... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
sandrito napísal:tiež mi bolo povedane že pokial budem jazdit s dsc + kvalitne pneu že by som nemal mat problem ak budem opatrný .Neviem ako jazdíte, ale ja som sa doteraz za 3 roky dostal len do jednej krízovej situacie....
heroe napísal:kupé . oplati sa radšej kupit za 4000 a za zvyšnych 3000 vyservisovať alebo kupit drahšie v lepšom stave ?7000 dať za e46 predpokladám v sedane tak to už je kus přes čáru.....
19palec05 napísal:No je to možné, ja sa riadim tym ze zbytočne neryskujem, nikdy nevies kedy ti vypovie napríklad snimac abs, uz to mam za sebou.
Ono kedysi som mal taku zasadu ze som blaznil za volantom a skusal co dokazem iba ked som bol sam v aute, od kedy mam ale manzelku a hlavne syna snazim sa jazdit kludne pretože nechcem aby mi syn vyrastal ako sirota, prípadne sa staral cely zivot o kripla, na druhej strane ked blbnes v aute aj ked si sam a nieco ti nevyde nielen ze si mozes vykrutit krk ale v horšom prípade znicis život niekomu in! Toto keby si uvedomil kazdy tak by bolo ovela menej nehôd, skoda ze si človek väčšinou uvedomí ked sa nieco podobne stane.
drak napísal:Neviem ako je to s DSC ale s ASC to nejde vzdy...napríklad tuto zimu som išiel takym fajnym kopcom poriadne zasnežené, ani raz prejdene a asi v strede kopca ako mi raz prehrablo jedno a raz druhe koleso auto úplne zacalo stracat rýchlosť a otacky klesali, ked som vypol ASC ako keby som pridal dalsi motor a otacky vystrelili a krasne som sa vyhrabal hore až na konci kopca kde uz bola zatacka mi zacalo tocit prdel a po zapnuti ASC ma krasne vyrovnalo...takze nieje to iba také ze ked mas elektroniku je to v poho, treba ju vedieť aj pouzivat a mat ju vypnutu v tej pravej chviliTak to je dobre ked si rozhodnuty na 100% a a co sa tyka dsc zas sa uc tak aby si nanom velmi nebol zavysli lebo ked to vypadne bude srandaa elektronika vsetko nespravi za teba ..
19palec05 napísal:Neviem ako je to s DSC ale s ASC to nejde vzdy...napríklad tuto zimu som išiel takym fajnym kopcom poriadne zasnežené, ani raz prejdene a asi v strede kopca ako mi raz prehrablo jedno a raz druhe koleso auto úplne zacalo stracat rýchlosť a otacky klesali, ked som vypol ASC ako keby som pridal dalsi motor a otacky vystrelili a krasne som sa vyhrabal hore až na konci kopca kde uz bola zatacka mi zacalo tocit prdel a po zapnuti ASC ma krasne vyrovnalo...takze nieje to iba také ze ked mas elektroniku je to v poho, treba ju vedieť aj pouzivat a mat ju vypnutu v tej pravej chvili
To mas pravdu treba to aj vediet pouzivat ..no pri 330i mozes mat to zapnute alebo vypnute aj ked su nove zimne pneumatiky zadna naprava ma svojho boha ktory si robi co chceno uz je len na soferovi ako s tym nalozi
heroe napísal:Je zvláštne, že ty ako majiteľ e46 píšeš o nej ako o aute čo je za zenitom?! To sa na fanúšika nepodobá!!! E46 je pre mňa najkrajšia trojka nech je stará ako chce..Najlepšie čo môžeš urobiť je prejsť si príbehy čo sú tu na fóre, tam zistíš všetko o týchto autách. Ja by som ale za prvé auto 7000 nedal, predsalen to bude auto o naučení sa sem tam nejaké ťukance a hlaven prvý "výlet" mimo cesty.... Osobne by som nikomu kto chce auto na bežné používanie e46 neodporúčil..... je to stará vražda predsa len, a už sa bude len čím ďalej tým viac jebať.
Teraz čakám flame od "cukríkárov" čo mi naložia, ale e46 je už dávno za zenitom, možno pre nejakého nadšenca vhodná, inak nepoužiteľná pokiaľ k nej nemáš vzťah..... a 7000 dať za e46 predpokladám v sedane tak to už je kus přes čáru.....