... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:si sa opustil na pana, dekel na melmaku, takze len tak v skratke:.........
A na záver do jeba si nadávaj sebe! Teba mi je aj ľúto urážať.. Aj sa čudujem že som vôbec reagovalJe úsmevne urážať niekoho kto si (vďaka tomu že je jebo) zarobil na M
A nie, nik mi ju nedaroval ani ani ma nik nesponzoruje alebo iné nezmysli ktoré som sa tu už dočítal
(to len vopred aby si ani nezačal s týmto) Ja viem že obmedzení ľudia ako ty vida za M4 iba tatka alebo čo ja viem čo
ale že som začínal na starej E36 ako všetci to už sa ťažko hltá. Tak sa tu prestaň hrať na chudáčika že ti je veľa 10€ mesačne viac na paušál, tu ta nikomu ľúto nebude. Ale na fľašu (ktorú si pýtal aj od Fuxa) na tu sa vždy nájdu € :)
Killo napísal:Nie, kúpu M4 nepovažujem za úspech ale za najväčšiu životnú prehru asisi sa opustil na pana, dekel na melmaku, takze len tak v skratke:
naco tu zas vytahujes ze mas m4? Vsetkym si na smiech, mozes si kupit aj 4 M4ky, pokial sa budes spravat takto, tak ta stale nikto vazne brat nebude. Vidno ze M3 je tvoj najvacsi zivotny uspech a ocividne mas z toho dost komplex
Killo napísal:To čo má spoločná tvoja i7 s týmto je to, aby som krásne ukázal aj ostatným že vyjadruješ sa tu ako expert, všetkému najviac rozumieš a ideš sa do krvi hádať a ešte aj urážať a pri tom nemáš o IT oblasti ani páru a vieš len základne veci ktoré si prečítaš v novom čase. Tak sa prestaň hrať na odborníka lebo vidíš sám že keď príde na lámanie chleba nič o tom nevieš..Po druhe nechapem aky ma suvis moja i7 s dualsim telefonmi ale budiz. Ak by si chcel vedet tak nepouzival som desktop nejakych 12 rokov, preto som taketo veci neriesil a nebola to priorita. To ze som sa to z dlhej chvile opytal tu na fore, okamzite musis vytahovat ako moje fatalne zlyhanie svedci o tvojom charaktere. A aby ta rozdrapilo, cele taktovanie mi je uplne ukradnute lebo na tom zeleze v stock ide vsetko na full, skor mam problem s chladenim co som ti uz tiez pisal, ze idem cestou custom heatspreadera a tekuteho kovu, ide mi hlavne o prevadzkove vlastnosti nie o to aby mi to jebalo 5GHz na kazdom jadre (opat to vytahujes ako svoju bozsku zasluhu, jak keby si bol jediny na svete).
Killo napísal:Nie som si istý či dokážeš pri 2 SIM mat za 15€ neobmedzené volania do všetkých sieti, neobmedzené SMS a 4GB dát. Lebo toto ponuka Orange za 30€. A to nehovorím o podpultových ponukách.Posledna vec - naco mam platit 35evri za pausal, ked to iste mozem mat s nejakymi obmedzeniami (napr tym ze budem pouzivat dualsim) za polovicu? Ak to na moj use-case staci, tak co robis zo seba viac ze nemusis kukat na penaze?
Killo napísal:Ja nepijem, tak že ti veľmi pekne ďakujem, ale radšej použi tie peniaze na nejaký rozumný paušál, možno zistíš že keď si to celé zrátaš a započítaš do toho cenu aj dotovaného nového telefónu že ani moc na tom neprerobíš v konečnom dôsledku.Mi hod cislo uctu a poslem ti 30 evri na nejaku obstojnu flasu rumu, a chod ju niekam medzi ludi vypit nech uz nezijes jak chudak bez kamaratov. Cau
speedfred napísal:Tak čvô teda ? Najslabší/najmenší/najlacnejší epl teľafoun je po novom XR , neoplatí sa potom teda skôr kúpiť nejakú skladovku X ? Ten má asi lepší min foták ako XR , aspoň čo som pochopil.