... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lipo69 napísal:hotentot si tu tak mozno ty... nevies sa slusne spravat... ja sa neoduvam, ale ked sa tu spravas ako nafukana buchta tak sa mam s tebou o com bavit ?? to nie ty so mnou to ja som vzdal s tebou.. poslednych par prispevkov mali hlavu aj patu.. normalne komenty.. normalne zamyslenie sa... ty si nepridal nic konstruktivne a dufam, ze tvoja debata v tomto uz skoncila.. dakujem Tija som to vzdal ked som poukazal na nizsiu cenu a odpoved bola ze ci to ma predavat za 6 ci 7k, ako tam som pochopil ze sa bavim s hotentotom a este sa bude oduvat aky sme tu biedny
100RM napísal:Ha ha... sak mas taky isty stary drek ako ja... dokonca o 3 roky starsi... akurat tam mas 5 liter benzin... a kludne sa bav... mozno tak sam na sebe... :) sledujes ze sa tu nikto s tebou neabavi? co takto ist spamovat ine prispevky ?? a ci to chalan zmaze ci nie je mi to u prdele.. tych par normalnych ludi co mi napislo mi stacilo... paradox je, ze zvacsa ak ma niekto co povedat a ma to hlavu a patu tak to povie, napise.. a taky ako ty a tebe odtialto podobny len urazaju, nadavaju, porovnavaju sa.. naco to robite ?? si dvihas ego lebo ta frajerka sekiruje ci aky mas problem... ??Nemaz to, skoda dobreho materialu na pobavenie
100RM napísal:Ty máš 5000 ccm?Nemaz to, skoda dobreho materialu na pobavenie
Branuch napísal:Ale ja som to nemyslel ako vytahovanie, ani ako urazku. Len som povedal svoj nazor, ze to je stary dechtovy kram. A neviem kde si videl, ze by som pisal ze moje auto je super a skvele... Je to stary benzinovy kram, tak ako ten tvoj je stary dechtovy ... Holt je to fakt, ziadne nove pecky to niesu a ta tvoja cena je premrstena. Co sa hned ofukujes, jak male decko ...Ha ha... sak mas taky isty stary drek ako ja... dokonca o 3 roky starsi... akurat tam mas 5 liter benzin... a kludne sa bav... mozno tak sam na sebe... :) sledujes ze sa tu nikto s tebou neabavi? co takto ist spamovat ine prispevky ?? a ci to chalan zmaze ci nie je mi to u prdele.. tych par normalnych ludi co mi napislo mi stacilo... paradox je, ze zvacsa ak ma niekto co povedat a ma to hlavu a patu tak to povie, napise.. a taky ako ty a tebe odtialto podobny len urazaju, nadavaju, porovnavaju sa.. naco to robite ?? si dvihas ego lebo ta frajerka sekiruje ci aky mas problem... ??
100RM napísal:vidis to, teraz si to napisal normalne :) a nemam dovod sa "obranovat" a ano je to fakt.. je to stare auto z vela km... a ci to je vela prachov?? nejdem obhajovat tu cenu uz ma to nebavi.. ale ked si tuknem mobile.de presne tam kde si kupil tu tvoju milionovo konovu raketu tak ani tam pomaly 2010ku nedonesiem v takej cene.. teda donesiem +/- s prihlasenim.. ale od tial sa odrazam, lebo myslim si (oprav ma ak to nie je tak) nemecko je celkom trh kde sa da odrazit od toho ake ma auto cca hodnotu.. u nich to predsa funguje inak ako u nas... dobre zacinam sa zmierovat s tym ze 10k je vela.. ale co vonku pozeram tak cca 8k stoja aj vonku taketo auta... dones to sem, prihlas a si na 9-9,5 mam cenu uz na skoro 9,5 a stale nic.. nepovedz mi ze tieto BMW maju hodnotu oktavii... to si radsej necham a zapalim toAle ja som to nemyslel ako vytahovanie, ani ako urazku. Len som povedal svoj nazor, ze to je stary dechtovy kram. A neviem kde si videl, ze by som pisal ze moje auto je super a skvele... Je to stary benzinovy kram, tak ako ten tvoj je stary dechtovy ... Holt je to fakt, ziadne nove pecky to niesu a ta tvoja cena je premrstena. Co sa hned ofukujes, jak male decko ...
pistacik11 napísal:dobra rada nad zlatoNezabudni si to pred tým poistiť proti vandalizmu
Je to stary benzinovy kram, tak ako ten tvoj je stary dechtovy ... Holt je to fakt, ziadne nove pecky to niesu