... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:jo, podla ich tvrdeni je to najrychlejsi system na trhu.
za par sekund nafukne na max cele auto..
s videom som nic nerobil, takto to vyliezlo z fotaku, takze realna rychlost vsetko
PristineShip napísal:no jo, mechanik mal pustene radio a vobec ma nenapadlo, ale si asi 4ty clovek co to vypichol..keby tam nebol zvuk z volakeho ampliona v pozadi tak by som normalne nechcel verit, ze video nebolo cehulnute na vyssiu rychlost
mexican napísal:ja som tiez nechapal ked som to prvykrat videlMne sa viac než to nafukovanie lúbalo jak rýchlo to sadlo na pupek.
Ja keď púšťam OOOO dolu, tak to nejde o nič rýchlejšie než nafukovanie.
pistacik11 napísal:neviem na 100%, ale toto je uplne uplne nieco ine, bud hydraulika alebo nejake magnety. viem ze tieto auta - ford gt, mclaren P1, nemaju kompresor a vankuse, nejak inac to funguje cele, takze sa to teda rozhodne neda porovnavat a myslim si ze urcite nic podobne nekupis do svojho auta od nejakej firmy jak KW, D2, HR, atd..No najrýchlejší bude asik totok, ale aj cena bude trošku inde
TT-SIMIK napísal:Fuxxo jedna tech info....co bude na to hovorit geometria?Pri znizivani a zvysovanie sa budu menit urcite nejake pevne nadstavenia geometri ci nie? Ako to mas vyriesene?Ci na jazdu bude jedno nadstavenie z geo ako ma byt a na tom budes jazdit a na low ride to bude jedno??Ci? Lebo viem ze cim nizsie auto ide tym je vacsie A...
Este jedna otazka aky je komfort?Co na to stabilizatory?Kedze to bude nizsie,nedaval su kratsie tycky stabikov ci??
Pekne to je....
TANN3R napísal:dobra otazka a simik aj si si odpovedal zarovenKomfort zajímá i mě. Jak je na tom teď podvozek, ve srovnání se sérií?
Geometrie bude určitě nejlepší nastavit na výšku, ve které se bude auto po silnici pohybovat nejčastěji, pak s tím problém nebude. Stabilizatorum je to celkem jedno a jelikož se snižuje celý podvozek, není důvod dávat kratší tyčky. Pokud je jejich uchycení pořád na stejném místě, nic se nemění..
TT-SIMIK napísal:mas pocit ze by to montovali amateri a ze to je amatersky produkt?Ak je cast kde je uchyteny stabik na tlmici rovnaka tak jasne ze je to ok,ale ak ti ukazem jeden priklad znizovania amatera tak to nieje ok urcite....
Slavino napísal:no tak to urciteze ano, uz mi volal starosta, zabookoval si auto.pimp my f*cking AirRide :))) to bude bruchoplaz...predvedies osobne na obecne slavnosti v TnV :)) som ti poslal spravu inac @
henro napísal:jo, camber plates som objednal, ale tak nejak zabudli poslat, takze to sa este doriesi, lebo chcem urcite vpredu odklony, jak na vsetkych autach co som mal :-)Paradne to je![]()
len otaazka, vpredu nemaju tlmice nastavitelne ulozenia ? Lebo myslim ze by sa tam odklon hodil
![]()
Vypustanie a napustanie zalezi aj od pouzitych ventilov v tej ovladacej krabicke, pomalsie by sa dalo vypustat keby sa na ventily daju nejake obmedzovace. Hadicky k mechom mas akeho priemeru, klasicke 6mm ? Lebo pouzivaju sa tusim aj 10mm a vtedy to samozrejme nafukne rychlo, ale to musia byt aj take ventily.
A geometriu som dal ja osobne nastavit na prepravnu vysku a nebol ziadny problem
TANN3R napísal:tak to jako hadam ano.. na take auto by som nedaval nejaky shit a hento by som nespravil ani na E34..Tt-simik: tak to je dobrá prasárna, to posunutí tehlice je geniální nápad:). Sice podrobnosti neznám, ale troufám si tvrdit, že Fuxxo má zpracování úpravy na vyšším levelu
//MPower napísal:no oproti tomu co pride na jar su tie disky uplny shit. tolko mozem prezraditTie disky fakt škoda že si predal, na tom aute to bola uplna topka.
TT-SIMIK napísal::-D hahah, tak fajnsmeker ani nie, TA technix a nankangy to neni moc fajnsmekerstvoTo by som si nedovolil,len som ukazal ako niekto riesil znizenie na aute co som servisoval a nechal este aj povodne tycky stab ktore uz nijak neriesia svoju funkciu....Fuxxo odkedy ta poznam tak viem ze si fajnsmeker!!!!TAKZE RESPEKT!!! Vzdy si na teba spomenem ked vidim nejaky znizeny kombajn:-)