... všetko o BMW ...
2RBA napísal:to maš v pohode ešte s stk nebol problem ja ked som bol na stk tak sondu som mu držal asi 7m za autom a aj tak malo zlu emisiu tak sme to merali na fabii potoma to som bol na 18" 10j čapnutý dole a prešiel som bez problemov
ja som bol tiez pripraveny na to ze sa budu diat taketo veci,ale pre tu srandu a zo zaujimavosti sme to odmerali normalne a hodnoty ma celkom dost prekvapili :-)
2RBA napísal:ja ked som bol na stk tak sondu som mu držal asi 7m za autom a aj tak malo zlu emisiu tak sme to merali na fabii potom
2RBA napísal:A to je na chválenie sa?to maš v pohode ešte s stk nebol problem ja ked som bol na stk tak sondu som mu držal asi 7m za autom a aj tak malo zlu emisiu tak sme to merali na fabii potoma to som bol na 18" 10j čapnutý dole a prešiel som bez problemov
Killo napísal:A presne pre toto si tu potom robia srandu z ludi obhajujucich e46ky - vidis ze mas vydojeny kybel a este sa z toho vytesujes... Nie aby si sa hanbil ze ti tvoj premiovy baworak dymi jak stara ponorka, a co najskor to riesil, ved naco, ze ....
Takisto ako autor temy, je usmevne toto nahananie vykonu a vsetko, a pritom neni na nove dpf...
1) premiovy bavorak - e46?![]()
2)ako si prosim ta prisiel na to ze neni na dpf? usmevne je to co pises za bludy... veru neni na nove dpf, vobec neni umyselne odstranene, neni tam preto lebo na nove proste neni.. lebo ked som sa stretol so srnkou tak som tiez vobec nekupoval nove bi-xenon svetla (hella) s natacanim, lebo proste na to nemam (polovica ludi tu by kupila obycajny halogen a to sa kludne stavim) na nic nemam v podstate a uz vobec nie na teba a tvoje mudre reci..
napisem ti to po slovensky: ked to tam raz nechcem tak to tam mat nebudem , to ale neznamena ze na to nemam ale tak ty vies lepsie jak ja asi..
Najvacsia sranda je ale vies co? ze ja s mojim dpf na ktore nemam a mojim trapnym ,,nahananim,, vykonu som spravil emisnu lepsie ako robia niektorí ktorí dpf maju.. haha (hlasny smiech)
Killo napísal:k e46 to bolo k tomu pacientovi nad tebou, co sa chvali ze zamoril vzduch v okoli 7m svojimi splodinami. Premiove preto lebo 90% e46tok co som videl jazdit su kyble.
ak ma pamat neklame, dpf tam nie je na znizenie emisii meranych na EK, ale ok. ty sa asi do inzinieringu vidis lepsie nez ja a nemusi ta trapit nejake trapne znecistovanie ovzdusia. ved ty na to mas. Ale dost, nemusis sa pozastavovat nad mojimi spiatocnickymi nazormi, ved som len chudak co jazdil na diesli vyrobenom v 96tom
wikyxxx napísal:Ked pride nova norma na meranie ek a bude sa merat obsah castic tak vsetci bez dpf skoncia.
pistacik11 napísal:Takže vlastne emisie v poriadku, ale púšťaš karcinogeny, ktoré sa nemeraju, bravo
Stavim sa stebou, ze v dnesnej dobe najdes viac tych karcinogenov v tescu v zelenine ktoru mas na obed![]()