... všetko o BMW ...
ONdr3j napísal:RENAULTKILLER: njn sak pojdem vyskusam, technik pozre a uvidim, samozrejme ze to sem dam
MERAČ LAKU ? to nepoznam
I-V-K: tak to si ma fakt nepotesil ze by mali byt burane ale ani na sekundu ma nenapadlo sa to spytat, absolutne ma to nenapadlo
musim sa spytat ked budem nabuduce volat
bude to vacsia fuska ako si myslim
RENAULTKILLER napísal:aj mne o obidvoch co som bol pozerat po telefone hovorili ze tip top.
tiez som najprv pozeral cierne lebo sa mi viac pacilo ale ked som to videl na zivo a tie nedostatky,a to uz nehovoriac o tom ze ked som sa previezol po ulici 2 krat tak vyvrela voda cez viecko chladica ani nehovorim,mi doslo zle.potom som utekal hned to druhe strieborne pozriet lebo to bolo v nemecku a nebolo moc casu a z toho som sa skoro spravil ked som zbadal ten rozdiel aj vo vybave a hlavne v stave.
takze sa vykasli na farbu stav je dolezity a to co budes citit,aby si si to potom nevycital ze to druhe bolo lepsie.
I-V-K napísal:No konkretne to cierne nemozes takto posudzovat. Je to predface model, mozno sa mu len nepacili povodne svetla a chcel faceove s angel eyesA na tom ciernom som si este vsimol, ze predne svetla maju biele blinkre, ale zadne su so zltymi, proste tragedia voz...no tie kolesa by som mozno od neho kupil
BMWpositiv napísal:...ty wole, to zelené tam má čo za volant???![]()
![]()
![]()
...vyzerá to dosť funny, no síkam ropu z toho...![]()
![]()
![]()
...ale píše, že má k tomu aj ten origo multi volant a origo rádio tiež, takže v poho...![]()
...ktovie koľko by si zapýtal za tie alu 18" Hamman s pneu 245 a 285..., na takých valcoch by to afto vyzeralo brutálne...
...potom dozadu ešte nahodiť M-Packetový nárazník, faceliftované zadné svetlá, z kufra strhnúť to logo M5 a máš cukríkové bawo podľa mňa...
ONdr3j napísal:jj pekne auto, aj interier je velmi peknylen zas ta farba
zelenu moc nemusim aj ked vzdy lepsie tmavo zelena ako zelena trava
no zavolam a uvidim![]()
P.S. mohli by ste napisat co by som sa spytal aby som na nieco nezabudol? nejake kratke body a pod? budem rad
airbone napísal:tato kupa auta bude zrejme este horsia ako komplikovany porod mojho syna.