mozno by ti s tym niekto pomohol...osobne obehat...
No ja to vidim u teba v zasade takto:) Bud si najdi niekoho kto sa do toho rozumie a nech ide s tebou a ty vyberaj podla farby:))) Alebo kua nekupuj ojazdene auto...kup si novu fabiu, alebo swifta (moc dobre auticko inac) Nechcem tie tvoje kilometre rozmazavat...ale uvedom si, ze na cca trojliter je uz celkom pekna zakonna poistka, aj disky a gumy treba kapanek vacsie kupovat....oleja viac menit, proste vsetko je viac;)) A nove je nove, mas na to 2 roky zaruku a si bez stresu. Ako nechcem ta odhovarat od bmw...bozechran, ja uz ine auto nekupim;) Ale kua treba si aj zratat,ze ci sa ti to vobec oplati, investovat stvrt miliona do 10rocneho auta...a dovolim si tvrdit, ze to nebude tvoja posledna investicia do neho...tak len aby si potom fakt nejazdil 1000km rocne, lebo nebude bud na opravy/benzin/cojaviem co...
Kazdopadne nepoznam ta, nepoznam tvoju financnu situaciu ani sa ta nechcem nejako dotknut, ok? Vsetko v klidku;)...nic, rozhodni sa ako je tebe lepsie, hlavne aby to bolo mudre rozhodnutie;)

Bedo ale sak ja vyjadrujem iba svoj nazor a chalan cel aby sme sa vyjadrili ja neviem co mu mam napisat ze volal som mu je to OK choj si pon proste svoj nazor povedat aby sa nehnam zbytocne niekam kilometre pre nejaky srot

bedo

Nedeľa, 24. Augusta 2008, 22:26

vilkoxs napísal:
Bedo ale sak ja vyjadrujem iba svoj nazor a chalan cel aby sme sa vyjadrili ja neviem co mu mam napisat ze volal som mu je to OK choj si pon proste svoj nazor povedat aby sa nehnam zbytocne niekam kilometre pre nejaky srot

ved ok...ja ani nevravim, ze to je zle...ja tiez vzdy rad pomozem, ked viem, aj 100x to iste, malokedy ma to omrzi...ale tu mi unika nejako pointa. No ale nic, asi sa zamyslam nad vecami, do ktorych ma ostatne nic nie je, ondrej, prajem ti stastnu ruku pri vybere, resp. rozhodnuti, co vlastne jednak chces...a jednak co potrebujes...
No este raz zopakujem...na slovensku je narodny sport stacat kilometre, o*ebavat kolko sa len da, takze aj cukrikove auto moze byt pripravene, namalovane na predaj...takze aj tak sa jedneho dna musi chlapec niekam po nejake vybrat, no a sam tam toho asi vela nenamuti. Ok, tymto koncim svoje OT prispevky. sorry este raz
e39 530d 01/2002

Obrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní