... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Hugino napísal:Piči, šeci ste kokotitak to tu ešte chvíľu nechám....
Branuch napísal:stymi octaviami si sa trosku sekol :) octaviu predas pri dobrej cene do tyzdna, vela octavii vo vybave cenovo hravo prekonavaju trhovu hodnotu bmw 5 kludne z toho isteho roku :)vidis to, teraz si to napisal normalne :) a nemam dovod sa "obranovat" a ano je to fakt.. je to stare auto z vela km... a ci to je vela prachov?? nejdem obhajovat tu cenu uz ma to nebavi.. ale ked si tuknem mobile.de presne tam kde si kupil tu tvoju milionovo konovu raketu tak ani tam pomaly 2010ku nedonesiem v takej cene.. teda donesiem +/- s prihlasenim.. ale od tial sa odrazam, lebo myslim si (oprav ma ak to nie je tak) nemecko je celkom trh kde sa da odrazit od toho ake ma auto cca hodnotu.. u nich to predsa funguje inak ako u nas... dobre zacinam sa zmierovat s tym ze 10k je vela.. ale co vonku pozeram tak cca 8k stoja aj vonku taketo auta... dones to sem, prihlas a si na 9-9,5 mam cenu uz na skoro 9,5 a stale nic.. nepovedz mi ze tieto BMW maju hodnotu oktavii... to si radsej necham a zapalim to
Branuch napísal:Cenu obhajovat nemusis, je to jednoduche. Ak to za tvoju cenu nikto nekupi, je to na nas trh moc. Nemecky trh je s cenami trosku inde, u nas je predsa len kupna sila nizsia. U nas je velmi malo ludi, ktori kupia taketo auto za cenu nad 10tis. Ja som kupoval za 15 pred pol rokom, a to bola extremne vysoka cena na nas trh, ale neriesil som, pretoze u nas sa taketo auta nepredavaju. Takze som logicky hladal v nemecku a bol pripraveny to zaplatit. Tu ti bude kazdy kupujuci nariekat, jak je to moc, jak to chce vymenit za feldu s doplatkom a podobne kokotiny. Neviem kolko aut si uz predal alebo predaval, ale to co su schopne vymysliet socky ktore si na to beru pozicky na hranici zivotneho minima, to az rozum neberie ...vidis to, teraz si to napisal normalne :) a nemam dovod sa "obranovat" a ano je to fakt.. je to stare auto z vela km... a ci to je vela prachov?? nejdem obhajovat tu cenu uz ma to nebavi.. ale ked si tuknem mobile.de presne tam kde si kupil tu tvoju milionovo konovu raketu tak ani tam pomaly 2010ku nedonesiem v takej cene.. teda donesiem +/- s prihlasenim.. ale od tial sa odrazam, lebo myslim si (oprav ma ak to nie je tak) nemecko je celkom trh kde sa da odrazit od toho ake ma auto cca hodnotu.. u nich to predsa funguje inak ako u nas... dobre zacinam sa zmierovat s tym ze 10k je vela.. ale co vonku pozeram tak cca 8k stoja aj vonku taketo auta... dones to sem, prihlas a si na 9-9,5 mam cenu uz na skoro 9,5 a stale nic.. nepovedz mi ze tieto BMW maju hodnotu oktavii... to si radsej necham a zapalim to
525 napísal:pre rodinu hento? tak to neviem neviem. radsej nieco nove alebo zanovne, nie 10 rocna 5ka s xdrive a bohvie kolko na tachaci... ale tak nech sluzi bez poruchyJasne ze je to predajné. Ja som teraz kupoval 525xd touring 2008 kvôli rodine. Pre mladého pracujúceho človeka s malými deťmi a kociarom je to auto ako robene. To ze 3.0 nemá 240koni ale iba 200? Nevadí, aspoň o niečo lepšia spotreba. A 200koni ti na vozenie s rodinou krásne stačí. Urob pekne fotky, trosku zniz cenu (co som sledoval tak sa pohybujú od 7 do 12, ale za 12 to je nepredajne podľa mňa. Reálna cena je okolo 9tis, max 10tis ak máš fakt top stav)
jalfons320 napísal:Nechcem sa ta dotknut, ale mas podobne zmyslanie ako vela ludi ze auto je autom je len ked ma do 100.000km. Tieto BMW boli velmi kvalitne auta... ja osobne co mam tento kus.. a teraz citaj pozorne NIC sa na tom aute nepokazilo... NIC!! vsetko co bolo menene boli len servisne intervaly... dokonca ako som uz pisal, teraz som menil ramena po 280.000km a tie tam boli od novoty... v nemecku sa bezne predavaju auta co maju 400.000km a jazdia a su dobre. to len u nás je presne táto ideológia ze auto je dobre tak do 170.000km potom je to drek co treba dat na vrakovisko...pre rodinu hento? tak to neviem neviem. radsej nieco nove alebo zanovne, nie 10 rocna 5ka s xdrive a bohvie kolko na tachaci... ale tak nech sluzi bez poruchy
Branuch napísal:ale mne to vysvetlovat nemusis, vysvetluj to cavom co si to kupia z vyskladanych 3och poziciek v nebankovkach :) ti si kupuju tieto auta podla kilometrov lebo dufaju ze ked tam bude 170t tak do toho nebudu musiet nic investovat iba naftu a raz za rok olej. lenze to tak neni.Nechcem sa ta dotknut, ale mas podobne zmyslanie ako vela ludi ze auto je autom je len ked ma do 100.000km. Tieto BMW boli velmi kvalitne auta... ja osobne co mam tento kus.. a teraz citaj pozorne NIC sa na tom aute nepokazilo... NIC!! vsetko co bolo menene boli len servisne intervaly... dokonca ako som uz pisal, teraz som menil ramena po 280.000km a tie tam boli od novoty... v nemecku sa bezne predavaju auta co maju 400.000km a jazdia a su dobre. to len u nás je presne táto ideológia ze auto je dobre tak do 170.000km potom je to drek co treba dat na vrakovisko...
Chapeme(e) ze toto je tvoj nazor ale je skor subjektivny ako objektivny...
Branuch napísal:tuto ideu som mal aj ja, az kym som neservisoval patku co mam v popise, ze tebe sa nic nekazilo je prijemne ale ja som mal inu skusenost,Nechcem sa ta dotknut, ale mas podobne zmyslanie ako vela ludi ze auto je autom je len ked ma do 100.000km. Tieto BMW boli velmi kvalitne auta... ja osobne co mam tento kus.. a teraz citaj pozorne NIC sa na tom aute nepokazilo... NIC!! vsetko co bolo menene boli len servisne intervaly... dokonca ako som uz pisal, teraz som menil ramena po 280.000km a tie tam boli od novoty... v nemecku sa bezne predavaju auta co maju 400.000km a jazdia a su dobre. to len u nás je presne táto ideológia ze auto je dobre tak do 170.000km potom je to drek co treba dat na vrakovisko...
Chapeme(e) ze toto je tvoj nazor ale je skor subjektivny ako objektivny...
525 napísal:Nie kúpiť novu daciu alebo oktaviu za 15-20tis a dúfať ze po záruke bude fungovať. Môj názor.
525 napísal:Každý to vidí inak, čo je normálne. Áno, peniaze idú vždy radšej do rodiny. Ale či dat 600e do renaultu (bratranec, reálny servis) alebo dat 800 na bmw nieje veľký rozdiel voči tomu co za to dostaneš.