... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bruno75 napísal:lenze dovtedy sa chodi s dzbanom pre vodu....
samozrejme neprajem mu to, ale ak by sa nieco stalo, som zvedavy ako by vysvetloval policajtom a poistovni vsetky tie nezapisane zmeny a hlavne swapnuty motor s viac nez 4-nasobnym vykonom...![]()
IMHO, ked to uz tak porobil zvonku, tak nech to radsej je E91 "M3" touring aj s motorom a vsetkym (aj papiere by lahsie vybavil na seriovy motor) nez taka 1000 konova bestia.... ked mu ide iba o vykon, tak nemusel robit vsetky tie M3 kity.
pistacik11 napísal:JP je strasny typek, aj ked z nemciny len velmi malo ovladam, ale hento uz len na tom ksichte sa smejemFerdo niečo na ten spôsob akcie to bolo asi.
https://youtu.be/wSrhxvHR4pg
//MPower napísal:o tom sme sa bavili, a posledna konverzacia bola prave taka ze kupi 335i celu, s manualom a tu poriesi, ale neviem preco ustupil od toho.. navyse ta 330d je automat :-) a pojde na manual..Určite súhlasím stym že pri prvej búračke (napr. v tom Rakúsku ale aj u nás) sa môže dostať do pekného pruseru.. O swape dieselu za benzín ani nehovorím. Nebolo by lepšie radšej kúpiť 335i a tu prerobiť? Aspoň motor by sedel v papieroch. Inak pekný Touring je stoho :) A to mne sa vôbec Kombi od BMW nepáčia.. Ale tie žlté predné svetla sú otrasne, vyzerá to ako lacný oldschuul tuning 90 rokov..
voMacK napísal:a preco bolo v 70.-80. rokoch moderne mat zlte hmlovky? a aj vsetky francuzske auta mali svojho casu (60.-70. roky) zlte stretavacky...By ma zaujimalo - preco maju tie DTM auta, zlte svetla?
speedfred napísal:Môže byt, DTM vozy majú normálne svetláto sú vytrvalostné kháry, GT,GTE ?
bruno75 napísal:no s motorom by to asi aj bolo vzacne, aj ked na nete je niekolko kusov, hlavne v us kde nemaju problem to aj legalizovat atd. kazdopadne to neni zameranietak, pokial to stava ako showcar a na prezentaciu vlastnych vyrobkov, tak potom nic nehovorim... konecne je to jeho vec...
to o motore a ostatnych upravach na styl M3 som pisal preto, ze by z toho mohlo byt podobne auto ako ta E39 M5 tour, co tu bola nedavno zaujimavostiach, myslim, ze aj E91 M3 tour by bola celkom velka zaujimavost....