Pozdravujem :)
Davnejšie som nič nepridal,ale zase veľa toho nemam.
Bol som s chalanmi z košic zajazdiť v maďarsku na okruhu brezova. Vyhodou je že nema mury oporoti mariapocsu.
Je to neskutočny zažitok premňa nikdy som nebol na takom v podstate treningu

bola tam e30 v8, e36 v8 a e46 v8 vseštky generacie radu 3 ktore su zatiaľ topka a hlavne aj s motormi m60b40. škoda že aj ja sa nemožem zučastniť na mojom aute, hoc auto by aj bolo ale niesu nato financie bohužiaľ :/
UPDATE.Vymena sacieho potrubia z m60b40
-Kupil som sanie potrubie z motora m60b40 spolu s škrtiacou klapkou. všetko som očistil,hlavne s čističom na grill(odporučam z lidlu topka važne, na všetko mastne a podobne špinave vyčisti to peckovo cena 1,50

) poprehadzoval som tesnienia zo sania b30 pretože tam som daval nove victor reinz.
-vymenil som aj palivove hadice kupil som opeltane textilom, hadice som daval druhe z dovodu že som premiestňoval palivovy filter dozadu k čerpadlu ( nechcel som mať filter pri vyfukovych zvodoch

)
- rozdiel vidieť na fotkach oproti 3,0 saniu a škrtiacej klapky (65mm vs 80mm)
-zapletka č.1 šli sme sa previesť a motor nemal skoro polovičny vykon oproti tomu čo som mal b30 sanie. čerpadlo hučalo jak dziveee, samzrejme bola priškrtena privodova hadica. hned ked som to opravil a šli sme sa previesť no už som pocitoval tie spodne otačky, ako 700kw to nepridalo ale predsa sa tomu motoru určite lepšie dycha( ako kedy pojedol airwaves žuvačky)a za 30eur sa to oplatilo.
-pocitovy vykon citiť hlavne v spodnych otačkach od 1000 do 2500 a od 5000 do max.
Bol som vyskušať novu autoumyvarku v Humennom s aktivnou penou bal som sa že sa niečo stane s polyuretanovou farbou ale naopak

neporovnateľne oproti tomu čo som doma umyval ( v dedine je tvrda voda a ostavali fľakance hoc som cele auto prebehol jelenicou)