aby nebolo luto, tak aj tuto napisem :-) bol piatok. zena zobrala 4ku a isla ku kamaratke.. ja ze co budem robit, tak som isiel do garaze ze skusim nakopnut V8 a vydat sa s nou niekam

samozrejme nic, naprazdno. odomkol som vpohode, svietilo secko, radio sa zaplo, ale nepretocilo.. tak som vedel ze baterka bude asi slabucka, kedze auto stalo presne 6 tyzdnov a v noci tu bolo aj -25, cez den bezne -14, -15, a plusove teploty neboli velmi dlho.. tak som napichol na pulznu nabijacku na pol hodinku a hla, nastartovalo.. sice trocha tazsie, ale predsa :-) tak som sa vydal trosku sa povozit, v tretej dedine sa lepil na mna nejaky hulibrk na dvojkovej octavii, samozrejme ma stihol predbehnut pred tabulou,isiel asi 70, prisla tabula a debilko isiel 95. tak som si podradil do 4ky, olej uz trocha zohriaty, na tych 80 stupnov, a len jemne som pridal ze ho predbehnem, tak do 3000 otacok, a odvtedy mi naskocil taky usmev na tvari, ze som ho musel doma roztapat fenom, lebo zena by si myslela ze mi jeblo, keby ma uvidela

vtedy som si uvedomil ze to auto mam strasne rad a som velmi rad ze som ho nepredal, kazda jazda je orgazmus zmyslov, a az teraz som si uvedomil po 2 mesiacoch jazdenia v 4valcovom dizli, ze tu V8 tam je teda rozhodne dost pocut (na pocudovanie viac ako ten dizel v F32), a je to dost dobre :-) dokonca az symfonia valcov, a uplne nezabudnutelny je ten pocit, ked ma olej 115 stupnov, vychadzas z dediny na novej okreske, mas trojku v manuali, 3000 otacok, slapnes na to, pri 4500 ta to oprie znova do sedacky, na tacho 170 a 6000 otacok a este stale mas 1500 otacok k dobru, ktore tam niesu len tak z pici, tak slapnes na to este viac a vtedy pride ten pocit ze boooohaaaaaaa, dokedy to auto bude tahaaat

ta energia a tah a prejav akym to auto dava najavo tu silu je fakt paradny, a clovek tento pocit troska straca, ked take auto jazdi ako daily. takze myslim si ze teraz mam ten spravny setup, a teraz dokazem ocenit 6ku za to, ake auto to v skutocnosti je.
no a boli sme spolu na umyvarke, a poviem vam, v minus 16 umyvat auto na rucnej je kruty zazitok

ale trebalo uz, lebo odvtedy stale nebolo nad nulou a auto som odlozil do garaze troska spinave zablatene, co je hriech

takze uz je aspon umyte, aj ked na jar ho caka kura, lestenie atd. a za odmenu dostala maxxmotion 100 oktanov, nech sa jej lepsie bezi

kazdopadne sa tesim ze je a teda ze je v mojej garazi :-) kde dufam ze dlho ostane.. a ked sa vsetko podari, resp. vystanu nejake financie, tak ju caka par radikalnych zmien tuto sezonu :-) resp. jedna hlavne..
p.s. mala ukazka jak som si to vychutnaval

spotreba sa vymazala kvoli baterke, takze to je len ten jeden vecer.. ale stalo to za kazde deci