... všetko o BMW ...
Zeky3 napísal:93 €. To potom koľko musia byť náklady na výrobu?
Ale dobre že si to kúpil z vonku a nepodporoval tých našich nenažrancov. :)
sidney napísal:Cauko,tak ja teda na rozdiel od chalanov napisem aj realnu skusenost s poloosou z ebayu od J&R driveshafts.... Kupil som na e46 330xd,presne takto pred rokom,hovoril som si ze preco nie,ze aky bombasticky nakup som urobil,vysla ma asi na 60-70 eur neviem uz presne...samozrejme po namontovani nebe a dudy,ziadne pukanie ani trasenie...po 3 mesiacoch samozrejme manzety potrhane,dal som ich vymenit a v servise mi chalani hovoria,ze ich pomenia ak chcem ,ale ze ta poloos je uz totalne na srot...hovorim nie je mozne vsak ma najazdene 3 mesiace...zhruba po mesiaci zacalo trosku popukavat...ale este nic take strasne...mesiac dozadu sme sa vybrali s priatelkou na vylet,na polceste auto zacalo vibrovat a pukat akoby sa rozpadalo...pomaly sme sa snazili dokotulat domov az kym sa nam na jednom parkovisku cela ta posrata poloos nezlomila,totalne sa rozsypala ako kus hnoju.... Takze tolko moja osobna skusenost s poloosou od J&R,na tvojom mieste by som tam uz teraz objednal nieco normalne,aby si nedopadol o par mesiacov ako ja...
Napster050 napísal:v ETK je cena 421€. Možno sa ETK mýli, ale väčšinou mi tie ceny cca pasovali ked som niečo objednal v Bavarii.
200€ rozdiel mi príde už moc, asi si tam dealer nahodil dobrú maržu :)
PetoK napísal:Ale ved ho nechaj, ved ma 4r zaruku... ono to chce cas pochopit, ze zazraky sa nedeju a to co kupil je lacny srot. Taketo diely nema vyznam kupoval mimo OEM, ale vsak nebude prvy ani posledny, kto sa popalil...
filipe46 napísal:DamPotom prosím ťa daj info koľko vydržala ak tak by si mohol aj mne zohnaťPodľa toho že si hľadal a nemohol nájsť poloos za rozumnú cenu tak ti posielam tento link náhodou ak by sa ti rozsypala :)
http://autickovo.sk/nahradne_diely/search?s=33217561789